Çoğu kişinin eli telefonda oluyor, onunla uğraşıyor. Çoğu zaman ben de öyleyim :/
Bazen de yürürken sıkılıyorum :D Önümdeki kişinin adımlarını taklit ediyorum :D Ya da kulağımda müzik varsa, etraftaki herkes dans ediyormuş gibi geliyor :D Mesela teyze kolunu kaldırıp indirdi, işte o onun dansı. Sonra elini saçını götüren oğlan, o da sürekli onu yapıyor misali. Herkes dans ediyor zihnimde :D :D
Bazen de gökyüzüne bakıyorum. Yalnız olmadığımı, özgür olduğumu hatırlatıyor bana :)
Yürürken neler yaparsınız? Aynı yolu yürümekten sıkılır mısınız?
Ben yürümeyi çok severim ve abartırım hatta 20 km ye yakın yürüyüş yapmışlığım var gerçi sporcu bir insan için abartılacak bişey değil ama benim yöntemim şu tavsiye ederim kulak tıkaçları takar ve kalp sesime varana kadar vücudumun sesini dinlerim ve harika bişey. Özellikle koşarken bayılıyorum buna ama kulaklarınızı çok iyi tıkamanız lazım belirli yöntemleri var tabi. Aynı şey su altı dalışlarında da oluyor süper bişey bence.
Bazen cizgilere basarak yurumeye, bazen de cizgilere basmadan yurumeye calisirim. Gordugum uzun objelere, isaret parmagimla dokunurum. Kendi kendime sarki mirildandigim da olur. Telefonla fazla ugrasmam, yururken cevreme bakmayi severim.
Aynen merak etme 😂👍🏻 değilsin değiliz müzik dinlerken yürüyüşün hızlanıyor mu dinlediklerine kendi kliplerini çekip klipte rol alıyormusun? Gözlerin tam olarak etrafı net görmüyor mu? Kaptırıp bir iki yüz ifadesi kendi kendine dışardan Nasıl görünüyorum acaba diyormusun 😂😂
Boş ver ya valla hayat sana çok güzel güçlüsün iyisin zekisin sen 10 numara 😂 Önümdekini geçme huyum vardır mesela önümde biri veya birileri var mutlaka geçerim onları yollar ayrılmıyorsa tabi yenileri mi çıktı savaş mı istiyorsunuz camoon der onları da geçmeye çalışırım zorlukları bir bir aşmak gibi güçlü hissettiriyor güldürüyor 😂
Bursa'da soğanlı diye bir yer var oradan Üçevlere yürüdüydüm amcamla gitmiştim çiftliğe amcam gitti ben kaldım sonra baktım cüzdanım yok yanımda eyvah eyvah tak kulaklığı hopppaaa sabahlar olmasın yormuyorda insanı ister istemez yakıyorsun herşeyi bu sayede kilo vereyim mantığı da olmadığı için ister istemez eriyor nefis bir olay kulaklığı ayakkabıları çıkarınca yorgunluk başlıyor ulan ne yürüdüm bee huuufff diyorsun duş yemek ve yatış 😂😂👍🏻
Kendime bolca vakit ayırmış oluyorum yürürken. Kendimle konuşuyorum kendimi dinliyorum kafamı dağıtıyorum rahatlatıyor beni uzun ve düz yol olması tercihimdir
Arabam olduğundan beri pek yürümüyorum. Araba kullanırken stresten başka birşey yok. Bir yerlere yürüyerek özledim gerçekten. Aklımdan neler geçer neler :)
Kulaklıkla yüksek ses müzik dinleyerek böyle dansımsı hareketlerle yürürüm, Sonra araba geliyor hissine kapılır birden korkup kulaklığı çıkarır arkama bakarım, Sonra dans !
En İyi Cevaplar