recep ivedik karakterinin "benim DNA’mda çalışmak yok" repliği gibi, benim DNA’mda diyet yapmak yok :D

recep ivedik karakterinin "benim DNA’mda çalışmak yok" repliği gibi, benim DNA’mda diyet yapmak yok :D

İyi akşamlar, evet diyet yapmayı başarabiliyorum tabi ki de çünkü zaten diyet geçmişim var benim de kilo fazlam olduğu için bir kaç kilo verdim miktarı söylemek istemem ama genelde başarılıyım bu konuda zaten uzun zamandır diyetisyene de gitmiştim 2 yıl kaar. o sıralar antidepresan kullandığımdan dolayı iştahım biraz açılmıştı uyku düzenim de bozuk olduğu için maalesef kilo almıştım. konuya dönecek olursa evet diyet yapmak da başarılıyım bunu da genelde 2 öğün şeklinde yapıyorum kalori hesabı aslında her şey demektir. yani makro besin değerlerini de almaya dikkat ettim tabi ki de yoksa sadece kalori azaltıp yeterli proteini almasaydım zaten çıkan sonuç beni tatmin etmezdi. bunun dışında spora da çok dikkat ettim tabi ki de çünkü diyet tek başına yetmiyor maalesef kilo versem de bu sefer görüntüm kötü oluyordu bu yüzden de düzenli spor salonuna gittim 1 yıl bile olmadan kilo verdim. ve şu an için ideal kilomdayım diyebilirim. zaten dikkat ediyorum her zaman sigara da içince iştahı kontrol etmek daha kolay oluyor ama yine de kimseye tavsiye etmiyorum tabi ki de doğal ve sağlıklı kilo verilmeli bence..
İş yerindeki dana gibi hanım arkadaşım diyet yapmayı bir türlü beceremiyordu. Ne den sorduğumda kolay degil sen bile yapamazsın dedi ve ben diyete başlıyorum dedikten üç ay sonra 10 kg vermiştim. Hayır diyete ihtiyacı olan biri bile değildim ve diyet yaparken de hiç aç kalmadım. Araştırdım, okudum öğrendim ve uyguladım.
Merhaba Adminim,
İyi akşamlar, diyete ihtiyacım yok aksine on kilo kadar almak istiyorum. Yiyorum yiyorum ama alamıyorum. Tek oturuşta iki tane 70 cm lik zurna dürüm yerim, beş lahmacunu rahat yerim ama yaramıyor! 😅
Yengemle birlikte başlarsak bizi kimse tutamıyor :D moduma göre değişir :) bir tane görsel de ben bırakayım 😅

Cevap
14Cevap
Başarıyorum... disiplin var... bir kere bozarsam.. geri disipline dönmek zor oluyor
Dengeli yemeyi standart beslenme şekli yaptım diyete gerek kalmadi
başarıyorum. hatta başka başaranlar da olsun diye bir bence yazmıştım :))
Sabah başladığım diyeti "zaten çok hareketli bi gün geçirdim biraz yiyeyim bişey olmaz" diye akşamında bozan biriyim ben 😃
Kafaya koymuşsam diyet yapabiliyorum. Fakat diyet yapicam deyip yapmadığım çok olmuştur. Bu aralar yediklerime biraz dikkat ediyorum. Tatil dönüşü diyet spor Vb bir çok şey yapıp incelemeyi hedefliyorum. Bu kadar depresyon yeter.
İhtiyacım olmamakla birlikte nefret edilesi bişeydir diyetler ve ulaşılan sonuçlar asla daimi olmaz. Yeme alışkanlığını değiştirmek ve spor diyorum. Bunları yapan zaten kilo almaz bikere
Başarabiliyorum ama bir yerden sonra 4 ay boyunca farklı diyet metodları denedi diyetisyen üzerimde ve asla tek gram vermedim. Bence sorun bende değil🤔
Evet aslında diyet yapmaya gerek yok günde bir defa soda veya acılı bir şey yiyin büyük abdest yapın o size yeterli oluyor zayıflamak ve dinamik olabilmek için
Aksine kilo almak için çabalıyorum. Birazcık etli butlu olayım istiyorum. Çıtır olmaktan sıkıldım.
Diyet yapmadığı. zamanlarda daha sağlıklı besleniyorum şaka gibi ahsjs ama şu an diyette olduğum için uyumadan önce makarna yemek zorundayım
Kilo vermek değil de kilo almak için diyetisyene gitmiştim. Hedef koyduğu süreden daha hızlı kilo aldım. 😂
Başaramıyorum bu yüzden senelerdir kiloluyum. Hedef kiloma ulaşsam bile geri alıyorum, çabalarım boşa gidiyor. Fit olmak hayal galiba benim için. 😃
Gerçekten çok zorluyor..:)) istesem oluyor ama çok çok istemem gerekiyor
Gerek duymuyorum yiyip kilo almayan tayfa içindeyim😅
Çok yapmıyorum ama şekerden uzaklaştım. 1 haftadır çikolata yemedim🤭
Evett hem fiziksel hem de mental sağlığıma iyi bakmaliyimki o da beni mutlu etsin 😆😆
Ben çok uçlarda yaşıyorum kilo konusunda. Verirsem 20 ye kadar iniyorum bir anda.
Normalde başaramıyorum ama 3 gündür hiç bozmadım. Umarım devam edebilirim😅
Evet zor da olsa başarıyorum. Yemek yemeyi çok sevsem de bir şekilde az yiyorum😂
Hayırrrr tatlı şeyler hep önümü kesiyor maalesef 😂
Diyet yapmaya ihtiyacım yok ama almam lazım onu da başaramıyorum işte.
Hic yapmadım ya hatta sabit kalmak için yemeye çalışıyorum
Başarıyorum sonra başarımı ikiye katlamak için tekrar kilo alıyorum 😅
Bir dönem ciddi bir şekilde yaptım. Hedefe ulaşınca bıraktım
4. günden sonra diyet falan kalmıyor ben de. Dayanamıyorum pek.
Evet, başarabiliyorum. Bugün diyete başlayalı 1 ay oldu ve 7,5 kilo verdim.
Evet
115 den fazla idi kilo
Şimdi 106 kilo oldum
25 günde 9 kilo verdim
Protein, meyve, süt ürünleri, hafif yemekler yiyorum
No diyet no kilo 🤭her zaman yemeye devam kilo sorunum yok şükür🤲🏻 diyet bana göre değil zaten acıkınca sinirlenirim 😀
Yaparım ama bilinçsizce yapmam. Her şeyi yerim ama porsiyon azaltirim
Diyet insan doğasına aykırı
Evet 2 ogun yerim
Benim için zor değil. İradem güçlüdür 😄
İstediğim zaman çok güzel yapabiliyorum
İstersem yapamayacağım hiç bir şey yoktur.
Diyete ne hacet yahuu
Diyet yapmıyorum, denemedim.
Spordan sonra tatlı yediğim doğrudur sjsjjd
Kilo verdim biraz ama hedefe ulasamadim daga
İlk başlarda zor ama alışıyorsun
Eh işte yapmaya çalışıyorum
maalesef özellikle bu aralar
lafta diyet yaparım 🤣
Evet istersem yapabiliyorum.. tekrar başlayacağım.
Merhaba, evet 4 yil once 70 kilodan 56 düştüm
Diyete ihtiyacım olmuyor. :D
Maalesef hayır
Yarım yamalak işte 😅
İhtiyacım yok.
yok hiç yapmadım
evet iradeliyimdir
Denemiyorum bile
Pek değil
Canım isteyince evet
Biz aç yaşıyoruz
Evet basariyorum