Ayağım bostan patlıcanına döndü bu nasıl bir şey ya.. Gülmeyin lütfen canım gerçekten çok yanıyor. 

Geçmiş olsun. Şu linke bir göz atmanı öneririm.
Eğer düzelme olmazsa, Allah korusun uzun sürer veya biraz daha şişerse vs. doktora gitmeyi ihmal etme bence.
Ama umuyorum ki sabaha bir şey kalmaz. 🙏
Çok iyi yapmışsın. Tekrar geçmiş olsun. 🌹🙏
Hayır kapmadım. Kolonya dökebilirsin. Alerjin varsa Sineklere karşı koruyucu losyonlar sür derim
Cevap
21Cevap
Kapmadım geçmiş olsun
enfeksiyon kapmadım ama bende aynı senin gibi şişiyorum. sineğin ısırdığı yere buz koymak veya visk sürmek bana iyi geliyor deneyebilirsin
Bende de aynı yerde aynı şişlik var. Sessiz sedasız gelip, damgayı basıp gidiyorlar. Artık ülkenin sineğini bile tanıyamaz olduk.
Ayak ayak değil patlıcan olmuş gerçekten 🤣 Google da aratsan ayak Çıkmaz patlıcan Çıkar herhalde 🤣
Bu kesinlikle normal değil. Buz tut ayağına ve mümkünse kaşımayı bırak
Farklı tür bu, cayır cayır yanıyor ve giderk şişiyor. Eczaneye gt krem veriyorlar o geçirir
Tamamda neden burnu sivri suriyeli ayakkabısı?
Neden cahilliğimi yüzüme vuruyonki 😂 ' 'lanet çocuk bu gördüğün parmak dekolteli stiletto' diyebilirdin. Ama sen kör cahil yazarak eğitim seviyemi yüzume vurdun. Artık o sinek benim müttefiğimdir adını feriha koyamayacağımdan arı maya koydum. En kısa zamanda bir suikast daha yapıcaz sana. Sen dur. Bostan patlıcanı ayağın daha karpuz gibi olucak sen dur.
Okuyamaman normal melanpoza girmeye başlayan kadınlar kitapları sevmez derler zati 🤣🤣 lafımı vurdum kacıyom bye bye djdbdsjxha
Valla şaka yapıyom kızma tamam git yogurt sür 🤣
sivrisinek ısırmamış resmen ayağını işgal etmişler
çok geçmiş olsun
zor durum dostum ama bunun için merhemler var. ciddi bir konu aslında çok hastalık taşıyorlar
Hayır, geçmiş olsun
Niye o topuklu bu halde 🙄
O ayakla o ayakkabiyi nasi giyicen
O sırada Külkedisi'nin üvey ablaları
Ayakkabı ayağına saplanmış gibi duruyor
Naptılar çaktılar mı onu oraya?
Hey 35 mi oooooo
Geçmiş olsun hemen doktora gidin
Beni de yemişler sabaha kadar
😂😂😂😂
Sinek mi bunu yaptı?
güldüm affet.