Sağlık Bacağım morardı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizce neden olmuş olabilir? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler arkadaşlar geçti çok şükür 🫶 Bacağım morardı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl farkında olmadan telaşla bir yere çarpmışsındır olabilir ve normal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim 😊 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl birazda sağa dönseydin herşeyi görecektik yalnız ha 😂 3 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl muaytahi yaparken partnerin dekmüğün ayarını mı tutturamadı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik ti hadi gülek Yorumla DigitalRuh +1 yıl gülme eylemi ağızla yapılıyor biliyorsun değil mi 😂😂 Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl atmayın kardeşim şöyle resim , posta güvercininine döndük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nefsine hakim ol Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sanatçının "benim g. tüm var" adlı çalışması 1 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Nokta kadar mor yer gösterecem diye pazar tezgahı gibi açmışsın ortalığa ayıp ayıp :))) 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl papatya çayınin bir etkisi olmayacağı kessin onu yani onu çözebildim 😂 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Neden olacak haberin yokken biryere vurmuş dikkat etmemişsindir 0 0 Yorumla
Temiz_yüzlü_mülayim Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Uyurken cinler yapıyor suriyeli bir yaşlı hoca söylemişti 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kim morartti seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kadinlarda oluyor oyle sebepsiz morarmalar 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Az kalsin moraran yer kadraj disinda kalacakmis 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gecer ya bisey olmaz, baldirlar iyiymis yalniz🔥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kontrol etmek lazım baştan ayağa 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tühh Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 771 cevap paylaştı. ah kıyyamam opeyım gecsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Opmen için yanimda olman lazim Yorumla devilish_humanity +1 yıl olurum guzelım gel dedın gelmedık mı? Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çok hor kullanmış 0 3 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl kim. geçirdi :D Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendine gecti Yorumla alperdemir1995 +1 yıl elinle mi takıldın yaa tühh Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. kucakta sıkılmıştır 0 0 Yorumla
YASİN6658 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence nazar değmiş 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 595 cevap paylaştı. Bı yere vurmusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
farkında olmadan telaşla bir yere çarpmışsındır olabilir ve normal
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim 😊
birazda sağa dönseydin herşeyi görecektik yalnız ha 😂
muaytahi yaparken partnerin dekmüğün ayarını mı tutturamadı
Komik ti hadi gülek
gülme eylemi ağızla yapılıyor biliyorsun değil mi 😂😂
atmayın kardeşim şöyle resim , posta güvercininine döndük
Nefsine hakim ol
Sanatçının "benim g. tüm var" adlı çalışması
Nokta kadar mor yer gösterecem diye pazar tezgahı gibi açmışsın ortalığa ayıp ayıp :)))
papatya çayınin bir etkisi olmayacağı kessin onu yani onu çözebildim 😂
Birsey olmaz östrojen etkisidir regl dönemin yakın mı
Neden olacak haberin yokken biryere vurmuş dikkat etmemişsindir
Uyurken cinler yapıyor suriyeli bir yaşlı hoca söylemişti
Kim morartti seni
Sevgilim
kaldır biraz başka yerinde olabilir.
kalmazki
neye vurmuştun
Bir yere vurmuşsundur ondan knk
Kadinlarda oluyor oyle sebepsiz morarmalar
Bir yere vurmuş olabilirsin