Uyurken en sevdiğiniz uyuma şekli hangisi? nedenini de yazarsanız iyi olur 😉çift olarak uyurken de yazabilirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKlasik bir yatış şeklim vardır yoksa asla uyuyamıyorum. Başımın altına bir yastık bacağımın arasına da bi yastık yoksa omuriliğim böyle ağırlaşıyormuş gibi hissediyorum hahahah bi de kollarımın arasına bir peluş hayvan, genelde bu en sevdiğim olan tavşan oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Hepsi güzel peluş hayvan da güzel oluyo yumuşacık dimi😅😅😍
- +1 yıl
Evet😁
En İyi Cevaplar
Yastığıma sevgilim diye sarılarak 😂🫶❤️
22 Yorumla- +1 yıl
Yaaa😍
Vantilatör tâşaklardan vururken, yastığı sağ kolumla kafamın arasına alıp uyumaya çalışmak
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha vantilatör klima önemli tabi 🤣
- +1 yıl
Haha ok thnx 😄😄
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
- Sağlık konusunda 40,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen yastığa sarılarak uyumayı seviyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel oluyor 😉
+1 yılYuzustu yatmayi cok seviyorum :) bana yazarsan belki de en guzel uyku pozisyonlari i birlikte uygulamali deneriz ben cok isterim :)
10 Yorumla
+1 yılçift olarak uyumuş olsaydım büyük ihtimalle uyuma şeklim sarılarak uyumak olurdu uyurken genelde sağ doğru dönüp iyice yayılarak yatıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
En doğru yatış sağ diye biliyorum 😉
- +1 yıl
evet bence de öyle ama benim değişiyor ben en rahat sağ doğru yatınca uyuyabiliyorum en çabuk öyle uykuya dalabiliyorum ama bazen sağ doğru yatıp uyuyamadığım zaman bir de sol tarafı deniyorum o zaman uyuyabiliyorum
- Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılTek yatarken bir yastığa sarılıp bir yastık bacak arasına öyle yatarım. Çift olarak da kaşık pozisyonu sevdiğimdir
10 Yorumla Yan yatıp kolumu yastığın altına koyarak uyumayı severim
11 Yorumla- +1 yıl
Kol o yastığın altına illa bi girecek😃
Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı. Sürekli yan dönüyorum doğru dümdüz durmam zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Yan yatmak sağlıklıymış sanırım zaten🙂
- +1 yıl
Evet ama sağ tarafına diye biliyorum🙂
+1 yılçift olarak en çok kaşık pozisyonu. yumuşacık popoyu hissederek tek elde sıcacık göğüsün verdiği huzur paha biçilemez
00 Yorumla
+1 yılYüz üstü aşırı hoşuma gidiyor tek sorunu sabah kalkınca oda kalkıyor 😅
03 Yorumla- +1 yıl
O her şekilde kalkar ya zaten kalkacaksa😂
- +1 yıl
Kalkmaz ya
- +1 yıl
Yani doğrı aslında düşününce ama yüz üstü yatınca sabah dimdik uyanıyorum
Sırt üstü kollar bacaklar açık vaziyette. Çift olarak da kaşık pozisyonu arkasından sarılarak
02 Yorumla- +1 yıl
Sırt üstü ilk başta rahat da sonra bi kaşık olmak istiyo insan ama😂
+1 yılÇiftken birbimize dönüm bacaklarımız birbirimizin bacağının arasında ful sıkı temas
02 Yorumla- +1 yıl
O da güzel oluyor özellikle hava soğukken😅
- +1 yıl
Güzel oluyorda yatağa girdiğinde ilk seferde uyku uyuyamıyorsun 😅😅
+1 yılsirt üstü yatinca göz yaslari kulaga akiyor bilirsiniz tercih etmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ooyy kıyamamm😍ağlama bilirim o dediğin kötü olur
+1 yılO kadar cok yorgn oluyrm ki kafayi koydm mu gidiyrm hangi uyku pozisyonumda uyudugumu hatrlamiyrm
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaaa bak o kötüymüş :/
- +1 yıl
maalesef 😔
Sağlık konusunda 502 cevap paylaştı. Sol tarafıma doğru sağ bacağımı bir yastığın üzerine atmalı severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Yüz üstü çok seviyorum ama uygun değil diye, farklı yatmayı deniyorum.
