Antidepresan hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, ben boşanma şiddet taciz gibi olayları yaşamış. Hatta bunların bir kısmını kendi öz ailem tarafından yastilmis biriyim. Sonuç olarak herkesle bağımı kopardım yalnız yaşıyorum. Fakat bu gucluluk adı altında artık çok ezildigimi hissediyorum. Kendimi ifade etmeye bile takatim kalmamış konuşmayı unutucam neredeyse. İlaç falan kullanmayayim dedim ama sırtımda kosskocaman bir yük var ve ben taşıyamıyorum. Beyni uyuşturuyor demeyin benim beynim zaten uyuşuk. Karşımda aşırı konuştuğu zaman onu algılamakta zorlanıyorum. Hayatımı sürdürmekte zorlanıyorum. Ve son iki gündür kalabalığa girdiğimde nefes alamadığım farkettim galiba panik atak başlıyor. Lütfen genel geçer cümleler kurmayın. Bu durumları yaşamış olanları tavsiyelerini istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Lustral 50 mg verdi doktor 3 gündür kullanıyorum aşırı mide bulantısı yaptı. Ama devam edicem. Hayatimd ahic antidepresan kullanmadım düzenli olarak. Bakalım umarım biraz beni hafifletir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kalırsa ilaç kullanma diye kestirip atmayın kimin ne durumda olduğunu bilemezsjniz ilaçsız bugünlere geldim ama haftalardır aklımdan intihardan başka bir şey geçmiyor. Ölmektense ilaç kullanirim, bazı şeylerin bizim gücümüzün uzerind eolabiliuor ve sorunlar fazlaca uzun sürdüğü zaman tahammül edilemiyor. Burada ilaç kullanma diyenler yüzünden bu kadar geciktirdim faydası olur mu bilmiyorum ama denemeye değer son şansım
Antidepresan hakkinda ne düşünüyorsunuz?