AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Markayı ve sorunu detaylı yazarsan yardımcı olabilirim
Sen nasıl yardımcı olcan ki
Nature’s supreme toz kolejen bende boğazdan bağırsağa kadar enfeksiyon yaptı mide mikrobu da kaptı
M
Buraya sorunu cevap bulmak için yazıyorsun değil mi? Oluşan sorunu ve markayı yazarsan soruna detaylı cevap verip, kafandaki soru işaretlerini gidermek için yardımcı olabilirim
Bahsettiğin markanın tüm ürünleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı. İçerisinde insan sağlığına zararlı veya yan etki yapacak maddeler olsa bu kadar onayı almak imkansız. Yüksek ihtimal senlik bir problem diye tahmin ediyorum. Senin bu ürün içerisinde bulunan herhangi bir ham maddeye alerjin olabilir keza kullananlardan çok azı bu markayla alakalı problemle karşılaşıyor.
Bu kadar enfeksiyonu aynı anda başka bişeyden kapamam ben bunu içmeden önce turp gibiydim demekki pis üretim yapıyorlar
Ne zaman içmeye başladım mide ağrılarım başladı
Bakteriden söz ediyoruz alerjiden değil
Helikobakter pilori yaptı midemde ne kadar bakteri varsa içine sığdırmışlar 5 ay kullandım toplam
Ben de diyorum ki, bu markanın tüm ürünleri sağlık bakanlığı ve gıda tarım bakanlığı tarafından onay almış. İçerisinde bir kullanıcıyı rahatsız edecek bir şey olsa bu kadar testten geçemez. Sizin bu ürüne karşı bir hassasiyetiniz olabilir
Ne hassasiyeti ya hijyen yok demekki heryerim enfeksiyon oldu sana kolay geliyo ama gebericektim hayatımda tek değişiklik bu tozdu ayrıca böyle şeyleri yaşayan tek ben değilim şikayet varda bolca var mide bağırsak şikayeti olanlar
Eczanede bile satılmayan bi marka bu ayrıca
Ürünün saklama koşulları, alındığı mağaza ve son kullanma tarihi gibi sebeplerin neden olduğunu düşünüyorum. Bir markaya ait bir ürün alırken ne kadar bilindik olursa olsun herhangi bir mağazadan değil ürünün kendi orijinal mağazalarından alınmalı. Örneğin A mağazasından alınan B firmasının ürününü şikayet etmeye kalksanız, B firması kendi ürünü olduğu için olaya sahip çıkar fakat burada sorumlu ve suçlu olan A mağazasıdır.
Markanın kendisinden aldım mağazasından değil son kullanma tarihi de geçmemişti geldiği gibi kullanıyordum zaten
Çok tuhaf, istisna bir durum olduğunu düşünüyorum. Madem her şey olması gerektiği gibiyken anormal bir durumla karşılaştınız o halde şansınızı deneyip davaya başvurun
Gelir beni bulur zaten şansıma
Yani herhangi bir kullanıcısı hatası yoksa tamamen firmanın kendisinden kaynaklanan bir problemse kazanırsınız bir sorun çıkmaz.
Bu markayı ilgilendiren bir durum değil her ciltte farklı tepki verir
Bakteri ile tepkinin ne alakası var alerjiyi anlarım ama bu öyle değil
genelde açan kazanıyor bu tarz konularda
Ne ki o
Gıda takviyesi
Anladım.
Hiç
Bişey olmaz
Hayirrr