023 Yorumla- +1 yıl
Neden uygun değil
Cevap sahibi+1 yılDinen uygun değil
- +1 yıl
İlk kez duydum da sanmıyorum ya nolacak ki en fazla tahrik uyandırır hadi belki sürtünmeden dolayı ama onu her pozisyonda yaşayabilirsin ki
- +1 yıl
Ki bence tahrik olup rahatlamak da sakıncalı değil ki sonuçta hormonlarımız bunu illa ki hissettiriyor dimi
- +1 yıl
Sana katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYüz üstü yatmak "mekruh" dur. Araştıra bilirsin. Mastt yapıp yapmamaktan bahsetmiyorum
- +1 yıl
Niye mekruh işte onu söylemiyosun ki 🤷🏼♀️mesela sana mantıklı geliyor mu bu? amacım tartışmak değil maksat aydınlanmak
Cevap sahibi+1 yılYaşın doğruysa bunu nasıl duymamış olabilirsin şaşırdım. Elini yanağına koyup sağ tarafına yatmak da sünnettir.
Yüz ve göğüs insanın en kıymetli iki uzvu olup, Allaha secde hali dışında onları yere koymak ve üzerine kapanmak iyi bir davranış olarak kabul edilmez. Yine bu tarz yatış, insanın mide ve kalp gibi organlarına da zararlıdır. Bir rivayette de “cehennemliklerin yatış tarzı” olarak nitelendirilmiştir- +1 yıl
Başını yan koyarsın yani alnını yere koymuyosun ki yastığa koyarken yan yatrsın ama vücudun düz olarak yatakta olabilir din de aslında mantık var sağlık açısından dediklerinde doğruluk payı var biraz * iş rivayete gelince o kısmı benim için biraz karanlık geliyor bence sen de sadece rivayete dayanan şeyleri biraz daha araştır ve mantık çerçevesinde değerlendir
- +1 yıl
Yani orada kastedilen şey eminim alın yüz olayı falan değildir muhtemelen cinsellikle ilgili anlamsız bi gerekçe vardır ki ona bakarsan günümüzde çok eksik bilgiler var hal dinle ilgili doğru bilinen yanlışların oranı da küçümsenemeyecek kadar çok emin ol
Cevap sahibi+1 yılMantığını en son öğreneceğim insansın profiline biraz göz atınca. Ben senin inancını ya da bilmem neyini sorup seni bir şeylere yönlendirmiyorum. Yapında demiyorum. Ben bu olayın zararını 5 senedir çekiyorum. Umarım sizler çekmezsiniz. İyi eğlenceler size 👍
- +1 yıl
Profille ya da soru cevapla nerden karar verebiliyosun ki buna? kaldı ki biz burada din uygulamasında ya da yarışmasında değiliz.. açıp Kurandan bu yatış şekli için tek bi sure gösteremezsin rivayeti herkes uydurur bunun gerçekle olduğuna dair bi kanıt yok yani anlatamıyo muyum?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilemediğin konu hakkında? Bir de anlatabiliyor muyum diyorsun bilmediğin şeyi nasıl anlatabilirsin?
