Araştırmalar, sağlıksız beslenmenin sigaradan daha ölümcül olduğunu belirledi.. abur cuburlar da sigara kadar zararlı.

Araştırmalar, sağlıksız beslenmenin sigaradan daha ölümcül olduğunu belirledi.. abur cuburlar da sigara kadar zararlı.

Yok ya sigaradan daha zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta sağlıklı ya da sağlıksız beslenmek insanın elinde olan bir şeydir yani bazı alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz ama sigara öyle bir şey değil, içerisinde nikotin var bağımlılık yapan maddeler var devamlı canınızın istediği şeyler var ya mesela sigarayı bırakmak bu yüzden zordur ama mesela sağlıksız beslenme durumunu değiştirebilirsiniz
Evet bence öyle.. yani sigara da tabi ki de zararlı ama mesela insan kilo aldıkça iç organları yağlanır depresyona girer uyku kalitesi bozulur.. ve yeterli vitamin alamaz.. aç kalmak da zararlıdır mesela Sağlıksız beslenme ve sigara içme, her ikisi de sağlığınıza ciddi zararlar verebilen davranışlardır. Hangisinin daha zararlı olduğunu kesin bir şekilde karşılaştırmak zordur, çünkü zararlarını ve etkilerini farklı yollarla gösterirler ve kişiden kişiye değişebilirler. Ancak her ikisi de sağlığınıza büyük ölçüde olumsuz etkiler yapar. Sigara içmek bilimsel olarak sağlığa zararlıdır ve kanser, akciğer hastalıkları, kalp hastalıkları ve bir dizi diğer sağlık sorununa neden olabilir. Sigaranın zararları hızlı bir şekilde ortaya çıkabilir ve uzun vadede yaşam süresini kısaltabilir. Sağlıksız beslenme ise zaman içinde vücuda zarar veren bir faktördür. Aşırı şeker, tuz ve doymuş yağ içeren yiyecekler tüketmek, yetersiz sebze ve meyve alımı, obezite, diyabet, kalp hastalıkları ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir. Sağlıksız bir beslenme alışkanlığı, yavaşça gelişen ve genellikle uzun vadede ortaya çıkan sağlık sorunlarına yol açabilir.
Teşekkür ederim görüşün için
Neden teşekkür ettin abla :D
Uzun görüşleri severük
Tamam
Sağlıksız Gıdalaların içindeki
Tanenler ve Saponinler : kan pulcuklarını parçalar, kansızlığa ve kronik yorgunluğa sebeb olur.
Titanyum dioksit , aliminyum hidroksit gibi maddeler kaslarda birikir, unutkanlık, zihin bulanıklığı ve kalp krizine neden olur.
Suni Olarak Hidrojenlenmiş margarin türevi ürünler, kalp damar tıkanıklığı, hepatolibidoz gibi bir bir çok hastalığa neden olur.
Allah muhafaza 2-3 yıl sürmeden kişiyi öldürebilir bu maddeler.
Her ikisi de bedene saygısızlık
Cevap
9Cevap
sağlıksız beslenip üstüne sıgara yakasım geldi şimdi
😂öylede ölüyoruz, boylede jsjsjs
Evet ama en güzel şeylerde sağlıksız oluyor :)
Hayatın cilvesi😒
Maleseff.
Kesinlikle inanıyorum, en azından hareketli olan ama sigara içen bir insanın bağışıklığı hareketsiz yaşayan ve sağlıksız beslenen bir insandan daha güçlüdür.
Sigaradan zararlı ne olabilir ki...
Abur cubur lar daha zararliymis 🙄😒
Evet, şeker mesela sigaradan çok daha zehirli.
Oysa hayatımızi bi tatlandiran o var
Az önce tavukburger yiyen ben :D sjjdsj sağlıksız olan her şey çekici geliyor toksik aşk ilişkisi gibi atın ölümü arpadan olsun
İkisi de birbiriyle kapışır bence
En büyük zarar stres
Yok be o kadar da değildir 😅
sigara kahve içmeye devam ozaman
ohhh çok şükür :D
Çok şükür tabi😂sigara içmiyorum diye içim rahatti beni şimdi ben nerelere gidem jsjsjs
Kesinlikle öyle.
bence evet
Hepsini yapan biri kaç yıl yaşar alkjdsf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?