Oooo.. tabikiii😂😂
Hayır hiç etmedim yazıktır günahtır😂
Sık dişini, kanını emsin/gitsin..😌😅
Uyumuş rolü yap sonra birden terlikle ez😈😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ohoooo
Sen ne diyorsun
İş yerinde arkadaşların sayesinde kışın bile sivrisinek öldürüyorum
Ben öldürdükçe onlar çoğalıyor
Yok böyle bi kan davası
Resmen Kızılaya tanker tanker kan teslim etcem sonunda (acaba sivrisinekler sinovakmı oldu yoksam biyontekmi🤔)
Yok yok ben en iyisi tankerleri logara dökim
Emin olamadim şimdi 🤔
😅
Bende espiri çok canim 😎 siz yeterki gülün
Lütfen bana "canım" demeyin. İlginiz için teşekkür ederim beyfendi🙏🏻
Canim öylesine gelişine bi sözcüktü benim canım olamazsınız yok yere trip wtmay8n komik oluyoo
BEN diğer basit kişiler gibi değilim. Haddinizi bilin.
Hala kendini komik durmluma düşürdüğünü fark edemiyisan bişey demiyorum bak ben seni takip eden biriyim ve senin sorularında bisürü yorumlarım var şimdi gür heosini oku? nerede haddumi aşkısın, herne yaşıyorsan saygım var ama tavrını içerden göremiyorsun , en az binlerce defa yorum yazdım sorularına ve canim sözcüğü cok kullandım, ben anneme hep canim derim bu hitap sözcüğüdür bak yineliyorum benim canım asla olamazsın yaşadığın durumu az çok anlıyorum biseyler germiş seni bu ben değilim ama üstüme geliyosun amenna , inşallah içinde bulunduğum psikolojiden bian önce kurtulursun , ben haddimi iyi bilirim sen bi bayansan bende bu eekegim , beni diğer başı boş süprüntü maviler gibi görmene katlanamam
İnşallah geçer inşallah sinir şey 🤐
Âşkısın -aşmışım
Siz aslen nerelisiniz beyefendi? Herşeyin farkındayım; saygı duyar hayatınızda iyilikler dilerim🤭😅👍🏻
Hayır ben etmedim abla :D :D çünkü böceklerin suçu yok ayrıca küfür etmeyi de pek sevmem zaten. yani sivri sinek olsun diğer böcekler olsun hiç birini öldürmem ya da zarar vermem sadece dışarı atmayı denerim çünkü onlarda canlı sonuç olarak. ya da ben çok duygusalım bilmiyorum
Teşekkür ederim <3 :)
Azerbeycan hava sahasına nasıl girmişler😆
hemen siha yolluyorum:))
:))) sneği vuurmak için silahlı hava araçları var ya baykarın:)))))
ulen ermenileri vurdunuz ya onlarla işte karabağ savaşında, ha ermeni ha sinek
amca m:))) teyzem küçülde cebime gir isersen:)
Ay laf soktu, çok çalıştın mı canım, aferim, bak çalışınca oluyor demek ki
Sende ırakta sorun mu var, canımdan olunca akıl falan kalır mı insanda)))) aklıma gelmek için bu kadar çaba sarfettigini bilmiyordum))) dalga denizde olur ama nefsimi değil canım)))
İdrak olacak
Görürsem söylerim de kim selam yolladım derse be duyecegiz
Kısaca hırt desek olmaz mi)))
Cevap
10Cevap
Oho gelmiş geçmiş tüm sülalesine ediyorum itinayla sonra eziyorum bir de ölüsüne sövüyorum mis
Evet ama sinek losyonu kullanıyorum nasıl olsa duşa giriyorum
Askerlik yaparken tüm yüzümüzü sivri sinekler ısırmıştı,4 gün çok kaşındık, çok küfür ettim.
Öyle çok sinir bozucularki tutunca zevkine öldürüyorum bıktım çünkü
Alayı az bile kalır 😂😂
Evet etmiştim
Onlarında olayı o yapacak bjsey yok ilaca devam
Aa tabi😜
Hele ki bu sıcaktaaaa
Sık sık ederim.
niye küfür edeyim ya Allah ın güzelim hayvanına
Elimden gelse skicem
Hemen hemen hergun😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?