çok sık ertesi gün hapı kullanmak ile ilgili büyük sağlık sıkıntıları yaratabileceğini okumuştum ben sadece iki kere kullanmak zorunda kaldım gerçekten bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Reglim düzenli sadece 2-3 gün erken olduğum oldu o kadar
3 yıldır birlikteyiz sadece 2 kere ertesi gün hapı kullandım?
bu hapların her döngüde bir kez kullanılabileceğini söylüyolar aslında, tabii bu kadar sınırları da zorlamamak gerek belki:) ben josei hapını 5 ayda 2 ayrı döngümde kullandım reglim de düzenli devam ediyo çok şükür, stres yapma tatlım:))
Nişanlanıcaz yakında ayrıca kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez fikrin yoksa yazmasaydın kudurmuşsun diye yorumladım ya ergen bi çocuksun ya da kız arkadaşsızlıktan ölen bi Abaza
Ya sen ne kadar komiksin hiçbir şey bilmiyorsun biliyormuş gibi yorum yapıyorsun defolup gitsene benim sorumdan Allahın ergeni okullar açılsın da sizden kurtulalım
Tamam ablacım hadi defol illa ki sanada veren olur o zaman ben türküm müslümanım yapmam dersin ayrıca çok terbiyeli ve edepliysen yazdığın yoruma bak ben insan gibi bir soru sormuşum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu hapların her döngüde bir kez kullanılabileceğini söylüyolar aslında, tabii bu kadar sınırları da zorlamamak gerek belki:) ben josei hapını 5 ayda 2 ayrı döngümde kullandım reglim de düzenli devam ediyo çok şükür, stres yapma tatlım:))
Teşekkür ederimm
Müşterine söyle sana çakarken biraz soluklansın
Ne müşterisi terbiyesiz erkek arkadaşım
Kocan değilse müşterindir terbiyeden bahsedene bak zina yapıyor :D
Nişanlanıcaz yakında ayrıca kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez fikrin yoksa yazmasaydın kudurmuşsun diye yorumladım ya ergen bi çocuksun ya da kız arkadaşsızlıktan ölen bi Abaza
Zina yapan Türklükten çıkmış bir gavursun sen
Türklükle müslümanlığın alakası ne
Ağlama aşkım 💅🏻
Türkler evlilik dışı zina yapmaz. Örneğin İslamiyet öncesi Türklerde bunun cezası ölümdü İslamiyetten sonra da kırbaçlanma gavur
Ya sen ne kadar komiksin hiçbir şey bilmiyorsun biliyormuş gibi yorum yapıyorsun defolup gitsene benim sorumdan Allahın ergeni okullar açılsın da sizden kurtulalım
Hem Türlükten çıkmış hem de Müslüman ise dinden. Hem gavur hem kafir hem soysuz
Tamam ablacım hadi defol illa ki sanada veren olur o zaman ben türküm müslümanım yapmam dersin ayrıca çok terbiyeli ve edepliysen yazdığın yoruma bak ben insan gibi bir soru sormuşum
Ben senin gibi uçkurunun esiri olan biri değilim soysuz gavur
Ağlama aşkım tamam sana da verirler
Köprü altları senin gibilerle kaynıyor ama en azından onlar para kazanıyor senin ki amme hizmeti :D
Erkek arkadaşımın para vermediğini malum kendisi çok zengin gel sana çaksın versin para
Senin gibi kullanışlı bir eskort varken başkasına sıra gelmez :D
Yaş olmuş 35 abi ne işin var buralarda git çoluk çocuğa karış burada benim sorumun altında kudurma
Toplum yararına çalışan bir hayırseversin senin gibiler sayesinde artık genelevlere para vermiyor erkekler :D
Sadece ona çalışıyorum ve sadece bana para ödüyor ne kudurmuşsun be amca
Bi nevi metres gibisin yani :D
Metresini anlama evli erkeklerle birlikte olan kadındır biraz bilgin olsun cahil
Göbeğin şişer kilo alırsın bide sağlığın bokk olur
Abartmadığın sürece sorun olmaz
Daha kullanmak istemiyorum zaten zorunda kalmıştım bir sıkıntı olmaz inşallah
Olsa şimdiye kadar olurdu
Hamile kalma riski oluyormuş ben evli değilim ki nereden bileyim
😂 bir şey olmaz bence
Evet hormonu bozuyor
Onu ben de biliyorum 2 kere kullandım bi sıkıntı olur mu diye sordum
Olmaz duzenliysen
Evet
Sikinti yok evli misin
Hayır