Düşünebiliyormusunuz uyumayı sevmeyen insanlar var 😂 ben uykuyu çok severim bence sizde sevin uykunun faydaları çok fazla
*Uyku cildi güzelleştirir
* Uyku vücudu dinlendirir
* Uyku en güzel sığınaktır mutsuz olursanız uyuyun geçer
* Uyku sıkılmaya çözüm olur canınız sıkılırsa uyuyun sonra geçiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır sevmiyorum elimde olsa hiç uyumzadım
Uyumak ve yemek yemeyi zaman kaybı olarak görüyorum
Üzücü, öyleyse yaşamak da zaman kaybı çünkü uyku ve yemek temel yaşamsal ihtiyaçlardir
Yavrum yaşamak için zamanından çalıyor zaten uyku ve yemek. Nasıl bir mantığın var senin 😂😂
Bu hayattaki en güzel duygu bana göre meraktır. Öğrenmeyi seven biriyim ben, uyurken bir şey öğrenemezsin mesela. Ha uyumak zorundayız ve uyuyorum ve yiyorum tabi ki mecburen. Bilmiyor muyum sanki ben hayatta kalmak için gerekli olduğunu. Hatta uyku düzeni beyin sağlığı için çok önemli.
1) bana yavrum diyemezsin
2) zaten öyle veya böyle uyumak yemek zorundasin
3) uyumak ve yemek yemek insanı bir şeyler öğrenmeten alıkoymaz öğrenmek isteyen her türlü yolunu bulur mermeri delen suyun gücü değil sürekliliğidir bir kültür birikimine sahip olmak için günde iki saat bile kitap okusan film falan bir şeylerle değelerlendirsen hallolur.
3) kimseyi küçük görme her gün düzenli 8 saat uyumama rağmen kitabımı da okuyorum sporumu da yapıyorum derslerime de giriyorum sevdiğim şeyleri de yapıyorum. Hani o anlayamadığın mantığım sayesinde günümü haftamı gayet planlı ve verimli geçiriyorum. Umarım bundan sonra insanlarla konuşurken daha seviyeli bir üslup tercih eder ve önyargılarını kırarsın görüşmemek dileğiyle çünkü bundan sonraki yanıtına yanıt alamayacaksın.☺️☺️
Tamam ben şimdi uyuyorum sabaha kadar bana navier stokes denklemlerini öğret bakalım. Sabah uyandığımda öğrenmiş olmazsam yazdıklarını k. cina sokabilirsin, iyi geceler^^
Çok severim ama maalesef pek vaktim olmuyor uyumaya ,😒😭😂
Severim ama fasulyenin faydaları gibi olmuş 😅😅
Evet şimdi girdim yatağa uyucam
En sevdiğim şeylerde 1. Sırada uyumak var
severim de bu saatte gelmiyor
Çok severim
uyumayı severim en az 6 saat
Severimmm
Sevilmezmi
Sevmiyeah.