Sağlık Boyum 1.70, zayıf ve fit hissetmek için kaç kilo olmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Boy 170, vucut tipi: armut, kendimi zayif ve fit hissetmek istiyorum. Tatilden sonra spora baslayacam. Kac kilo iyidir boyle hissetmem icin? Güncellemeler+1 yıl Insan gibi cevap verenlere tesekkur ediyorum Boyum 1.70, zayıf ve fit hissetmek için kaç kilo olmalıyım? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl vücut tipine bağlı ablam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdim ya armut diye Yorumla ummiiss +1 yıl o vücut şeklin işte, her kilo herkeste aynı durmaz senin yapına bağlı o Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. tatilden önce başlasaydın keşke 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Zaten baslamistim. 6 kilo da verdim ama tatilde olmuyor Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl tatlde neden olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Sen sorumu cevaplayacak misin? Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl hoşuma gitmedi seni ntutumların Yorumla Soran +1 yıl Sohbet etmeye gelmedim yorum yap cik Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl iraden yoktatildeyatacaksın belli oldudiyeti bozacaksın Yorumla Soran +1 yıl Uff bi sktr git ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl armut nasıl oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Internetten bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dar omuz dolgun kalça falan yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bölgesel spor yaparsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
vücut tipine bağlı ablam
Yazdim ya armut diye
o vücut şeklin işte, her kilo herkeste aynı durmaz senin yapına bağlı o
tatilden önce başlasaydın keşke
Zaten baslamistim. 6 kilo da verdim ama tatilde olmuyor
tatlde neden olmuyor
Sen sorumu cevaplayacak misin?
hoşuma gitmedi seni ntutumların
Sohbet etmeye gelmedim yorum yap cik