Sağlık En hızlı nasıl kilo alabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 En hızlı olacak Güncellemeler+1 yıl Güncel En hızlı nasıl kilo alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sjkhdbacljhkckd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mantığı basit aslında mesela benim günlük kalori ihtiyacım 1800-2100 arası bir şey eğer 2200 alırsam kilo alırım 1700 alırsam kilo veririm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende olmuyor normal birinin 1.5 katı kadar yiyorum zaten Yorumla
Lavander998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kurumuyemis yiyerek Kilo aldıran karışımlar yaparak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Lavander998 +1 yıl Rica ederim. Özellikle de instagramda kilo aldıran karışımlar var. Bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sağolun 😊😊🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece sürekli yemek ye yat uyu 😂 bilmiyorum doktora git 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Tamam gizli bayan😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek gizli erkek 😄 Yorumla Soran +1 yıl En azından tavsiye veriyormuş gibi yapmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Yorumun caciga hıyar bile değil bunu demek istiyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır hayır sen gece yemek ye kilo alırsın tavsiye vermiş gibi yapmadık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen geç dalgani ben psikolojik olarak etkileniyorum bu durumdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa neden ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ayda bir böyle oluyor 😂 kafama takıyorum bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma ya boş ver 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende her şeye gülüyorsun ama böyle de olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napim gülmeyi seviyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden bende severdim😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu da sevmez oldun Yorumla Soran +1 yıl Son bir sene hayat enerjim kalmadı yaşamak için hevesim bile yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım anladım Yorumla Soran +1 yıl Sağol yorum için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sağol iyi geceler Yorumla sjkhdbacljhkckd +1 yıl Ay ben sizi shipledim hadi evlenin gizli bay bayan çocuklarınız olsun 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Benim yüküm bana yeter yeni biriyle tanışcak halim yok Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Ben de bunun cevabını arıyorum 🥺 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bugün benim miladım olacak hayatıma yön vermeye karar verdim daha bir çok şey daha var ama öncelik kilo nasıl yapcaz ya fkckks Yorumla sineeem1 +1 yıl Boyun kilon kaç Yorumla Soran +1 yıl 180 60 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Eti gong sadede çok kilo yapıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Abur cubur la ne kilosu Yorumla Safozki +1 yıl Bi yerde görmüştüm Yorumla Soran +1 yıl Yalandır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantığı basit aslında mesela benim günlük kalori ihtiyacım 1800-2100 arası bir şey eğer 2200 alırsam kilo alırım 1700 alırsam kilo veririm
Bende olmuyor normal birinin 1.5 katı kadar yiyorum zaten
Kurumuyemis yiyerek
Kilo aldıran karışımlar yaparak
Teşekkürler
Rica ederim.
Özellikle de instagramda kilo aldıran karışımlar var. Bakabilirsin
Sağolun 😊😊🙂
Gece sürekli yemek ye yat uyu 😂 bilmiyorum doktora git
Tamam gizli bayan😊
Ne demek gizli erkek 😄
En azından tavsiye veriyormuş gibi yapmıyorum
Ne alaka
Yorumun caciga hıyar bile değil bunu demek istiyorum 😂
Hayır hayır sen gece yemek ye kilo alırsın tavsiye vermiş gibi yapmadık 😂
Sen geç dalgani ben psikolojik olarak etkileniyorum bu durumdan
Aaa neden ki
Bilmem ayda bir böyle oluyor 😂 kafama takıyorum bazen
Takma ya boş ver 😂
Sende her şeye gülüyorsun ama böyle de olmaz
Napim gülmeyi seviyorum 😄
Eskiden bende severdim😢
Ne oldu da sevmez oldun
Son bir sene hayat enerjim kalmadı yaşamak için hevesim bile yok
Hım anladım
Sağol yorum için
Sende sağol iyi geceler
Ay ben sizi shipledim hadi evlenin gizli bay bayan çocuklarınız olsun 🥹
Benim yüküm bana yeter yeni biriyle tanışcak halim yok
Ben de bunun cevabını arıyorum 🥺
Bugün benim miladım olacak hayatıma yön vermeye karar verdim daha bir çok şey daha var ama öncelik kilo nasıl yapcaz ya fkckks
Boyun kilon kaç
180 60
Eti gong sadede çok kilo yapıyor
Abur cubur la ne kilosu
Bi yerde görmüştüm
Yalandır
Bende kilo almak istiyorum nasıl olacak
Kusarak