Sağlık Kuzenimin malum yerine tekme attım şakalaşırken doktora git diyorum gitmiyor ya bir şey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çok gerildim birden bağırdı korktum Güncellemeler+1 yıl Acıması beni ilgilendirmez de çocuğu falan olmaz korkuyorum Kuzenimin malum yerine tekme attım şakalaşırken doktora git diyorum gitmiyor ya bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ruthless_devil Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl yok yok. Rahat ol hiç bir şey olmaz. Çok acıtır ama ben bugüne kadar bir şey olanını görmedim. 4 2 Yorumla ruthless_devil +1 yıl @kaan_ben beni çok sinirlendirirse atarım tekme. O kadar kıvrandığına göre baya acıyor olmalı. Yorumla ruthless_devil +1 yıl @kaan_ben canım isterse yaparım. Benim malım benim tercihim. Yeter bu kadar soru Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En fazla kısır kalır bir şey olmaz 1 8 Yorumla scozturk04 +1 yıl Daha ne olsun aq Yorumla Persefone +1 yıl @scozturk04 1 Kişi de üremesin ne olacak yani Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme kızım kuzenim o benim benim yüzümden bir şey olursa Yorumla scozturk04 +1 yıl Bir çocuğunu ona verirsin sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl @scozturk04 ahahaha ben evlenmem Yorumla scozturk04 +1 yıl Adamın hayatını karart sonra ben evlenmem yok öyle kaç tane istiyorsa yapacaksın artık Yorumla Soran +1 yıl @scozturk04 güldürme ya üzülüyorum da Yorumla scozturk04 +1 yıl Ya yok ne olacak halı saha da ne darbeler yiyoruz biz sıkıntı yok Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Çalışıyor mu diye kontrol etmen gerek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ney Yorumla istanbully34-6 +1 yıl Önce çişini yaptır sonra da ağzına al em kalıyor mu düzgün boşalıyor mu diye kontrol et doktora gitmiyorsa o bölge hassas ve önemli Yorumla Soran +1 yıl İğrençsin Yorumla istanbully34-6 +1 yıl O zaman doktora götür ama dediğimi yaparsan özür gibi de olur ayrıca iğrenç değil sağlık sonuçta Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eşek şakası olmuş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek yapmadım Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Çocuğu olmazsa alırsın artık sebep oldun cekersin;) Yorumla Soran +1 yıl Ya saçmalama kardeşim gibi Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Sebep sonuç ilişkisi şaka tabiri kolay kolay birsen olmaz acısı geçer. Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kız mi erkek mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Oucchh 🤭 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Neden manyakmisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şakalaşırken oldu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Kaç yasinda erkek mi Yorumla Soran +1 yıl 27 yaşında Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Tekmeyle ne alaka cocuk Yorumla Soran +1 yıl Biz şakalaşırken oldu boyumla dalga geçiyordu 162 yim 188 beni havaya kaldırdı birde yapılı biri bırak diye tekmelerle oldu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bisey olmaz Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Erkekmi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Sıkıntı çocuğun bebesi olmazsa sorumlusu sensin Yorumla Soran +1 yıl Bu yüzden git diyorum canım gitmiyor Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Yaşı kaç Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Kaklıyormu bi deneyin 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Bana ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yok yok. Rahat ol hiç bir şey olmaz. Çok acıtır ama ben bugüne kadar bir şey olanını görmedim.
@kaan_ben beni çok sinirlendirirse atarım tekme. O kadar kıvrandığına göre baya acıyor olmalı.
@kaan_ben canım isterse yaparım. Benim malım benim tercihim. Yeter bu kadar soru
En fazla kısır kalır bir şey olmaz
Daha ne olsun aq
@scozturk04 1 Kişi de üremesin ne olacak yani
Öyle deme kızım kuzenim o benim benim yüzümden bir şey olursa
Bir çocuğunu ona verirsin sıkıntı yok
@scozturk04 ahahaha ben evlenmem
Adamın hayatını karart sonra ben evlenmem yok öyle kaç tane istiyorsa yapacaksın artık
@scozturk04 güldürme ya üzülüyorum da
Ya yok ne olacak halı saha da ne darbeler yiyoruz biz sıkıntı yok
Bişey olmaz işesin geçerr
Çalışıyor mu diye kontrol etmen gerek
Nasıl ney
Önce çişini yaptır sonra da ağzına al em kalıyor mu düzgün boşalıyor mu diye kontrol et doktora gitmiyorsa o bölge hassas ve önemli
İğrençsin
O zaman doktora götür ama dediğimi yaparsan özür gibi de olur ayrıca iğrenç değil sağlık sonuçta
Eşek şakası olmuş
Bilerek yapmadım
Çocuğu olmazsa alırsın artık sebep oldun cekersin;)
Ya saçmalama kardeşim gibi
Sebep sonuç ilişkisi şaka tabiri kolay kolay birsen olmaz acısı geçer.
Kız mi erkek mi
Erkek
Oucchh 🤭
hala acımıyosa sorun yok
hı hı tamam
Neden manyakmisin
Şakalaşırken oldu
Kaç yasinda erkek mi
27 yaşında
Tekmeyle ne alaka cocuk
Biz şakalaşırken oldu boyumla dalga geçiyordu 162 yim 188 beni havaya kaldırdı birde yapılı biri bırak diye tekmelerle oldu
Bisey olmaz
Erkekmi
Evet
Sıkıntı çocuğun bebesi olmazsa sorumlusu sensin
Bu yüzden git diyorum canım gitmiyor
Yaşı kaç
27
Kaklıyormu bi deneyin 🤪
Bana ne
Aç bak kizim
Olabilir
Öp geçsin