AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Boy kaç
161
İyisin ama illa dümdüz karın olsun diyorsan bölgesel egzersizlere devam etmelisin
Boy7n kaç
161
Normal bence
Saolun
Sadece göbek mi bel cevresi bile yaglı
Evet ama 7 kiloverdim diyet+spor erimedi şimdi bolgesel deneyip eritmeye calisacagim.
Bölgesel hareketlere odaklan biraz da göbek var alt karın
Boy kısaysa normal
161 boyum
Normal ama orayı eritecek egzersiz yap ve tatlı yeme.
Normal boyun ksç
161
Boy kaç boy çok etkili
161 boyum
yağ oranın fazla
Kardiyo yapiyodum azalsin diye ama heryerimin eridigini farkettim birakmak durumunda kaldim bolgesel calisiyorum
yağ oranın fazladır
Kardiyo yapiyodum azalsin diye ama heryerimin eridigini farkettim birakmak durumunda kaldim bolgesel calisiyorum
Hangi göbek.
Saolun
Nerde göbek
Yani basbaya var ama yorumunuz icin tesekkur ederim ☺️
Hakket nerde göbek sen çoğu görüşlere bakma sanırsın millet ebru şallı yahu atmayın bari ne Manyak insanlar var 😀
😂😂 sizde dogrusunuz her insanin kusuru var
Ne yediğine bağlı
1 adan fazladir temiz beslüniyorum hic bozmadim
Normal
Fazlam var maalesef, yorumunuz icin tesekkur ederim ☺️
Bol bol egzersiz yap duzelir canim ❤
2-3 kilo vererek spor yapsan çok iyi olur fiziğin
Tesekkur ederim ♥️
rica ederimm spor salonuna gitme fırsatın yoksa youtube'da eylem abacı, lily sabri, chloe ting gibi kanallar var ordan ilerleyebilirsin :)
Bisiklet sür
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum maalesef
Kolay sadece dengede durman yeterli. Birkaç pratikten sonra sürebilirsin.
Boy kaç
161
Sen sanırım alt bölgenin gitmesini istiyorsun ama orası rahim kısmı bayanların olur ve o bölgenin erimesi zordur zaten kadına
Cok kadin görüyorum ama karinlari dumduz dediginizi diyen cok oldu ama
Kardio tek yolu
Ben bundan bi ay Önce kilo verme sürecindeydim kilomu verdim verirken kardiyo yaptım Diyetle beraber Ve bu halinden daha İnikti ama göbeğimle beraber Her yerim eridi ben de o yüzden kardiyo bıraktım Şimdi bölgesel çalışıyorum ama karın böyle sisti :/
Boy kaç
161
İyisin
Normal
Fazla sis degilmi kiloma gore
Değil, az plank çalış toparlarsın
Kaç yaşındasın
18 yasindayim
Yaşına göre cok fazla
Evet farkindayim
Yürüyüş yap
Evde kardesime baktigim icin disari cikamiyorum karin egzersizleri yapiyorum diyetimde var
bence birsey yok saba abartı geliyor
Gercekten sisik karnim
dediğim gibi sana abartı geliyor öyle düşünme
Hani nerde göbek
Saolun
Hemen yardımcı olalım arkadaşa.
Tam varya kavramalık, süper tutulur.
Normal tabiki
Spor yapman lazım.
Sporsuz olmaz zaten
Anormal
Isırılası göbeğin var😅
normal, fena durmuyorsun
Olur
ben sevdim güzel bence
Yaglanma sebepli
Normal be abartma
İgremnc
Guzel görünüyor
Harika
Göbek nerde ki
Var ama yorumunuz icin saolun
Rica
Göbek mı hani nerde göbek diye bişey yokki orada
Saolun
Gerçekler ne demek
Boyunuz kac
161
Anladım Aslında bu kiloya Bu kadarcık göbek gayet normal şimdi göbek olmasının farklı fiziki sebebi var yani bazılarında bu genetik olur ister istemez orada bir yağ dokusu olur bazıları çok zayıf olsa da orada illaki göbeği Barındırır bazılarında beslenmeden kaynaklı karbonhidrat ve aynı zamanda Yağ içerikli beslenmelerden kaynaklı olarak orada bir yağlanma olur bazılarında spor yapmadığı için olur ama görüntü kötü bir görüntü değil gayet normal tam düz bir karın istiyorsan bol bol Koşman gerekecek
Spor ve diyet var ama diğerlerini bilemiyorum uzun uzun yazmissiniz tavsiyeniz icin tesekkurler
Yani dediğim gibi Çok kafaya takacak bir durum yok Bir de şöyle bir durum var yani insanın yapısı gereği doğası gereği fiziki durumu gereği karın bölgesinden 0 ya haline dönüşebilmesi için 0 beden olması lazım heleki kadınlarda kadınlar 0 beden olmadığı sürece orada minicik bir göbek illaki oluşur Bu gayet normal bir durum
Sagolun
Rica ederim de sen bunu neden kafaya taktın Niye bunu bu kadar düşünmeye başladın birileri gereksiz Yorum falan mı yaptı
Yani hep balik etli ve fazlalari olan bi insandim fotoğraf cekilemezdim tombul cikardim 60 li kilolardan hirs yapip 53 e dustum kisa surede gobegimin de gitcegini umuyordum ama bu goruntuyle karsilasinca moralim bozuldu.
Şimdi şöyle bir durum var insanda yerleşik kiloyu bir anda yok etmek zordur Hele ki Göbekteki yağlanmayı yok etmek biraz daha zor oluyor bunun için dediğim gibi ya sıfır beden olacaksın ya da birazcık olacak yani balık etli olmak Aslında çok güzel ya bence bir kadına yakışıyor balık etli olmak Yani böyle kupkuru olması bir kadının çok çekici olmuyor
Haklısınız bende sekilli vucut severim ama cok fazlam vardi verdim fotoğraflarda kollarim pehlivan gibi cikiyodu dusunun, Şu an daha iyiyim gobegim biraz daha erise daha iyi olur sadece
Bence buna takılma yani görüntünün çok da hoş olmadığını düşünmüyorum Bir Kadın da önemli olan ölçüleridir Hani dümdüz göbeğin varsa ve dümdüz ölçülerin varsa hiçbir işe yaramaz biz buna gene de erkek vücutlu deriz O sebeple senin tamamen vücut oranlarına bakman lazım önemli Onu takılma ya Şimdi sen geçmişten küçüklükten gelen galiba üzerine bir Bu konuyla alakalı baskı var Kendi kendine yarattığı halen onun etkisini devam ettiriyorsun Bence gerek yok
Boyun kaç oda önemli
161
O zaman normal değil zayıflamışsın ondan kalan deri sarkmasıdır karın çalışırsan geçer
Zayifladim ama sarkma yok vucudumda odemdir belki bilmiyorum yesil cay icin dediler bana
Karın egzersizi daha faydalı olacaktır
Gaz bu geçer
Dalga mi geçiyorsunuz
Yok geçer bu kilo degil
Asitli içecek tüketme 10 gün kaybolur
Birakin asitli icecek bi aydan fazladir agzima seker surmuyorum ekmek surmuyorum ama boyle
Çok fazla değil zaten kafaya takılacak kadar değil
Normal
Normal
Spor yap
Güzel duruyorsun göbek yok fizik harika
Olabilir
Gayet normal
Saolun
Rica ederim
Normal
Saolun
Normal
Saolun
Yağlanmış
maalesef
Hemen egzersiz ve diyet
Yağlar göbeğe
maalesef
Ayrıca duruş bozukluğun var büyük ihtimalle popon çıksın diye yapıyorsun veya bilinçsizdir düzeltmen gerek
Kamburlugum varda, popomu neden buyuk cikarmaya calisiyim?
kestim zaten fotoğrafta.
Kamburluk değil kastettiğim lordozun var gibi duruyosun
Gobegimi tamamen salarak gostermeye calisiyordum arka tarafim gozukmesin diye de pantolunu tam cektim onu indirdim fotoğrafta tam gozukuyordum kestim gobegimi koydum sadece o yuzden garip durmuş olabilir. 🙃
Farkındayım hepsinin yorumum yine aynı
Normal
Yorumun için sağ ol☺️
Boyun kısa demek ki
161 im
Spor yapmaya çalış
değil
maalesef
Normal tabi
Yok gibi duruyor
Güzel vücut
Çok tatliş 😊