Mesela, kan alma sırasında beklerken önlere geçmek gibi, bencillikler yapar mısın? ya da tahlil sonuçlarınında mesela öne geçer misiniz?

Mesela, kan alma sırasında beklerken önlere geçmek gibi, bencillikler yapar mısın? ya da tahlil sonuçlarınında mesela öne geçer misiniz?

Ama doktorlar zaten tahlil sonucu gösterecekleri arada önden alıyor çünkü işleri kısa ve insan ikinci kez gelmiş oluyor. İki ürün ile Markette bir sepet araba beklemek istememek gibi. Ama sağlıkta bencillik diyince aklıma; sigara içmek , anne adayının sağlıksız beslenmesi, gıda sektöründe bozuk yiyeceklerin kakalanması gibi şeyler geliyor aklıma
Ben soruyu baya farklı anladım 😂 öncelikle senin sorduğun anlama göre cevap veriyim Hayır böyle bir bencillik hiç yapmadim yapmam bu saygısızliga da giriyor diğer insanların hakkına girmek de oluyor.
Kendi anladigim şekilde cevaplarsam;
Bazen hatta bu aralar çoğu zaman etrafimdaki insanlar bana iyi gelmiyor kafami nereye çevirsem herkes aynı konulardan dert yanıyor ve ben kaldiramiyorum bu kadar negatifligi. Haliyle odama çekilip bütün davetlere tekliflere Hayır diyip kendi kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum. Bunun içinde kahve icerken etrafimdakileri ne kadar sevmediğimi düşünmek de dahil.. bencilce olabilir belki ama bana iyi gelmeyen bişey kim veya ne olursa olsun şak diye çıkarıyorum hayatımdan.
O dediğin şeyi bende yapıyorum... bencillik denmez kendini koruyorsun iyi yapıyorsun 🌸
Bunaldim valla. İnsan en sevdiklerinden de kendini koruyacaksa , sevdiklerini de sevemeyecek kadar gözü kararsa.. amaaaan efkarlandim iyice.
İnci tanem Teşekkür ederim💕
Çok şükür öyle ahlaksızlıklarım yok
Eig için teşekkür ederim güzelim 💋
Cevap
17Cevap
Hayır tabi ki de öyle şeyler yapmam
Hayır sıramı beklerim. Ama insanlar anarşi çıkarıp sırayı bozmaya çalışırsa ben de öne geçmeye çalışırım aslkjdfklj
Banada bulaştırin ya ben bir sey diyemiyorum...😏
Benim işim kısa, doktora bir şey sorup çıkacağım, sonuç göstereceğim, doktor beni çağırmıştı, içeride birine bakıp çıkacağım gibi şeyler söyleyerek öne geçebilirsin alksdfjjkl
😏yok onuda yapamam.. sirami bekliyorum herkes beklesin
Hayır o tür bencilliklerim olmadı, olmaz da çok şükür.
Tahlil sonuçlarında kaç kere yerimi aldılar 🙄bende öylece sustum.😏
Hak neyse ona uyarım. Orada o kadar bekleyen kişi var haklarına girmek istemem
Benim sıramı alanlarada bir şey soylesene😏
Seni şöyle düşündüm de hejsjsjs😂😂😂
Hep yapmak istediğim ama yapamadığım jdjj
Elit kimliğim engel oluyor yapmayan jsj
Sağlığımı korumak mı :D sevdiklerimin sağlığına daha çok önem veriyorum kendim ölürken shsj onlarla ilgileniyorum
Hayır, herkes aynı durumda. Herhangi bir ayrıcalık istemem, acil bir durum söz konusu olmadıkça öncelik istenilmesini de hoş karşılamam.
Sıramı beklerim. En nefret ettiğim şeyde sıradan sapılması enayi yerine koyulmak. Bizde biliyoruz en önden kaynak yapmayı ama yapmıyoruz.
Ehliyet aldığım zaman kan grubumu öğrenmek için parmağımdan iğneyle kan aldıklarında tam tersi çok çekingen kalmıştım 😂
Çok şükür böyle bencil, görgüsüz davranışlarda bulunmadım.
hayır daha özveriliyim aksine öyle konularda , kimsenin hakkına girmek istemem
hayır hepsi kul hakkı bekleyen herkesin hakkına girmek istemem
Asla çok dikkat ederim
Sıranı kaparlarsa, hakkını savunur musun?
Tabiki savunurum ama rica etmiştir hastanede gerçekten kötü durumdadır o zaman izin veririm
Bencillikten nefret ederim
Dikkat ederim genelde 😊
Hayır ama engelli olduğum için öncelik olur
Olmaz haktır o yapmam 🤨
Korumaya calisirim
Benim sağlığım her şeyden önemlidir.
Hayır, yapmam ve yapma ihtiyacı da duymam
Hiçbir şey için acelem yok, sağlık için bile.
Hayır
Sıramı beklerim
asla.
Adaletli davranmak lazım sağlıkta olsa
Ebett
Yapmayın aq. Sonra biz dayak yiyoruz 😄
Hayır yapmam.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?