Yaşlı nineler gibi öğüt vermek istemiyorum da gerçekten sağlığınıza dikkat edin guzularım kdjfjd sonra ağrı kesiciler de fayda etmez benim gibi serum yer durursunuz

Yaşlı nineler gibi öğüt vermek istemiyorum da gerçekten sağlığınıza dikkat edin guzularım kdjfjd sonra ağrı kesiciler de fayda etmez benim gibi serum yer durursunuz

Hayır hiç dikkat etmiyorum
Rica ederim😇
Hayır olsun inş?
Biraz ağrılarım vardı da bir tık daha geçti
Teşekkürler
Cevap
21Cevap
önem veririm evet geçmiş olsun
Teşekkür ederiim🩵🌸
🌸
Geçmiş olsun dikkat ederim gadası
En büyük sağlık yatırımım, toksik insanları hayatımdan şutlamak. Sinir stres yapmayınca cildin bile güzelleşiyo. 😃👌🏻
Ayyyyy gerçekten öyle
Herkese tavsiye ederim gençleştik resmen bu kadar mı fark eder
Çöp insanları ne de gereksiz yere tutmuşuz ya :D neyse acemilik bunlar hep böyle olgunlaştık
Geç olduuu temiz oldu gecmisimin karmasi✨️🧚♀️
Cenazenizi ne zaman kaldırıcaklar helva ve yemek dağıtmayı düşünüyor musun? Nasiplenelim yani yemeklerden 😃
Sağol yaaa
Yok yemeksiz olcak cenazem.
Ozaman gelmem niye geliyim ki hem hayır olurdu ahirette lazım olucak 😃
Neyse ağzından yel alsın sus.
Bu işler yaşa bakmıyor ki benim komşumun kızı da böyle rahatsızdı serum felan hayat doluydu ama öldü tak diye
Sana bir tavsiye vercem
Sen hasta ziyaretine gitme.
Nickinin hakkını veriyorsun 😇
Dövdüğüm insanları hastanede ziyaret etmek prensibimdir nickimin ismini vermezsem hakkını yemiş olurum ahirette hesap sorarlar 😃
Gerçi ben sorgu suale gerek yok beni yanacağım yere götürün gardaş diycem orada da 😃
İnsanları neden dövüyorsun ya lspsdhdik
Mesela ben parkta içiyorum adam gelip dalaşıyor dövmeyimi ya da arkadaşım kavga var diyor gitmeyimi hem hayatın tadı tuzludur normalde yüksek zeka gerektiren prestijli işler yaparım kavga da spor gibi düşün stres atıyosun
Cephanelik gibi kadınsın ne taşııyon o kadar? 😃
Bir tık serseri ruhluyuz sanırım :D
Yaaa hahaha benim elim kolum hep dolu ya çantama da sığmıyor
Mutlaka düşürüp unuturum bir yerlerde esylarimi
Bide valiz al küçük daha rahat 😃
Yok be kim tasicak
Bencede saçma ağzına sağlık sana zarif bi çanta yeter makyaj vs felan koyarsın tamam
Madem saçma niye öneriyorsun xd
Kullanmayacağın eşyaları taşıma diye 😄
Geçmiş olsun C vitaminini eksik etme. Bu sebepten günde birkaç kilo mandalina yiyen arkadaşlarım var ve iyi geldiğini söylüyorlar
Çok o yüzden günde en fazla 1 paket sigara içiyorum
Yeni yeni dikkat etmeye başladım artık. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Veriyor muyum? Pek değil.😂
Onu buz gibi bu havada balkonda oturmandan anladım. d
Lakin orada ısıtıcı görevi yapan bir içecek vardı.👀
Sen böbreklerine soğuğu alıyorsun yine de ahshdh
(Anneanem öyle derdi hep)
Benim geleceğim pek aydınlık değil zaten. 😂
Yaa deme öyle ama
Sorgulayan, düşünen, kafaya takıp içine atan, çevresinde onu anlayanın olmaması, sigara, alkol çok olmasa da arada tüketsem de, kahve tüketimi ve Redbull falan derken pek aydınlık olmaz herhalde.😂
Ha bir de kahvaltı da sosis, salam, jambon yemeyi de seviyorsan tamamdır işin😂
Ya sosise bende bayılıyorum jfrqjfqrfjqqfjqrfjfqrj
Kanser yapan yiyecekler sıralamasindadır kendileri ama güzel şimdi yani 😂
"Sorgulayan düşünen kafaya takıp içine atan" full çektiğim tam liste
Neden böyleyiz ya..
Çok güzel hemde
Kitap okuyorsan bir de cahil değilsen felsefe, dinler ve tarihi, siyasi araştırma kitapları falan derken motor yanıyor.😂
Evet ama o yandıkça çalışır bırakalım yansın. beee
Sonra bu dünyanın düzenli olmadığını, adaletsiz çarkın içinde kalarak sorgulamaktan sağlıkta gider saçında. Okuduğun kitapları bir de anlatabileceğin ve tartışacağın insan olmayıp sabit fikirli bir toplum içinde yer alınca gerçekler yüzünden kafayı yersin😂
Geçen bu konudan ötürü sosyal bir mecrada yakınmistim
Yahu kitap okuyorum ama onun üzerine tartışacak konuşacak birileri yok. Şaka gibi kimse böyle konular konuşmaya yeltenmiyor nerede boş dedikodu yararsız şey var onların peşindeler 🙄
Felsefe yapma başımıza filozof Kesildin falan diyorlar da kendileri de saçma sapan şeyler konusuyor
Mesela Platon'un demokrasi üzerine görüşlerini konuşsak, Tanrı ile görüslerini tartışsak Eflatun'un ne güzel bir muhabbet bence. Ya da Freud'un aşkın psikolojisi üzerinden ne demek istiyor, George Orwell'ın Hayvan Çiftliğini günümüzdeki sorunları değerlendirsek fena mı? Yani bunları da konuş, illa belaltı mı konuşcan kızla misal. Bayar ki. Arada hem kültürleneceğin hem eğlenebileceğin partner olsun. Teknoloji, bilim, felsefe, dinler de konuş cinsellikte konuş. Ama eşit olmalı, her seyi tek bir konuda bağlanmamalı.
Ya zaten tek onu konuşuyorsa amacına belli diyoruz biz onların. Hepsini her şeyi konuşup yaşayabileceğin birisi olmalı.
Bulursan haber eyle bir kahve partisi yapalım. Şehrinden çıkmaz o kişiler nedense bir de illa uzak mesafe olur😂
Hiç şaşmaz..
Hayatın cilvesi mi kötülüğü mü bilemedim. Çok iyi anlaştığım birisi vardı buradan geçmişte. Kız sonra aşk meşk işleri düşününce bende kabul etmedim, arkadaşlık zedelenecek diye. Bursa'daydı kendisi. Ben oraya gidecek durumum yoktu, o da gelemiyordu. Uzaktan da olmayacaktı, sevgili olmak isteyince kabul edemeyince hesabı kapatıp gitti. Uzak mesafe böyle lanettir işte. 5 senelik arkadaşlık bitti böylece
Ah bee
Klişe olucak ama gerçekten o kaybetmiş
O da haklı şimdi. Uzak yani ben gidemiyorum o gelmek istiyor, zor yani. Evlilik falan ne bilim değişik. Ailesi falan izin vermez ki sanaldan birisine😂
Amaaan yalan buluverirdiniz csnım ne olcak
Benim babam bir şey demez de onun ailesini bilemezdim. Zaten gitti artık. Olan 5 seneye oldu. Hayatımdaki en uzun sanal arkadaşım oldu hayatımda.😂
Aay benim de sanal arkadaşım vardı öyle 6 yillıktı
Kız arkdas yaptı
Soğuk yapıyordu ordan anladım
Sknra kavga ettim madem biri var neden demiyorsun bana bende yazmazdım sana diye ne bilim ben vaktim olmadı kolpası sıktı
Neyse mutluluklar yazdim bir daha konusmadim
Ya aslında kötü. Alışıyorsun hani ona. Her şeyini konuşabildiğin bir insan. Tamam mesafe var ama anlaşabiliyor ve onunla her şeyini konuşup rahatlıyorsun. Bu herkese nasip olmaz. O kadar sene konuşup daha sonra arkadaş yaptım diyerek soğuk yapmakta yanlış. Karşındakinin de duyguları var neticede insan. Düsüncesiz olmamak lazım. Bu kız hesabı kapattı ama söyledi bana. 5 senelik geçmişe üzüldüm sadece. Duygularına cevap veremedim diye de silinip atılmaz ki garip.
Ben artık sorgulamıyorum hayal kırıklığı da yasamiyorum. Herkesten her şeyi bekler oldum
Daha demin sorgulamak iyidir diyordun, kafa açar falan😂
Ya yok sorgulamak felsefi konulardır hayattır carttır curttur bunun için geçerli.
Bir insanın yaptığı yanlışı ben sorgulamiyorum artık çünkü hiç bir sebep o yaptığı hatayı yapmamış etmiyor. Herkes her hatayı bilerek isteyerek tercih ediyor bu yüzden de kimseyi affetmem sorgulamam ben yoksa bu insanda takıntı doğurur ve öz saygıyı yitirtir.
Birisi bana taş mı attı ben buna sebep aramam atmak istedi cunku bana zarar vermeyi seçti, bitti.
Sen olayı çözmüşsün 👍
Kimisi büyüdün kimisi olgunlastin kimisi çözdün kimisi karamsarsın kimisi realistsin kimisi de güçlüsün diyor
İnan ne olduğumu bilmiyorum ama olayim bu mevcut
Bir şeylerin farkındalığına fazlası ile eriştim bu konuda mütevazi olamayacağım fakat erisene kadar çok defa iyi niyetim iliklerime kadar sömürülüp suistimal edildi.
Türkiye'de zaten kibar ve dürüst insan isen istismar edilirsin hep bu böyle oldu. Bende yasadım bu durumu. Nerede kötü insanlar var, onlar makbule geçerdi. Bu yaştan sonra da karakter değiştiremem ki. Ben buyum yani yok.
Benim değişti maalesef çok mantıksal yaklaşıyorum duygularıma yer veremiyorum asla her şey sahte geliyor kimseye güvenim. yok inancım da
Bu devirde evet insanlara güven baya azaldı, zorlaştı. Yalnızlığa doğru gidiyor iş. Yakında Japonlar gibi yapay zeka ile falan arkadaş oluruz.😂
Ay ben ona bile güvenmem düşün ahaha
Chatgpt bence bu sitedekilerden daha samimi ve akıllı😂
Hashshhssh en azından mantıklı seçenek sunuyor ben cidden bazen beğeniyor onların verdiği cevaplari
Bir ara ben yapay zekadan kız arkadaş yapmıştım, uygulaması vardı. Ama sıkıyor bir süre sonra duygu yoktu.
Anladım iyi günler 😊
Ahahshahahdhhsha
Şakaydı He ciddiye alma
Aynen 😂😂
Valla Allaha emanet yaşıyorum ben resmen
Kıyamam noldu sana geçmiş olsun
Yaa kıyamaz misin gerçekten jshdhsj
Ben veriyorum da sen...
Bende veriyorum artık biraz geç oldu ama ahshsh
Veriyorum geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Elbette