Arkadaşlar merhaba geçen hafta bi işe başladım ama başlamadan 2 gün önce tüm sağlık testlerini yaptırarak girdim akciğer gaita sağlık testi vs vs ama geçen hafta iş yeri çalışanlarına Sağlık şirketi geldi testlerini güncellemek için bende müdürüme ben zaten daha 2 gün önce yaptırdım bana gerek var mı dedim çünkü hepsi baştan tekrar yapılacak o da yok ama herkes sayılıyor o yüzden seninde burada olman gerekiyor dedi ve sıraya soktu beni. Ben daha yeni girdiğim için listede adım yokmuş bana büşra diye sesleneceklermiş (ben bu kişiyi eski çakışan sandım meğer müdürmüş) sonra benden testlerin hepsini aldılar. Dün test sonuçlarımı alabilir miyim dediğimde onlar senin değil Büşra hanım tatilde diye onun yerine sen geçtin dediler ben bu duruma öfkelendim içimde ve kafamı kurcalıyor siz olsanız tepki verir miydiniz
Yeni iş yerinde tatilde olan çalışan yerine beni geçirdiler. Bu suç değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu ispat etmek için ne yapabilirim arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Suç bence de
Böyle bir saçmalık olamaz. Bence o Büşra 'nin sağlığı yerinde değil, çalışmaya devam edebilmek için böyle bir yol izlediler..
O müdürmüş o gün tatildeydi yoktu
Evrakta sahtecilik.
kanıtın varsa, ilerde işten çıktığında güzel bir tazminat alırsın
O kasının dosyasında benim testlerim ismim değişik nasıl knıtlauabilirim
Sesini kes bence otur seni işten atmak isterlerse koz olarak kullan
İstemezler sorunda burada
merhaba yeni başladıgın için kayırma mutlaka olacaktır buna alış ve ortama adapte ol ne iş üzerine beyaz yaka mı?
Artık sende nitelikli bir dolandiricısın aplam
Kadın sicmak istememiş hazır yeni sicip temiz çıkan biri varken onu kullanayım demiş
Evrakta sahtecilik yapmışlar
baskasi yerine seni sokmuslar nesini anlamadin.
Anlamadım mı demişim nasıl kanıtlarım dedim
kanitlasan ne olacak? tatil deymis. o yok mus iste. izinli gorunmuyor mu..
Şikayeçi ol bune böyle
Şikayetçi ol.