dove kullanıorum ama sivilceler çoalıo sanki gidecei yerde sinir oluorum ya kullandıınız yada başkalarından duyup önerebileceiniz sabun markası var mı arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yılsabun değil ama maskeler var...
eğer cildin ne çok ne de az yağlı ise kil maskesini öneririm hazır almak yerine kendin hazırla hemde. çünkü ne kadar doğalmış gibi olsa da hazır maskenin içinde az da olsa kimyasallar oluyor bunun yerine 1 liralık kil alsan sana 1 sene gider. aldığın kili maske haline getirmen için de 1 çay kaşığı file 2 çay kaşığı zeytin yağı dök. macun kıvamına gelene kadarda karıştır bi çay tabağı kirleteceksin sadece. sonra onu göz çevrene fazla yakşaltırmadan cildine uygula. kuruduktan sonra 15 dk bekle ve yıka. sivilceleri kurutup dökülmesini sağlıyor.
ikinci bir maske önerimde yine evde olan şeylerle hazırlayabileceğin kolay bir maske... 1 adet limon 1 kaşık yoğurt 1 adet yumurta bi fincan zeytin yağı ve kayısı (olmasa da olur ama olursa daha iyi olur) bu maskeyide derin bir kap içinde hazırla. yumuryayı kır yoğurdu ekle z. yağını ekle yarın limunun suyunu sık kabuğunuda rendele ve içine az. kayısının da çekirdeğini al dışınıda ezerek içine ekle. peki içindekiler ne işe yarıyor? limon sivilcelerin kurumasına neden oluyor yumurta ve kayısı cildinin yenilenmesine ölü deriden arınmasına neden oluyor. yooğur ise hem cildini besliyor hemde yumurtanın kokusunu aza indiriyor. zeytin yağı ise cildine parlaklık kazandırıyor. ancak bu maskenin kıcamı biraz akışkan olduğundan ya eczaneye gidip yüz maskeleri için kullanılan o beyaz kağıtlardan alacaksın yada bi buz dolabı poşetine göz burun ağız delikleri açıp onu kullanacaksın. bu maskede dikkat etmen gereken şey bu aslında. yüzünde kurumasını engelliyeceksin yani. kolay pratik şeyler bunlar.
ikinci maskenin içinden limon ve kayısıyı çıkarıp badem yağı ekleyip saçlarına da uygulayabilirsin...03 Yorumla- +1 yıl
dokunur zaten ergenlik dönemindeysen yada adet takma bu kadar kafana geçer... tek yapman gereken oynamamak sıkmamak. yayılmasından ziyade iz kalıyor sonra.
+1 yılDove kullanmayı artık bırak seninle aynı sorunu yaşamış biri olarak beni dinle doktorum sabah akşam kullanmam için gözenekleri açıp tertemiz ve çok ama çok doğal olan parlak bir cilt için nilera okyanuslu sabunu önerdi çok faydasını gördüm eczanelerde 17 ila 20 arası satılıyor ayrıca fiyatına göre çok kaliteli yanı sıra akşam yatmadan önce benzamiync kremi bütün yüzüme sürüyorum sabah uyandığımda yıkıyorum ve inan bana yıkaması o kadar zorki kazıyorum resmen daha sonra hemen sana söylediğim sabunla yüzümü yıkıyorum kuruluk veya Parlaklık yapmıyo siyah nokta ve sivilce bırakmıyo daha sonrada bioderma global akne ve siyah nokta Nemlendiricimi sürüyorum reklamlardaki bebek yüz gibi oluyo yüzüm hepsinin fiyatı şöyle
Nilera okyanuslu sabun:17 ya da 20 arası
Benzamiync :30 35 40 arası değişebiliyor
Bioderma sebium global nemlendirici:62 tl düşebilir yeni Çıktığı için biraz pahalı hepsini alamasanda nilerayı kesin al internette bunun hakkında Yorumları okuyabilirsin00 Yorumla
+1 yılSabun kullanma bence :D ilkokulda hacı şakir kullanırdım ondan sonra daha hiç elimi sürmedim sıvı sabunları öneriyorum öyle marka bişey gerekmiyo git bi tane al sabah kaltığında ve yatmadan önce yıka sivilcelerinin gittiğini göreceksin ve yüzünle oynama bu arada.
07 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum bizim evde var bi tane sende al bi tane zaten sivilce yağlı yüzde çıkar hijyene önem verirsen emin ol kaybolur örn kahkülü olan erkek veya kızın alnında sivilce daha çoktur saçlar yağlandığı için alın daha çabuk sivilcelenir
- +1 yıl
benimde cildim çok yağlı nedense .. 178.. boyunda 75 kiloyum . kilom vücudumla orantılı ama nedense yüzüm yağlı .. sivilceler sulu değilde yağlı sivilce olarak çıkıyor .. bıktım artık temizlemekten .. temizlemezsem de çok kötü görüntü oluyor .. temizleyince de iser istemez izi kalıyor ne yapacağım bilmiyorum :(
- +1 yıl
Sivilce pisliktir içinden irin çıkar irinde mikroptur bildiğin mikrop o yüzden bol bol sabun + su + sabır gerekiyor :))
- +1 yıl
:D
+1 yılHiç dermatoloğa gittin mi?Gitmediysen eğer bazı ilaçlar veriyor geçmesi için.Dove zaten sivilce için üretilmiş biri ürün değil.Başka sabunlar temzileyici olarak.
