Her şeyi yiyip kilo almamak güzel değil midir?

Bugün de kilo alamayan insanlara soruyorum sorumu. Kilo almamak güzel değil mi?
Her şeyi yiyip kilo almamak güzel değil midir?

Bugün de kilo alamayan insanlara soruyorum sorumu. Kilo almamak güzel değil mi?
Şöyle kilolulara yapılan fazla kilolusun zorbalığı bizede fazla zayıfsın ailen sana yemek vermiyor mu? Bir derdin mi var? Sevgilin mi terk etti? Kocan mı öldü? Gibi kara mizah ile yapılıyor. Ve zayıf olmak, yemekten kesilmek ya da düzensiz yemek sandığınız kadar normal ve güzel bir şey değil. Depresyona girip yemek yemediğimde midemde ve göğsümde sancılar hissediyordum. Sonra mide bulantıları, baş dönmeleri ve göz kararmalarından hemen sonra en kötüsü olan midemin yavaş yavaş küçüldüğünü hissediyordum bu o kadar sancılı bir süreçti ki. Sanki midemi aldırmış gibi istediğim kadar yiyemiyor ve sürekli kıramp ve bulantılarla başım beladaydı. Halsizlikte bunlardan biri. Hayat bize de berbat anlayacağın.😒
Şanslıyız evet.. Hiç bir kıyafetinin olmama gibi bir sorunu yok.. Ama kıyafet bulmakta biraz zorlanıyorum onun dışında gayet iyi.. Aslında birkaç kilo alsam çok daha güzel olur.. 😅
Sıfır beden yok mu bacım su
Dshq kucuk beden xs mu oluyor 😀yoksa xxs mu hic bilmiyorum ben 38 lerde takılıyorum.. jsjsjsjs
Şimdi salaş moda olduğu için beden konusunda çok sıkıntı oluyor.. Beğendiğim modellerin içinde kayboldum resmen.. 😅 Çocukken anneler kıyafetleri büyük alırlardı ya.. 😅 Öyle olsa çok şükür diyeceğim.. 😂
Oversize takil.. bende oyle seviyorum bol giyinmek guzel
Evet bende severim de çok aşırı bazıları ya.. 😂
Yapcak bir sey yok gülümcüm.. oversize iyi en azindan zayıfı da iyi giyiyor.. kilolusuda jdjsjsjs yaşasın 🥳😀
Aynen öyle.. 😂
Teşekkür ederim tatlım.. 😍
çok şanslılar 🥺 en kıskandığım insan tipi işte Dünyaları yiyorlar ama gram bile almıyorlar 😒
Çok şikayetciler ama🙄empati bile yapamıyorum
neyden şikayetçiler 😒
Kilo alamamaktan😀
benimde var çevremde öyle tanıdıklarım ama o başka bir şey aşırı zayıflardan bahsetmedim ki ben 😀
Aşırı zayfilara benimde sözüm yok... onlara Allah yardım etsin
Amin o da sıkıntı çünkü :( ama benim bahsettiğim mesela babam ayı gibi yiyor ama kilo almıyor hiç 🥺
Benimde, kardeşim.. onun kadar yersem çatlarım . Ne kilo aliyor ne veriyor ustune kilo almak için çabalıyor oysa guzel rahatsiz eden zayıflığı yok
mesela gece tıkananlar ben gece yemek yesem ertesi gün tartıda kendimi bi kilo fazla görürüm kimisi gece yarısı hamburger vs gömüyor 😒 haksızlık değil mi bu şimdi 😒
Metabolizma kaderdir😀
kaderse niçin babamdan almamışım bu geni 😂
Babsm dan bende alamamisim... kardesime gitmis
neyse ki ben kardeşimden her anlamda daha miniğim 😬😀
😀😀 Rabbim işte vermis bi yerden
ama o benden daha uzun ve o benim beş katım daha güzel 😀
Bence şanslılar. yani kilo vermek almaktan daha zor olduğu için de daha şanslı olduklarını düşünüyorum. ayrıca iştah açan bir çok şey var en basitinden şeker yemek.
Cevap
13Cevap
Bahtsiz olabilirler. Ben de onlardan biriyim. Her defasinda ölecekmis gibi ya da bir yerde bayilacakmis gibi yorgun ve güçsüz hissediyoruz aslında.
Doktora gidip vitamin tavsiyesi alabilirsin aslında kan degerlerin düşmüştur
Doktor fazla stres ve sıkıntı yapıyorsun herşeyin normal dedi kuzum.
😒Seni üzenz strese sokani bul ve hallet... bak sağlığından oluyorsun
Halledicem de işte duygularima söz geçiremiyorum. O kadar üst üste oldu ki her şey. Oturup seyrediyorum şu an herkesi herşeyi.
