Ben genel olarak şarkı dinlerken kendimi iyi hissediyorum bunun dışında kahve içmek oyun oynamak film izlemek de bana çok iyi geliyor. zaten genelde mutsuzum yani modum sürekli düşük olur ama arkadaşlarımla konuşmak gibi güzel aktiviteler yaptığım zaman kendime geliyorum tabi ki de spor da benim için oldukça faydalı ve güzel bir aktivite. ama kesinlikle uyku bana iyi gelmez uyuduğum zaman sanki hayatı kaçırmış gibi hissediyorum çünkü.. birde film izlerken içimde kaybolduğum için film ve dizi izlemek de ruh halime güzel gelir.. 🍀
Ben genelde bu durumlarda kişilerden uzaklaşmayı ve yalnız kalmayı tercih ediyorum Bir de uzanıp başka şeylerle kafamı dağıtmak istiyorum, çünkü genelde aşırı derecede sinirli olduğum zaman karşımda kim olursa olsun çok fazla bir şekilde kırabilirim mesela bugün tepem attı sinirim bozuldu Sabah anneme sinirlendim kalktım gittim yanına şu anda odada uzandım yorum yapıyorum yani ben şimdi niye uğraşayım ki ben sinirli öfkeli bir adamım öyle kimseyi çekemem yani saçma sapan insanlarla saçma sapan tavırlarla uğraşamam.
Gergin olduğum zamanlar yürüyüş yapmak bana daha iyi geliyor. Evde durursam boğulurum ve sakinleşmem oldukça zor olur, ev hariç her yerde yürüyüş yapabilir, koşu yapabilirim sakinleşmek için.
Rahatsızlığım olduğu için uyku hiç bi işime yaramıyor tam tersi daha da kötü yapıyor gece bile uyumayan ben asla uykuya sığınmak o yüzden ‰ 1000000000 hızlı yürüyüş