Skolyoz hastası olan biriyle evlenir miydiniz? Ancak bu kişi ameliyat olmuş. Sırtında dikiş izleri var.
(Skolyoz hastalığını bilmeyen Google'dan bakabilir.)
(Skolyoz hastalığını bilmeyen Google'dan bakabilir.)
Elbette evlenirdim. Neden evlenmeyeyim ki? Sağlık sorunları bütün insanlığı ilgilendirir yarın bir gün bende de başka bir şey olur bunlar gayet doğal şeyler. Görünüş olarak bir sorun oluşturmuyor zaten sadece ağrısı oluyor o konuda da her zaman destek olmaya ve yanında olmaya hazırım. Omurgasındaki eğriliği bile sevmektir aşk. Her şeyiyle kabul etmek, omurgasının kıvrımlarına bile aşık olmaktır... 😊
Eger seviyorsam gercekten asıksam hastalıgında da saglıgında da varlıgında da yoklugunda da her zaman yanında olurum. Onemli olan sevmek ve sevilmek benim icin. Evlenirdim yani sonuc olarak.
Teşekkürler :)
Neresinde ne olursa olsun, kalbi temiz olsun yeterli. Yoksa benim de her yerimde dikiş izi var kimse beni istemeyecek mi :)
gönül bir olsun
olabilir neden evlenmeyim?
Yarın sağlam bir insanın başına ne geleceği belli mi?
Cevap
4Cevap
Skolyoz hastaliginin bir zarari yok hatta çoğu durumda farkedilmio bile biz bu hastalari topluma kazandirmaya calisiyrz çünkü genelde içlerine kapaniolar neden evlenilmesin?
Dış görünüş yüzünden :)
skolyoz çözümsüz bir hastalık değil. Abimdede vardı ama o ameliyat olmadı. Çok dikkat çekmiyodur sanırım ameliyatta olmuş zaten sorun yok bence
Gerçekten seven bir insan için bu tarz şeylerin sorun olacağını sanmam
neden evlenilmesin bende skolyozum ve ameliyat oldum dikiş izlerimde var
Dövme yaptırırız ameliyat izi varsa :) seven kişiye samanlık seyran olurmuş :)
Ablacim o dikisleri kalbine atmadilar ya
Haklısın ama bazıları için görünüş önemli oluyor
Tamam görünüş elbette önemli ama bu şekilde değil.. sevdiğin birinin ameliyat izi ya da ne bileyim başka izi son derece onemsiz...
Eğer öyle biri hayatındaysa ve sen bu soruyu sorabiliyorsan sevmiyorsun demektir :)
Ne farkeder insan olsun beni sevsin yeter.
aşk varsa evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar