+1 yılNormal kiloda olup ya da zayıf olup göbeği fazla olan insanlara skinny fat diyorlar. Yani fazla abur cubur, şeker, yağ ve hamur tüketiminden dolayı oluşuyor. En iyi çaresi diyet ve egzersiz yapmak ama bunu bir süzen çerçevesinde yapmak. İki günde yapılacak bir şey değil irade istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl62 kiloydum tombiktim ugrastim bu kiloya dustum agzima 1 aydan fazladir seker ekmek bile surmuyorum karin calismaya basladim bakalim, eskiden kardiyo yapardim
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılPes etmeyeceksin ayni kiloda kal ama spora devam şu an iyi duruyorsun ama dümdüz olsun istersen, spora sıkı sıkı sarılman lazım, özellikle Alt karın egzersizlere ve kardiyoyu bırakma. Abur cubur ve karbonhidrat dikkatli tüket bir tek orasi kaldığı için, oradan gidecektir muhtemelen... moral bozmak yok, bu işlerin kolay olmadığını biliyorduk. Düşük kalorili beslenme daha fzla zayıflama diye ama spora devam hatta etkisinden bir tik daha da arttır sporu bundan sonra vücut sıkılaşacaktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle yorum icin teşekkürler ben kilo verme surecinde kardiyo yaptim haftanin bes gunu felan cok eridim ben gobek kol vs eritmeye calisiyordum tum vucudum eridi rahatsiz oldum beslenmem zaten tamamen temiz hic bozmadim ama Şu an bolgesel calismaya basladim kardiyoyu birakip umarim etki eder tavsiyeniz icin saolun
- +1 yıl
Rica ederim bolgesel erimek cok zor.. siz kardiyoyu yine birakmayin sadece yeme düzeniniz bir tik artsin.. Yani bin kaloriydi diyelim binbeşyüz olsun yine temiz olsun.. elinize ağırlık alin ve oyle karin çalışın ama kardiyo haftanin 2 gunu de olsa devam... rica ederim çok takıntı yapmayin harika duruyorsun boylede.
Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Kilolu değilsin vücudun yağlı, eğer doğrudan kilo vermeye çalışırsan bu sağlığın ve kilo kaybı sonundaki görüntü için kötü olur. Protein ağırlıklı beslenerek yağ yakmaya çalışman gerekiyor. Aynı kiloda daha zayıf ve daha güzel bir görüntü sahibi olabilirin bu şekilde. İster internetten beslenme ve spor uzmanlarının tavsiyelerini araştır istersen bir hastaneye giderek yardım almaya çalış sana kalmış bir şey. Ama doğrudan kilo vermeye diyet yapmaya çalışma.
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle yorum icin teşekkürler, eskiden fazla kilom vardi verdim simdi gobegimi eritmeye çalışıyorum diyet hala var ama kilo vermeye çalışmıyorum
şimdi açık söylüyüm bu doğuştan bir şey ama formda olup spor yaparsan sert olursun sorun teşkil etmez. ben sorun etmem... kilo versende diyet yapar, sporunuzu ihmal etmezsiniz ama göbeğiniz bir türlü küçülmez!
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yağ yakmanjız yani kilo vermeniz lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kac kilo daha lazim ki 53 e kadar dustum :/
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen gobege neden bakiyorsun (ki zaten bence bir sey yok, dumduz de olmasin oyle de zayif gibi oluyor az etli tutulacak yeri olsun dokundugunda obur turlu sanki ac birakmislar gibi gozukuyor) kilon kac gosteriyor ona bak, 53 cok bi kilo degil ki yani...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah…
53 kg sın ama vücudun yağlı. Yağ oranı fazla. Her sabah aç karna kardiyo. 30 dk kadar koşu veya efor harcatacak birşeyler. Şekeri ve karbonhidratı özellikle hamur işini azalt. Spor yap ve her spordan sonrada kardiyoyu ihmal etme
02 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyeniz icin teşekkürler dediginiz gibi beslenmem zaten kilo verdim baya 1 ayda ama vucudum eridi bende sekilli ama fit olmak istedigim icin kardiyoyu biraktim ama simdi ise gobegim bu halde.
Keşke boyunu söyleseydin boy kilo orantısına göre birşeyler denilebilirdi ama eğer 150 civarındaysan bana göre normal. Ama yok eğer sen 160'dan yukarlardaysan bodur bi vücut tipin vardır ya da herşeyden bıkıp yorgan altında nutella kaşıklamışşındır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBalık etliyim vücut yapim oyle Eskiden kiloluydum boyuma göre 62’den 53’e indim bir aydır azmettim temiz besleniyorum yani kacamak yapmadim
Soran+1 yıl161 53 Şu an
Ay bende senin gibiyim. 55 kiloyum ama göbeğim var sanırım yağ oranımız yüksek ben kiloyu göbeğimden alıyorum sadece 😄 sporla sıkılaşabilrsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle yorumun icin teşekkürler ☺️ Umarim sende istedigin gorunume kavusursun, kardiyo yapiyodum ama vucudumun tamamen eridigini farkedince rahatsiz oldum bölgesel calismaya basladim bakalim etki eder mi
+1 yılRegli dönemin yaklaşmış olabilir artı orada rahim var ve zayıf olsan bile sıkı bir vücudun yoktur.
Ayrıca kiloluyum ben yanliş anlama yani söylediklerimi01 Yorumla
Soran+1 yılYok yanlis anlamam sagolun yorum icin, regl donemime yakin degil evet siskinim nasil geçirebileceğim icin yanit ariyorum 🫠
İyi bence fazla bir şeyin yok. biraz şeker ve hamur işine ara ver salata tüket. şekeri ne kadar azaltırsan yağ oranında o kadar düşer. yürüyüş de yap.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde islerim oldugu icin evde karin calisiyorum, onun disinda bi aydir diyetteyim 7 kilo verdim agzima hic beyaz ekmek vü seker surmedigim halde boyle olmasi zoruma giden
Soran+1 yılDediginiz herseyi yaptigim halde var biliyor musunuz , uzucu
Cogu kadinda bu kadar gobek oluyo tabi boy kilo orantinlada alakali ama alt karin yaglanmasini onlemek cok zor
13 Yorumla
Soran+1 yıl161 53 kilo askim keske onlense :(
- +1 yıl
Bence kuru tü yapıyor göbeği güzel beni de öyle ve ben mutluyum senin nasil
Soran+1 yıl@haydisendekazan bende sekilli vucut seviyorum canim tig sevmiyorum hafif etli olcak ama karni duz kalcasi genis sekilli cok kadin goruyorum yani
+1 yılBazı insanlarda bölgesel yağlanma söz konusu oluyor, bölgesel çalışma ile halledebilirsin ama kötü de durmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKardiyo yapardim tam eritince rahatsiz oldum bolgesel calismaya basladim bakalim
- +1 yıl
En doğru karar, İyi antrenmanlar
+1 yılAşırı görünmüyor, tatlı bence. Sana tuhaf gelecek ama ben güzel bir göbek görünce vurmak istiyorum. Senin de karnına vurmak isterdim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 bende sizin gibi manyagim gobusu olan biri gorunce gidip seviyorum onu kucuk bir cocuksa
- +1 yıl
😅Anlayışlı ve komik biri olmanı sevdim. Mesela samimi bir arkadaşım olsaydın sana kibarca sorardım, izin verirsen karnına biraz sert vurmak çok zevkli olurdu ama tabii sen dur deyince hemen dururdum. Bu arada, şu anda zayıflamaya ihtiyacın yok ama, ileriki yaşlarda daha sağlıklı olmak için ağırlık çalışmanı tavsiye ederim. Günde 15-20 dakikadan haftada 2-3 gün yeterli olur.
+1 yılGöbek yağlanması sağlıksız beslenmenin işareti. Genelde karaciğer yağlanmasının. Beslenme tarzını değiştirirsen farkı görebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden kiloluydum boyuma göre 62’den 53’e indim bir aydır azmettim temiz besleniyorum yani kacamak yapmadim
- +1 yıl
O zaman biraz daha kalmış, az daha devam diyete.
+1 yılLaktoz veya Gluten intoleransin olabilir.
Gastroenteroloji doktoruna gorunebilirsin, ona göre bir beslenme düzeni ayarlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm sende var mı acaba nerden anlarim olup olmadigimi? Belirtisi var mı yorum icin sagol
- +1 yıl
Ben de var , o yüzden doktora yonlendirdim zaten.
