Güncellemeler
+1 yıl
KS acaba sorumu neden degistirip erkekler diye degistirmissin sorumu ben öyle bi yazi yazmadım gercekden bu KS sinir bozucu olabiliyor bazen. Sadece erkeklere sormamistim soruyu beyinsizmisin KS
En fazla kaç kilo verebilirim iki haftada?
Home office calisiyorum yürüyüs yapmaya az zamanim oluyor.
ekmek makarna pilav yemiyorum ama yinede tam istedigim kiloya gelemedim
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
yürüyüş ile 2 haftada 5 kilo vermen mümkün değil. 1 kiloyu bile zor verirsin
yumurta diyeti ile mümkün
kisa süreligine olan bi diyetmis iki haftadan fazla yapilmasi sakincali. bi ara denemistim gercekden iyi kilo verdiriyor ama halsiz oluyorum gün boyu
2 haftada 5 kilo vermek için kontrollü bir şekilde çok ağır idmanlar yapman gerekir. dediğin diyet ile olacak bir şey değil. tartıda 5 kilo eksik çıkarsın ama bu 5 kilo verdiğin anlamına gelmez.
geri alirsin o kiloyu diyosun evet sagliksiz beslenmeye devam edersem geri alirim ama ben zaten iki hafta si icin istiyorum bu kiloyu vermek daha sonralarida bi sekilde spora baslamayi düsünüyorum
kiloyu geri alırsın demek istememiştim. o kiloyu hiç vermemiş olacağını söyledim. o tarz diyetlerle vücudun dengesini bozuyorsun çünkü. vücudunda sürekli sindirilmekte olan besinler varken sen çok az kalori aldığın için bunlar vücuttan eksiliyor. vücudundaki su oranı düşüyor. sen de bu eksilenleri kilo kaybı olarak görüyorsum. aslında olan şey şu; hortumdan fazla su akarken musluğu kapatırsan hortumun içinde kalan su ile, su çok cılız akarken musluğu kapattığında hortumun içinde kalan su miktarı aynı mıdır?
Suda iciyoruz ama sonucda ve Yumurta protein su değilki. Bence iki hafta sonra sinada dikkat edilirse iyi ama sonra tabi ekmek vs yine yememek lazim. Ben aylardir makarna ekmek pirinc tüketmiorum zaten.
son verdiğim örneği tekrar okumalısın
Sen hangi diyeti uyguluyorsun
yaptığım bir diyet yok. yediklerime dikkat ediyorum sadece. mesela şimdi 3 haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda.
ksksksk aynisini bende yapicam da neden bana kilo veremezsin diyorsun
sanki asiri kiloluymusum gibi neyse ya buraya bisey soranda kabahat
kilo veremezsin demedim ki ben. 2 haftada 5 kilo veremezsin dedim. ayrıca ben kilo vermeye çalışmıyorum ki. almaya çalışıyorum.
ben erkeklere soru sormadimki KS sormus ona cevap ver ben erkekler diye bi baslik atmadim iyi günler size cevabinizi kendinize anlatin
rica ederim
iki haftada 5 kilo vermek kolay olmadığı gibi sağlıklı da değil.
Allah bilir 60-65 kilo bile yoksundur deli misiniz kızım balıketli seviyoznişte ne vermeye uğraşıyonuz mal mal
Sana vereceğim diyet listesi ile verebilirsin
burdan yazabilirmisin
Foto şeklinde var gün gün ne yemen gerektiği kusura bakma yani yazamam tek tek
Bence verebilirsin güzel bir diyet ve spor ile
Zor biraz belki 3 kilo
Verebilirsin tabi güzel olur
Demokrat dedem diyor ki bas ampule ver 5 kg
Veremezsin
Evet mümkün