Ama herzaman ayakta durmayı başarın..
Çünkü düşmenizi bekleyen çok insan var fırsat vermeyin...

Yorulsakta, yılsakta, bıksakta, usansakta bir şekilde hayat devam ediyor ve yolu yürümeye devam ediyorsun. İstesen de, istemesen de. Pes edersen yaşamaktan da pes etmiş olursun. Hayatından vazgeçmeye hazır biri için bu mümkün.
Selamlar,
Düşerken bile, bir gün kalkabileceğinin tesellisi ile içten içe umutlanırken; aslında sadece diğerlerinden daha yavaş yükseldiğini ya da sabitlendiğini fark etmektir. Vuracağın ve sıçrayacağın bir dip, dinleneceğin bir nokta, geri sarıp devam edeceğin bir hareket tuşu olmadığını fark etmektir.
Hayatında başka zamanlarda harcadığın mucizelerden, belki de en kötü hissettiğin anda, bir kere daha medet ummak ve geride kaldıklarında seni geri döndürecek bir sıçrayış yaptırabileceğini ümit etmektir. En beteri de; eğer her sabah uyandığında bunu hissediyorsan, durum çok iç açıcı değil demektir
Pes etmek bana uymaz ve yakışmaz.
Zorluklar hayata bağlanma nedenim.
Bir durum ya da olay kolay gerçekleşiyorsa altında bir sebep ararım ve rahatsız olurum.
Ne yaparsak yapalım hayat parmak atar kendimize getirir bizi
Cevap
21Cevap
Yüreğim durmadıkça ben de durmam.
Devam ederim
Yürümekten vazgeçmem ama yürümemde.
Biraz molaya herkesin ihtiyacı var.
Odaklanmak için bazen beklemek gerekir
valla vazgeçsende deynekle döve döve sürüye sürüye yürütüyorlar :D onun için adam gibi yürümek lazım :)
Vazgeçecek kadar basit bi şeyse zaten yormaz beni. Olsun istiyorsam yorulsamda devam ederim.
Bu kişilere bağlıysa, benim dışımda 2. bi kişiye yani asla uğraşmam kendimi de yormam.
Her zaman sj
Yaşıyorsam umut var derim
Çok düştüm ama bugun ayaktayım
Saglık en buyuk servettir
Geriye kalan biraz kader birazda bizim elimizde
Kesinlikle şükürler olsun
Yürumeye devam ederım asla pes etmem prensibim budur kısa vadeli küçük işlerle ugrasmam buyuk çaplı kalıcı işlerle ugrasırım ve basarırım😊😊🤩👊💫💫 O sizin beceriksizliğiz🤷♀️
Vaz geçmem ben... Dinlenirim, yolumu değiştiririm belki, belki bir atı besler büyütür 4 nala devam ederim... Pes etmem..
Peki kim yoruyor? Yine insanlar. Zaten hep baskalari yapiyor biz magduruz. Acaba biz baskalarina ne yapiyoruz?
Yürümekten vazgeçer koşmaya başlarım hep öyle yaptım iyi ki yapmışım 😎
Yoruldugumda vaz geçmem umutlarım biterse vaz geçerim
Şu an bir çok konuda vazgeçişlerim var.
Aslında vazgeçmedim de önceliğimde değiller.
Yorulmadan olmaz ki kolay yol doğru değildir yorulmak şarttır güzelleştiren emektir!
Günaydınn.. bugün benimlen evlenir misin 🤭
Bu hayatı birlikte yürüyerek yaşayalım dediydim 🤭
Pes etmem ama çok yoruyorlar insanı
Durur dinlenir devam ederim
Yorulduğumda uyuyurom 😀
Yorulmak yok aynen devam
Biraz dinlenir devam ederim
Biraz dinlenir yürümeye devam ederim
Mike mike yürüyeceksin. Mecbursun hayat seni her halükarda yürütür. Yoruldum diyemezsin.
Yorulduğumda dinlenirim.
Dinlenirim yoluma devam ederim
Bıraktım artık yuvarlanıyorum savruluyorum
Dinlenirim başka hobilerimle ilgilenirim
Dinlendik, yeni sayfa açtık, yürümeye devam.
Soluklanıp dinlenirim
Vazgeçmeyi düşünürüm ama vazgeçmem arsızım galiba
Devam ederim
Kolay kolay vazgecmem. Yürümeye devam ederim.
Araba alırım
Yanlaya yanlaya giderim valla
Neliriks o ne be
Gene şakalar soğuk soğuk gene esmerim 🤣
88 li değilim ondan anlayamadım 🤣
Duraksarım
Dinlenirim...
koşmaya devam durursak biteriz
Hic durmam..
Mecbur devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?