şişkinlik falan mı var yoksa genetik olabilir üst ve alt karın için egzersizler yapmalısın sürekli başka türlü gideceğini sanmıyorum balım
01 Yorumla
Soran+1 yılYani hic bilmiyorum canim ben 62 Kiloydum bu kiloya düştüm bir ayda ama gobegim böyle kaldı Kardiyo yapıyordum normalde ama tüm vücudum eridi ben de fark edince rahatsız oldum bıraktım şimdi bölgesel çalışmaya başladım umarım düzelir yorumun için teşekkür ederim☺️
Spor yaparak eritebilisin. Kilo boy endexine göre çalışma yap. Her zaman eleştiri olur dikkate alarak onları mutlu etmemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo hedefim boy kilo endeksimdi 161 e 62 kiloydum endeksim 55 di verdim ama hala boyle :( ben kendim beğenmiyorum o yuzden veriyorum yorumunuz icin tesekkur ederim ayrica
Bu göbek olmasa çocuk gibi durursun ama bu kadınsılık katıyor. Normalda fiziğin kadınsı mı çocuksu mu
05 Yorumla
Soran+1 yılBaliketli vucut tipim kadinsi mi cocuksu mu bilmiyorum
+1 yılNedeni bence kilonun vücuduna iyi yayilmamis olmasıdır. Bir de unutmadan söyleyeyim kiloyu göbekten alınca boyle oluyor. Ben de senin gibiyim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( uzucu nasil duzelir acaba
- +1 yıl
Kilo ver dicem de daha ne kadar vereceksin
Soran+1 yılİste dediginiz gibi.
- +1 yıl
Boyunun santim kısmına düşersin en fazla
- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ayva göbek olmuş bence, ekmeği azalt bol su iç eh birazcık yerinden kalk yürü işlem tamam
00 Yorumla Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Sadece yağdan değil gördüğüm kadarıyla bel önde olduğu için göbek de öne çıkıyor haliyle
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim demek istediginizi tam gobegimi tam salarak cekmek istedim bellinolsun diye ondan belim onde gözüküyor olabilir
Soran+1 yılYa biri daha dedi bana bunu bakmistim bilmiyorum umarım yoktur kamburlugum varda onun hakkinda birsey bilmiyorum suana kadar kimse bel durusun niye boyle demedi
Soran+1 yılKamburum var maalesef egzersiz yapıyorum umarim duzelir :))
+1 yılbenim göbek bu aynı 😂 ben yandan duruş ayva göbek 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂 keske gecse 🥲
- +1 yıl
geçmesin boş ver daha iyi bence 😀
- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 2 dakika mekik ve 1 dakika planı yap göbeğin helva gibi dağılır
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorum icin
Normal çünkü kilo ile ilgisi yok. Yani tamamen beslenme ve vücudundaki yağ oranı ile alakalı bu
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ayda cok kilo verdim ama gobegim boyle kaldi iste
Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Boy 1.65 ve üzeriyse normal değil , altındaysa normal
02 Yorumla
Soran+1 yıl161 boyum
+1 yılYemek yedikten sonra herhangi. bir. şikayetin oluyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eskiden diyet yapmadigim donemde yeme bagimliligim vardi karnim agrirdi simdi oyle bir sorunum yok
Göbek derken hani nerde.
Kız o göbekse sokaktakilerinki ne acaba 😄😄😄01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim askim
+1 yıl53 kilosun ve göbek var öylemi gerçekten hayret bence kilona göre bu göbeği yok etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil edecegimi bilsem bide
- +1 yıl
Ben seni yönlendiriyim hem kalça sikilastirma hemde göbek yağları eritmeye birebir bir yöntem. Hiç spor yaptın mı bu zmana kadar?
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. 👍🏻 göbek ezici egzersiz yapmalısınız ev de hergün 2 saat
02 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek. 👍🏻 öyle büyük bişey değil bu, 15 günde dümdüz yaparsınız egzersizle..
+1 yılBuna sa gobek diyen bi nesil yetismis. Alginiza scim
04 Yorumla
Soran+1 yılYani siskinligim var sporcularin genelde duz oluyor o yuzden gobegim var dedim ☺️
- +1 yıl
Karni boş ise düz olur. Yemek yedikten sonra hamile gibi oluyordum 63 kg iken djbdjdjd
Soran+1 yılAl benden de o lkadar smslssmd yorumun icin tesekkur ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim. Tatli gobusun var merak etme ;)
+1 yılGöbek değil o. Sabahları 1 bardak suya limon sık iç
01 Yorumla
Soran+1 yılSirkeli su iciyorum genelde
+1 yıl40 kilo olsan da göbek olur karın çalışmadıktan sonra illaki sarkar
02 Yorumla
Soran+1 yılDuzenli calismaya baslayacagim
- +1 yıl
Kolay gelsin
Boy ve kilo oranın normalse etin yumuşaktır evde karın egzersizi yapsan toplarsın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBakalim basladim hayirlisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeşil çay deneyebilirsin eğer yağ ise yeşil çay zayıflatır. Ama hormonal göbek se hormonlar ile alakalı yani belkide iç kanrın geniştir doğumda kolay olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBilgilendirici yorumunuz icin sagolun, nasil anlarim acaba hormonlarla alakasi olup olamadigini?
