asiri sacmaladi uyku duzenim. gece saat ikide uyuyorum, sabah altida uyaniyorum. sonra da gun icinde birde uyuyup aksam sekizde uyaniyprum ya imdaat artik cidden,
duzelmiyor bir turlu
duzelmiyor bir turlu
Bende de var o sorun Uyandığınızda hemen güne başlayın ve gün ışığına maruz kalmaya çalışın. Bu, biyolojik saatinizi düzenlemenize yardımcı olabilir. Her gün aynı saatte yatıp, aynı saatte uyanmaya çalışın. Düzenli uyku saatleri, vücudunuzun alışkanlık kazanmasına yardımcı olur. Rahat ve karanlık bir uyku ortamı yaratın. Gürültüyü azaltın, uyku saatinizi rahat bir şekilde geçirebileceğiniz bir ortam oluşturun. Uyku saatine yakın kahve, alkol veya ağır yemeklerden kaçının. Bu tür şeyler uykunuzu olumsuz etkileyebilir. Uyku saatinden önce telefon, bilgisayar ve televizyon gibi uyarıcı cihazları kullanmaktan kaçının. Mavi ışık, uyku kalitenizi azaltabilir. Düzenli egzersiz yapmak, uyku kalitenizi ve düzeninizi iyileştirebilir. Ancak, egzersizi uyku saatinden yakın bir zamanda yapmamaya özen gösterin. Uykudan önce rahatlamanıza yardımcı olacak rutinler geliştirin. Kitap okumak, hafif müzik dinlemek veya gevşeme egzersizleri yapmak gibi aktiviteler rahatlamanıza yardımcı olabilir.
Cevap
4Cevap
Ben hala uyumadım uykuyu düzenlemek için. Bunu deneyebilirsin
Sadece gece uyumaya çalış
Gün içinde uyuma.
uyku düzenin böyle 10 numara değil mi öclxşx
Bir gün hiç uyuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?