Bazen kendime şart koşuyorum ve günde sadece iki dal içeceğimi söylüyorum ama gece olunca peşpeşe yakıyorum dayanamıyorum sonra da pişman olurorun bunu nasıl aşabilirim? Sigara yerine önerebileceğiniz neler var?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçen sene 4 paket bitiriyorum günde 2 ye düştü ama nasıl oldu bende anlamadım 44 olunca azaltmak zorunda kaldım herhalde
Günde sadece 2 dal içiyorum. Ayda toplam 3 paket filan alıyorum. Kafada bitiyor.
Peki nasıl hissediyorsun eskiden içtiğin gibi mi değişiklik var nı
Bu kadarın yettiğine kendimi ikna ettim.
Tamamen bırakmayı düşündün mü? Fiziksel olarak farklılık var mı diyorum sende
Fiziksel olarak yok ya kilom da aynı. Sadece psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyorum. Yoksa kökten bırakırdım. Bu kadar iradeli olduğumu ben de bilmiyordum bırakamam sanıyordum pat diye 2 dala indim bir paketten. 3-4 aydır 2 dalla devam ediyorum
Yennacığım tatlım benim sorduğum soru şu. Fiziksel olarak daha mı aktif hissediyorsun? Cildin eskisine göre daha mı parlak hani sigarayı tamamen bırakanlarda yaşanan değişimleri yaşadın mı iki dala inince yoksa iki dal da olsa içtiğin için hiçbir olumlu değişim olmadı mı? Yorgunluk mesela yaşıyor musun hala
Hiçbirini yaşamadım. Cildimde bir fark da görmedim acaba cilt bakımı maske vs uğraştığım için mi fark olmadı bilemiyorum ama bir farklılık hissetmedim. Sadece ilk başlarda biraz asabiyet yaptı o da geçti. Kilo kaybı olmadı. Kilo alma da olmadı. Yorgunluk konusuna gelince inanmayacaksın ama bir paket içerken yapamadığım şeyleri yapıyorum. Yorulmuyorum. Hatta üçüncü hatta oturuyorum eskiden dinlenerek çıkıyordum şu sıra tek seferde çıkıyorum
Bende olumsuz değil olumlu şeyler oldu azalınca
Olumsuz etkileri sigara şirketleri korkutmak için yayıyor olabilir. Palavradır bana sorarsan
Güzel
Ben aslında tamamen bırakmayı düşünüyorum her şey gibi bunu da 2 hafta dayanıyrsam sonra hatırlamam bence
sigara yerine önerilecek bşii yok. sigarada, ya içersin ya içmezsin. iki dalmış,5 dalmış, otlanayım az içerimmiş..
Ya herkes aynı şeyi diyor ama iki dal ile 10 dal arasında çok fark var
gerçi dr. ların dediği sigarayı aniden bırakmak içitiğiniz zamanki kanser riskinden çok daha fazla risk yaratıyomuş. bıraksan bi türlü, içsen bi rürlü
Allah senin varya, canım sigara çekti ahahha. Ben balkona çıkıyorum şimdi, efil efil
Sigarayı bırakma da ilk adım irade ve istemek. Biyorezonans tavsiye ederim.
Çekirdek çıtlat sakız çiğne su iç canın sigara çekince meşgul olabileceğin bişi yap
Ne güzel uzanıyordum niye hatırlattın ki şimdi
Gece erken uyumayı denediniz mi
Gece dediğim saat 9 dan sonra pc karşısında işlerim varken oluyor
Sigara yerine yiyebilecegin seni oyalayacak bir şeyler yemeyi denesen bir de kafanda gercekten bitirmen lazım benim kola bağımlılığım vardı hastalıklar fazla kilo şişkinlik bırakmadı peşimi spora başladığım gün bıraktım günde 3 litre içiyordum 7 yıldır bir kere zorunluluktan viskiyle ictim
Kola ile digara aynı mı bilemiyorum ama ben bir şey yiyince de canım sigara öekiyor yemek çözüm değil hibi
Spor yapmayi denediniz mi ya da en kötü sigara aklınıza geldiğinizde cinsel bir şeylerle ilgilenin bir süre idare eder sizi
Cinsellikten sonra da istiyorum spor yapıyorum spor yaparken içmiyorum
Cinselliği biraz uzatsan yorgun düştükten sonra tut kendini uyu içindeki nikotin etkisi azalana kadar böyle devam et
Eşiniz falan yok mu engel olsun size
Paket almamak
iqos al
O nedir
sigarayı bırakmak için icatedilmiş olan bi duman ürünü. Sigaranın daha zararsız ve farklı maddeleri olan halini sana sunup içtikçe sigaradan soğumanı sağlıyor
Baktım tam terzi bağımlılık yapması için satılıyormuş
sen canım mısın? onun nikotini farklı diye bahsettim. bu yüzden sigarayı bırakıyorsun zaten, araştırmayı boktan yapıp yalan haberlere inanıyorsun
Niye canın olayım
KS sansür attı normalde sen G3rizek4lı mısın yazdım aq