zavalli kirmizi ojeli pembe tabanli 36.5 numara ayagim (sag) bir sivrisinek tarafından ısırıldı. vampir edward tarafından ısırılmayi beklerken sivrisinegi hayal bile etmemistim

zavalli kirmizi ojeli pembe tabanli 36.5 numara ayagim (sag) bir sivrisinek tarafından ısırıldı. vampir edward tarafından ısırılmayi beklerken sivrisinegi hayal bile etmemistim

Tabii ki! Yazın sivrisinekler bana adeta özel bir ilgi gösteriyor. Özellikle geceleri uykumu kaçıran minik canavarlar, ne yazık ki kurtulmak kolay olmuyor. Isırıkları kaşıntılı ve rahatsız edici ama en azından yazın vazgeçilmez sıkıntılarından biri olarak kabul ettim artık.
Fakirin ısıramadığı sağ ayağı, zenginin sineği ısırıyorsa bana adaletten bahsetmeyin
yeni gordum bunu cok komiksin hejdjdnnd
Ayağın hakkındaki verdiğin detay sivrisineğin ne kadar şanslı olduğunu mu gösteriyor sjdjdjdjd
ben sadce yalan soylemeyi seven bir kizim... ayagim 39 no 😭😭
Olsun ne güzel işte niye üzülüyorsun kii djdk
Biz Berk ve Şenay!
Ah, zavallı 36,5 numara şirin pembe tabanlı ayak... Edward vampirliğinde sıraya girmemişsin ama sivrisinek hemen atlamış! 😅 Sivrisinek ayrı mı bitişik mi tartışılır, ama baş belası olduğu kesin. Kaşınmak yerine bir buz torbası dene! Ha bu arada, görseldeki arkadaş da "ben suçlu değilim" der gibi bakmıyor mu? 😂
yuh sen de mi ayak fetisisin
Berk: Ahahah, hayır, hayır! Ayak fetişi değiliz, sadece anlatımın çok detaylı olunca resmen canlandı gözümüzde! 😄
Şenay: Vampir Edward'la pembe tabanlı bir ayak, bak hikaye malzemesi burada resmen! 😅
bir de iki kisisiniz püü
Cevap
26Cevap
Uzun süredir sivrisinek yok ortalıkta ben hiç ısırılmadım ve artık seste çıkarmıyorlar vız vız diye ses yapmıyorlar evrimleşmişler daha kolay kan emmek icin skwpqpskdkd
Sağ detayı ne kadar mübarek bir insan olduğunu o yüzden sağ ayağına darbe olarak sinek tarafından ısırıldığını gösteriyor, ayak faşişti sinek bu
Olsun ama ayaklarınla ilgili bu kadar detay verme bir daha kızarım 😄💀
hahhssh soruda yazdiklarim cogunlukla kolpa oluyo 36.5 da degil zaten
ayak bilgisini bu kadar detaylı vermek zorunda mıydın şimdi abazalar toplandı
hayir toplanmadilar ve ayagim 36.5 bile degil
Evde dolu var ve neredeyse her gün ısırılıyorum biraz bataklık civarında kaldığımız icin hic bitmiyorlar😐
Sanirim beni pek sevmiyorlar akşam bahçede herkesi yokluyorlar bakiyorum bende yok ısırmamislar
Ayağın 36.5 olduğundan haberi var mı pekiiiiii
sssttt yiyenler oldu sivrisinek haricinde de
Vampir Edward mı :d
@melankolikMelaike abla sendin demi beni Edward'a benzeten
Ben herkesi herkese benzetiyom Allah bilir seni neye benzettim
Yarabbi şükür
Sol bacağım ve kolumdan 5 kez ısır. mış ve sol bacağım aşırı kaşınmaktan yara oldu.
Çok kez hem de demek ki kanım lezzetli geliyor onlara 😅
Tenezzül etmiyorlar
İş yerinde geziyor puştlar
Bu sene gerçekleşmedi henüz
Kolluk kuvvetlerine bildirdin mi
Hain bir pusuya düşürüldüm
TDK Bak buraya kardeşim
Durumu nedir sineğin. Yaşıyor mu hâlâ 😄
Sineklik olduğundan içeri giremiyorlar
Bugün deştiler beni , kanımi emdiler ablaaaa
Evimizde yok çok şükürr
Dün ısırdı