Cevap sahibi+1 yılGerçekten yeşil çay eritiyor dene bak ama sürekli tuvalete gidiyorsun gündüzleri iç bence. Nette vardı. Normal göbek, hormonal göbek, bebek göbek hamile yani öyle
Soran+1 yılBakiyim o zaman ben ☺️
Soran+1 yılBaktim da stres gobegi benimkine benzemiyormu benimki gibi iki buklum
Cevap sahibi+1 yılBen çok anlamam için rahat olsun diye söyledim. Stres ve hormonal göbektir takılma boş ver. Erkeklerde tüylü onlar kendilerine baksın
Soran+1 yılErkekler umrumda degil canim benim ozguvenimi etkiliyor o yuzden
+1 yılsen 53 kilo olduğuna eminmisin 65 kiloyum böyle bir göbek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef eminim , ne guzel vucudunun kiymetini bil.
Hafif yaglisin spor ile birlikte düzelebirsn
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklarim ise yaramıyor maalesef profesyonel yardim arıyorum umarim gecer
Gizli Üye(30-35)+1 yılKArbonhitrat azalt, fındık fıstık ye. ekmek hamurişi azalt ve bol sebze ye zayıflayacagını fark edeceksin. D vitamini ve magnezyumu da ihmal etme bunlarda eksiklik varsa yağ yakımı bozuluyo
02 Yorumla
Soran+1 yılAgzima hic tam bugday ekmegi ve saglikli karbonhidrat harici karbonhidrat surmuyorum o yuzden zoruma gidiyo bu goruntu, doktorun verdigi d vitamini ilaci is gorur mu?
Cevap sahibi+1 yılD vitamini magnezyum almaya bak onlar eksikken de kilo veremiyosun
Elbise giyince bu tur hafif gobegi olanlar bi tek benim mi hosuma gidiyor cok tatlis
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 🥺♥️
+1 yılKarnında ödem birikmistor belki ben 10 kilo verdiğim halde karnım böyleydi sonra annem yeşil çay iç ödem atarsın dedi gercektende karnım dümdüz oldu hergun bı çaydanlık yeşil çay iç bence
32 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyeniz icin tesekkur ederim bends 7 kilo verdim karrnim boyle umarim sizinki gibi olur ☺️
- +1 yıl
Kilo verince vücut savaş moduna giriyor ve vücutta su tutuyor yesilcayla ödem atarsınız dediğim gibi
Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. buda yazarın diğer kısmı 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Yani normal
Karın+ Alt karın hareketlerini yaparsan düzenli olarak
Göbek vs kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni başladım bakalım hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüz olsun diyorsan alt karın egzersizleri yapmalısın. Ama ben kadınlara bu minik göbeği çok yakıştırıyorum. Sende de çok tatlı durmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolun
+1 yılÇok tatlı duruyor ya kötü diyene aldırma evde kalırsan ben alırım seni 🤪🙈
01 Yorumla- +1 yıl
Gögüş ne tatlı öyle ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu göbek değil ki her kadında olur o elbiseden falan belli olur hatta güzel oluyo baya dkdndmdk
05 Yorumla
Soran+1 yılCidden alt karnim var fotoğrafta belli olmuyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılİçine mi çekmiştin
Soran+1 yılHayir ama belkide anlayamadiniz fotodan
Cevap sahibi+1 yılAynen canlı da görmek lazım emin olamadım ama göbüş bile değil daha seninki yaw
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı biraz tatlı bir kıza benziyorsun tanışmak istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu göbek mi, hani göbek nerede, takıntı yapıyorsun sen göbek görmemişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür etmeye gerek yok gerçek bu. Takıntı yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokakta görsem dikkat etmemde burada bir garip oldum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılKonuda
Cevap sahibi+1 yılyani hoşuma gitti sarılıp opesim geldi 😁
Cevap sahibi+1 yılYasim 23 senin kaç
- Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu senin mi bilmem de göbek çok tatlı:) bence biraz daha artırmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınlar alt bölge ve göbekten alır kiloyu, normal yani üzülme