Kitaplardan araştıracak kapasite göremedim. Bari telefonundan gir bir kaç kaynaktan araştır. O elindeki telefon sadece libido düşürmeye yaramıyor. Ben yaşamış olduğum sıkıntıma mı inanim, senin mantık adı altında konuştuklarına mı? İstediğin gibi yat arkadaşım beni zerre alakadar etmiyor- +1 yıl
🤦🏼♀️yahu neden tartışma yolunu seçiyosun ya da konuyu libidoya getiriyosun benim libidomu düşürememek gibi bi derdim yok sen rahat ol o konuda.. ben senin KURANDA yazmayan uyduruk bi rivayet yüzünden bana artistlik yapmana takıldım😄elimdeki telefonla da kitaplarla da araştırmam gereken her konuyu araştırırım ama bu araştırmaya bile gerek duymayacağım araştırsam da beni gerçeğe götürmeyecek bi konu o yüzden kendi isteğimle bakmıyorum yani anlatabildim mi😂sen böyle uyduruk şeylere inanıyosun diye herkesin inanmasını bekleme ve illa da bişeylere inanacaksan asıl sen araştır👍🏻milyonlarca insan yüz üstü yatıyor kimseye bişey olmadı sen ne yaşadıysan belki başka bi sebeptendir onu da tam bilmiyoruz zaten.. neyse sana yüz üstü yatmadığın iyi geceler😄
Cevap sahibi+1 yılAklın yok ama fikrin var maşallah. Boş laf yapmışsın anca, çık bak bakalım şunu şunu yapın demiş miyim? sen gelmişsin lak lak yapıyorsun 37 yaşında gördüğüm en boş insansın. Hayır kendime kızıyorum seni neden muhattapa aldım sabah sabah çok garip
- +1 yıl
Şah ben seni akıllı biri sanardım seninde yaşın 32 olmuş ama cahile laf anlatılmayacağını öğrenememişsin kadın profilinden belli değil mi ne mal olduğu boşa yürek tüketmişsin beyni olsa gider bakar bunun aslının olduğunu anlar anlattığın onca şeyden sadece rivayeti almış içinden embesil uzun yazıca kendini bir şey sanmış
Cevap sahibi+1 yılSakin. d
- +1 yıl
@HicranYıldız yazık kafana😂😂🤣🤣rivayetlerle din yaşıyosanız asıl boş insan siz oluyosunuz her şeyi bi tarafa bırak bak otur bu lafımı iyice düşün tamam mı 😉günün sonunda belki ne demek istediğimi azcık da olsa anlarsın👍🏻(zor da neyse bi şans verelim)🤯
- +1 yıl
Milyonlarca insan yapmıyor zaten muhtemelen bunu yapan en azınlık kitlesindir bi düşünsene neden acaba😂yatma sen yüz üstü böyle devam aman dikkat et yoksa en büyük günahın yüz üstü yatmak olur 😂
- +1 yıl
@2golgeadam2 sen katılıyosun da bu arkadaş baya inanmış yaptığının doğru olduğuna 😂üzücü..
- +1 yıl
Sana katilmamak olur mu prenses :)
- +1 yıl
Gölge abazası iki cinsellik konuşmak için kadınla domalırsın bile sen 😃
- +1 yıl
@HicranYıldız lütfen hakaret etmeyelim.
Ben size etmiyorum bak. Saygılı olun lütfen.
