1 bucuk 2 saat once ayagimi burktum sislik var gibi de yok gibi de tam anlayamadim midesi bulananlar bakmasin lutfen sizce kirik cikik olabilir mi? morardi bide

1 bucuk 2 saat once ayagimi burktum sislik var gibi de yok gibi de tam anlayamadim midesi bulananlar bakmasin lutfen sizce kirik cikik olabilir mi? morardi bide

üzerine sıcak su torbası varsa koy yoksa sıcak bir yerde dursun. gece vücut dinlenmeye geçeceği için muhtemelen biraz hafif ağrıyabilir. evde ağrı kesici varsa içersin yoksa evden biri gitsin eczaneden alsın. yani kırık çıkık falan olsa ağrısından duramazsın sanırım. 1 hafta falan dinlendir üzerine basmamaya çalış. dinlenecek yani. çok geçmiş olsun
Cevap
13Cevap
Bileğinden oynatabiliyorsan kırık çıkık yoktur ama tabi burkmaya bağlı morarma şişlik ve ufak çaplı ağrı olur normaldir
parmaklarimi oynatirken agriyo
Ozaman hasar var belki sadece incindi belkide bisorun var röntgen çektirmek en iyisi acile ugra
Morarması normal. Üzerine basabiliyorsanız doku ezilmesinden ibarettir. Geçmiş olsun, buz koyun ve voltaren krem uygulayabilirsiniz.
Buz koy ayağına varsa bir de kas gevşetici ağrı kesici iç. Yarın hala şiddetli ağrı devam ederse muhakkak acile git
Ortopedik vir ayagın var aşko bişey olmaz nazar nazar xıahwgwhwhsyshha
ortopedik ayak ne be hqhwhsh
Düz taban degilsin aşko kaliteli bi ayagın var maşallah çok hoş estetik duruyor
Leonardo da vincinin de dedigi gibi yeryüzünde ki en estetik şey kadın ayagıdır
ay nazara gelmesin allah korusun zaten cok agriyo
Aşko öpiyim de geçsin üstüne at kestanesiyle masaj yaparsım hemen geçerdim masaj sertifşkam var aşko
Morardıysa bağlarınla alakalı bir sorun olabilir. Doktora göster.
bu morarma kiriklarda olan morarma gibi mi?
iyi be
Morarması normal değil tabii ki.. burktuğun yerden bir desen çıkması lazımdı.
ya ne diyosun burada canim aciyp cok acimamisti sonra agrisi artti ne diyon
Yumuşak doku hasarı gibi ama röntgen çektirmende fayda var buz koy üstüne ağrıyı azaltır
bi doktora gorunucem sanirim tesekkur ederiim
Kırık çıkıklık bir şey yok gibi. Bir kaç güne geçer. Geçmezse doktora git.
cok sizlamaya basladi normal mi?
olabilir, buz koy üstüne
Normal ama atmayın böyle şeyler fetisimiz falan yükseliyor hahahha
yahu fetis yukselcek ne var benim ayagimda bide
tovbe yarabbim ya
Ödem yapmasin soguk kompress uygula
sence sis gibi mi?
Normal degil ortaprdiye git
Lan bu ayak ne balta gibi
ne diyon be
En az 38-39
37 acidan oyledir
Nası 37 tam net göremedim at bidaja
yuru git be canimla ugrasiyorum burada
Canını da yerim ayaklarını da napimm😛😛
Ben masaj yaparım aşkımaa gel sen
balta gibi diyene bak neyse canim aciyo Şu an
Napim 37 olduğunu duyunca hoşuma gitti birden canın acımasın
aciyo gizliden cik gosteriyim sana 37 yi deli midir nedir
ÇIKILDI.
doktora gittin mi?
ilk burktugumda cok agri yoktu gittikce artmaya basladi acili de mesgul etmek istemiyorum
saçmalama gitmelisin acil bu saate kadar beklemen hata içten bir sorun olmuştur ayrıca meşgul etmek istemiyorum ne demek onların görevi seninle ilgilenmek
geçmiş olsun
buz koy
öpeyim de geçsinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?