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumunuz icin saolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ne yapıyorsun gitmesi için
+1 yılÇok zayıfım ama maalesef benim de göbeğim böyle birkaç karın egzersizi yaparak eritebilirsin benim biraz azaldı russian roulette hareketi aratırsan videolara bakarak yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim tam istediginiz goruntuyu kavusursunuz, tavsiyeniz icin tesekkur ederim deneyecegim ☺️
- +1 yıl
Ne demek
Aslında çok bi göbek yok. Alt karın her kadın da var. Dert etme o göbeği
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolun
Normal. Bu göbeğin gitmesi için farklı bir seviyeye geçmek lazım. Bu da, istikrar ve emek ister. Yani sosyal medyada çok takılma.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir ayda istikrarlı bir şekilde 62 kg’dan bu kiloya düştüm bakalım aynı istikrar da bölgesel çalışacağım Bir işe yarar umarım
- +1 yıl
Bölgesel çalışarak eritemezsin. Beslenme şekline biraz daha ayar çekersin ve tüm vücuduna ağırlık verirsin.
Vücudundaki yağlar azalır. Şişkinlik azalır. Çalıştığın bölgeler şişer.
Böylece karnın erimiş olur şekillenmiş olur.
Yani; Suat yaparsın. Şınav çekersin. Karın çalışırsın ve çalıştırabildiğin diğer bölgeleri çalıştırırsın. Beslenme dolayısıyla derin incelir zayıflarsın, tüm vücudu çalıştırdığın için de daha diri olursun. Karnın şekillenir. Vakum vs
+1 yılNormal. Bende 52 kiloyum ama boyum 1.59
Bu yüzden biraz kilolu durabiliyom bazen bende. Boydan dolayıdır.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim benimde boyum 161 zaten
+1 yılBildiğim kadarıyla biyolojik bir şey bu. Kadınların çok büyük çoğunluğunda var. Hem kötü durmuyor ki elbise altında çekici görünüyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz icin tesekkurler
- Sağlık konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılnormal ayva gobek dedıgımız turden ama bunu kasa cevırebılırsın bence kalsın boyle kotu degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolun
- +1 yıl
rıca ederım
+1 yılnormal takılma fazla haftadan bir iki gün spor aksatmadan yapabilirsin istersen
09 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 gun yapıyorum zaten :/
- +1 yıl
yani bu arada takılmana gerek yok cidden beni görsen bide sen keşke göbekli olsam diyorum bende 😂
- +1 yıl
yaş kaç bu arada?
Soran+1 yıl18 yasindayim
Soran+1 yılİnan hic istemezsin
- +1 yıl
18yaşında bunları takma kafana ya boş ver bi kız olarak zaten her halükarda peşinde koşan çok olucak 😂
- +1 yıl
gerekiyor ya bence bana da zayıf olduğum için eleştiri yağıyor insanları mutlu edemezsin takıl kafana göreee
Soran+1 yılYok ben kendim icin yapiyorum sizde kimseyi umursamayin yorum icin tesekkurler iyi gunler
- +1 yıl
rica ederim iyi geceler
+1 yılBende 60 kiloyum ama senin kilon göbeğe daha fazla vurmuş sanırım ama eritirsin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBolgesel calisiyorum az yiyorum ama goruntu boyle 😕
+1 yılGöbek ağırlıklı spor yap
22 Yorumla
Soran+1 yılBolgesel calismaya basladim bakalim
- +1 yıl
Kolay gelsin
+1 yılevet gauet normal gozukuyor 1 ıkı kılo vermek ıstersen bı ıkı tavsıyede bulunabılırım
00 Yorumla
+1 yıl53 kilo ama boyun kaç 145 150 falansan fazla tabi
11 Yorumla
Soran+1 yıl161 boyum askim
+1 yılNormal canım burdakilere bakma sen :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim☺️
+1 yılKeşke boydan da atsaydin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bile attigima pisman oldum kaldiki boydan aticam
Sanırım sen tompalaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet balik etliyim
Hani göbek nerede kız göremedim
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolun
- Devamını Gör (121)