Bu söylemler bi hanımefendiye yakışmıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilimi göğsüme yatırıp saçlarını okşayarak
huzur buluyorum01 Yorumla- +1 yıl
Aaa güzeel 👍🏻😊
+1 yılDeğişik uyuyormusum arkadaslarim dalga geçiyorlardı bizimki yine seansa geçti diye
02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa nasıl değişik
- +1 yıl
İşte sırt üstü ellerimi birbirine bağlayıp
- Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılbacakların arasına yastık sokuşturup :D
11 Yorumla- +1 yıl
Haha onu genelde seviyoruz 😂
+1 yılben üstüme partnerlerimi alir öyle yatarım
02 Yorumla- +1 yıl
Al yat vallla😂
- +1 yıl
5 senedir hep bu şekilim ara sıra yokluyorum uyurken 😀
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaşık pozisyonu ya da sereserpe yüz üstü ;:)
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel ikisi dee👍🏻
- +1 yıl
aynen valal missss bazend ebacak arasına yastık koy çok rahat uyunuyo kaşık ta :)
- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılManda gibi yayılmayı severim
01 Yorumla- +1 yıl
😝😝🤣😂
uyurken ne bileyim kanka fkfkfk
05 Yorumla- +1 yıl
Kanka hani uyumadan illa yatıyon ya o sırada sen yön veriyosun ya onu sordum😝
- +1 yıl
Aaa ama bak biri demiş ki öyle günahmış :) ben de anlam veremedim de 🙄
- +1 yıl
Asfsaf doğru söyledin de ama saçma dimi ya napcaksınız sonuçta o var diye yüzüstü yatmamak da ne bilim😁😁
+1 yılDarma Dağınık yatarım
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dağılıyosun😂
- +1 yıl
şöylee bacağımın biri yataktan aşağıda yere temsaslı biri yatakta kolumun birii yukarıda diğeri aşarıda :)
- +1 yıl
Hahaha savaşıyosun desene😂😂
- +1 yıl
dahasıda var ama buradan anlatılmıyor uğra bir ara anlatayım
+1 yılSadece çıplak
02 Yorumla- +1 yıl
Çıplak yatmak da rahat dimi
- +1 yıl
Tabiki de.. Oldukça rahat ve keyifli. Ayrıca özgür
Kolumu yastığın altına koyarak ya da alnıma
04 Yorumla- +1 yıl
O kol bi girecek yastığın altına😁😁
- +1 yıl
Evet işte o bi huzur veriyo sanki😅
+1 yılBacaklarımın arasına yastığı Alara
00 YorumlaSağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Gamsemin kokusuyla
00 Yorumla- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız sağ tarafıma çift kaşık misali uyuruz
00 Yorumla
+1 yılGo””tum tavana bakiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüz üstü yatmak rahat geliyor
10 YorumlaUyumanın her türlüsünü seviyorum
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDümdüz
02 Yorumla- +1 yıl
Dümdüz sırt üstü mü
- +1 yıl
Evet
Çift olarak en çok sarmas dolas yatmakk
02 Yorumla- +1 yıl
Çift olunca illa ki oluyor😂
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılRuh halimle alakali
02 Yorumla- +1 yıl
Açsana biraz ruh halin nasıl olursa nasıl yatıyosun
- +1 yıl
4 yastikla yatiyorum yattigim gibi kalkamam asla. Yastiklar yer degisiyor arada el kol atiyorum kavga eder gibi biseler oluyo
- Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılYan yatarım
08 Yorumla- +1 yıl
Yan iyidir peki biriyle uyuyacaksan
- +1 yıl
Yine yan..
Kaşık pozisyonu bilir misin?
Kadınım sırtını govdeme yaslayacak ben ise onun karnını okşayarak boynundan öpeceğim arada kulagina guzel sozler fisildayarak.. 😉 - +1 yıl
E biliyorum tabi 😝ben de severim
- +1 yıl
Burada minik bi anekdot daha var ama.. :)
- +1 yıl
Onu tahmin ettim ben 😁dayanmadan olmaz tabi 😂😂
- +1 yıl
Ya sadece o değil ama 🙂
Hemen de anliyorsun 😉 - +1 yıl
Diğerini de biliyorum ben de senin karşı cinsinim ya hani 😅
- +1 yıl
Süper bir kadınmışsın intibaı oluşturuyorsun..
+1 yılyuz aşağı şekilde
02 Yorumla- +1 yıl
O da rahat dimi
- +1 yıl
evet çok rahatt
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak
10 YorumlaBoxerla yastığa sarılarak sen :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSırt üstü
00 Yorumla Yan yatıyorum
00 Yorumla
+1 yılSağ tarafıma yatarım
00 Yorumla
+1 yılyüzüstü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimin arkasından sarılıp uyumaak tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadan hımm iyi oluyor öyle de dimi
Cevap sahibi+1 yılTabiki iyi veya direkt kucağımda bile uyuyabilir
+1 yılDüz sırt üstü