Bence kesinlikle şanslı benim kardeşim günde 10 öğün besleniyor ama kilo almıyo. Mükemmel bence. 😅🌸
Yediğim her şeyin kalori hesabi yapmaktan usandim be🙄
Al benden de o kadar. 😶🌫️🌸
Benden o kadar değil 😅 ben şanslıyım filan 😅
Ne güzel filan. 😅🌸
Evet evet kesinlikle 😅Her türlü
Bazı konularda şanslıyız bazı konularda da bahtsızız.
boş ver yemek yemek gibisi yok
Şey diyormuşum eee al 😀
5 kg
5 al baktin olmamış 5 daha alirsin
Çok şanslılar. yiyip içip asla kilo almamak isterdim sjdklf
Sağlık diyet konu etiketindeki sorulra baktığımda... kilo alamıyorum nasil kilo alırım 10 sorudan 5 i bu soru 🙄 zor demekki onlar için.
Onlarda bulmuşta bunuyor. bizde nasıl kilo vericez diye soru acalım sjsld
😀 bir sey diyemiyorum demekki zor kilo alamamak kdjdjd
kilo almak istemiyorsa şanslı almak istiyorsa bahtsız
Bana şu hayattan ne istersin diye sorsalar kilo almamak derim 😀
İzmitte şöyle oturup güzel yemek yiyeceğim yer bulamadığım için kilo alamıyorum 😂
İzmit dolu jsjsjs
İşim gereği bir yemek şirketi ile anlaşmam gerekiyor çalışan arkadaşlara yemek verebilmek için gerçekten düzgün bir yer bulamadım insanlara mahçup olmamak için kendim aşçı tuttum ve bir düzen kurmak zorunda kaldım İzmit lokanta sınıfın da benim gözüm de çok eksilerde
Ist. Yakin oraya dogru gidin ksksjs
Hallettim bugün gerek kalmadı ki İstanbul'da da zaten orada ki işime de adam akıllı yemek şirketi bulamadım her ay değişiyor işimi seviyorum da şu insanlara yemek beğendirememe işi sıkıntı
ben de öyleyim de etrafımda çok zayıf diyen olsa da aslında çok zayıf da sayılmam boyuma göre idealim ama çok yesem de o kiloda kalıyorum kilo almıyorum ama vermiyorum da bence güzel bir şey hfhfhd
Şanslı tabisi dünyaları yiyip zayıf olmak hayal misin be
Üfff bee😀😀
Ben su içsem kilo alırım yanımda 3 tepsi yemek yiyen adam 50 kilo nerde adalet
Sus sus🙄
Canın mı çekti Kader ortağım
😀 ben yersem yerim.. uzun süre kilo almıyorum... çabuk kilo alma gibi yapim yok.
Oh ne güzel ya
Yillarin alışkanlığı... farkinda olmadan az yiyorum
🤣🤣🤣 güzelmiş
Şanslı ya ben mesela kilo almaya çok uygun birisiyim arkadaş ortamımda da aynıyım ve kalorileri sayıyorum neredeyse herkes rahat hesap etmeden düşünmeden yer ama ben🥲
Bir deri bir kemik olmadıkları sürece şanslıdırlar ama kıtlık olursa bu şans terse döner asdjklff
Ben şanslı olduklarını düşünüyorum çünkü kilo iyi bir şey değil ama aşırı derecede sağlığını bozacak şekilde zayıfsa o da iyi bir şey değil
Kilo almak çok zor geliyor ya. Yemek yemeyi severim ama az yiyorum. Bu yüzden kilo alamıyorum. 46 kilodan 50 kiloya çıkmak zor oldu benim için.
Kilo alamıyorum Evet ama iştahım olmadığı için ve Bence şanssız
Hepsine müsaitim, işi bildiğim için nasıl alınır verilir çok kolay benim için
Kilo almıyorum ama dünyaları yediğim söylenemez, normal yiyorum jfjdjd
uzel oldugunu soyleyebılırım evt hiç bır sorumlulugu yok yemeğe dair
Bu dünyada ki cenneti yaşıyorlar
😀 😀
Merhaba,
Bende bahtsızdır, ben alamıyorum! 😅
🙄 şans o şans kskss
Sen öyle diyorsan öyledir 😅 Kabul şans 😅
Düşün Fastfood yemek serbest oh mis😀
Her türlü yerim yiyorum seviyorum yani 😅
O kişinin fiziğine bağlı, çok zayıfsa bir şey yakışmıyorsa bahtsız ama normal kilodaysa ya da kendinden memnunsa falan şanslı
Ortası iyidir eğer çok yiyip normal kilonun altındaysa bu bir sağlık sorunudur
şanssız
istediklerini yiyebildikleri için diyabt şeker mide hastalaıkları gırla
Çok fena bir şey. Her şeyi deniyorsun ama olmuyor
Evet Şanslılar
Şanslı yiyip kilo almamak çok iyi bir şey
Bence dünyadaki en büyük şans falan,😂
Bence bu hayatin en şanslı grubu...
Kilo almamak sağlıklıdır
Şanslı
Çiğ köfte diyeti olsa
Gelirken unutma ndjjs