Kişilik & Karakter Uyumayı ne kadar çok seversiniz? XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben geceleri uyku aşığı oluyorum yaaa Hele Lucid rüya görüyorum ya o zaman bayılıyorum Uyumayı ne kadar çok seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben hiç sevmiyorum hatta zaman kaybı olarak görüyorum çok uykuyu.. ama son zamanlarda uyku düzenim çok bozuk 1 1 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl Benimde, artık saat 4‘te kalkıyorum:/
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Uyumayı çok seviyorum 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evlenince kocan seni uyutmaz canım 😅 0 2 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl Evliyim zaten (?) ve eşim saat 10’a kadar çalışıyor Yorumla Öylesinebiriyyy +1 yıl O kadar çalışırsa normal onda da enerji kalmaz sende uyursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hiç sevmiyorum hatta zaman kaybı olarak görüyorum çok uykuyu.. ama son zamanlarda uyku düzenim çok bozuk
Benimde, artık saat 4‘te kalkıyorum:/
Uyumayı çok seviyorum
12 saat aralıksız yatıyorum
Hayattaki nadir güzel şeylerden biridir
Evlenince kocan seni uyutmaz canım 😅
Evliyim zaten (?) ve eşim saat 10’a kadar çalışıyor
O kadar çalışırsa normal onda da enerji kalmaz sende uyursun
Nefret ediyorum