010 Yorumla- +1 yıl
Sivilcenin nedeni içinde gitmen lazım.Sırtında filanda var mı?
- +1 yıl
Genelde yaşı ciltlerde oluyor zaten.Cildiyeye git .Temizleyici sabun önerisi filan alırısn hem gerekirse de ilaç verir.
- +1 yıl
Bir de sivilcelerle oynama.Antibiyotik filan verir doktor.Geçer merak etme olur sivilce gençlerde genelde.
- +1 yıl
Bir de profiline baktım.Yeni üyesin siteye hoşgeldin.Belli ürünler kullanman gerekiytor temizlik için .Sivilce izi olmasını istemiyorsan ellemek yok.
- +1 yıl
Sonuçta cildini temzi tutmak için sebamed likit kullanabilrsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
16Cevap
+1 yılnilera limon sabunununu öneririm cidden çok işe yarıyor :)
Nilera Limon Ürün Özellikleri
Limon yağı olan sitrik asitin temelini oluşturduğu NiLERA Limon; ağır akneli ciltler için tasarlanmıştır. İçeriğindeki sitrik asit ile sivilce üzerindeki yağ tabakasını kurutucu özelliği vardır.
Kurutmuş olduğu cildi %50 gliserin içeriği ile tekrardan nemlendirir ve cildinizin kaybettiği suyu ve nemi geri kazandırır. Hindistan cevizi yağı ve palmiye yağı ihtiva etmektedir. Hindistan cevizi yağının yüksek nemlendirme kuvvetinden, palmiye yağının da yüksek derecede E vitamini içermesinden faydalanılmaktadır.
Kullanım Alanları
İsotretinoin etken maddeli ürünlere geçiş sırasında son bir kez harici kullanılan ürünler içerisinde tavsiye edebileceğimiz bir üründür. Ağır akneli ciltlerde kullanımı uygundur.00 Yorumla
+1 yılBak benim tavsiyem eğer yüzünün tipi yağlı ise.Yani hala sivilce çıkıyosa cildin yağlıdır.Dove kullan.Kullandıktan sonra hemen Clean&Clear yüz temizleme toniği kullan.Çok iyi geliyo gerçekten.Ben o şekilde hergün kullanıyorum.Çok iyi geliyo.Bence bi dene.
00 Yorumla
+1 yılimex sabun kullanabilirsin.eczanelerde satılıyo ii geliyo sivilcelere
mesela doktorum bana sebamed vermişti bunu öneri üzerine almıştm bundan daha memnun kaldm. doktra artk gitmedğm halde bu sabunu kullanıyrm hala00 Yorumlakankam özel doktora gitmişti. NİLERA marka sabun önermiş doktor. iyi gelmiş. eczaneden bulabilirsin ama limonlu falan çeşit çeşitmiş sabun. onu araştır netten ona göre al istersen.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bıttım sabunu sivilceye çok iyi geliyor kükürtlü sabunda olabilir ama bıttım daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılseba med iyidir ama kurtulamadığın bi sorunsa git bi dermatologa 6 ay boyunca kontrollü bi şekilde roaccuatane tedavisi ol.ben oldum iyi ki de olmuşum :)
00 Yorumla
+1 yılgeçenlerde cildiyeye gittik kardeşimin sivilceleri için. nilera gliserinli okyanus sabununu önerdi. tabi biz almadık. ama doktor önerdiği için bi dene derim.
02 Yorumla- +1 yıl
çünkü ilaç da verdi bi sürü. onu istersen kullan dedi. kardeşim de almak istemedi.
Sabun falan işe yaramaz. Hergün 3 4 kere yyuzu yıka veya daha fazla.
Kolanyayı gazlı beze dök yuzunu iyice sil.07 Yorumlastandart beyaz sabunla yıkamanı öneririm. Yüzü kuruttuğu için sivilcelerde kuruyup dökülür.
Sana tavsiyem yüz kremlerinden uzak dur.01 Yorumlaamway ballı sabun.. düzenli kullanımda yüzü kurutup sivilceleri yok ediyor.. yanlz ilk sivlceyi olgunlastırıp oyle yok ediyor bu süre zarfında sivilceyle oynamamak gerekiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi ben bi sure Clindoxyl jel kullandım su an cıldım kaymak gıbı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleger almayı dusunursen zaten dermatologa gıtmen gerek. Dıkkatlı kullan cıldındekı svılcelerın ustune yay.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende tek tük çıkarıyor annem hemşire olduğu için evde batikon var onu sürüyorum sabaha kuruyor:) ertesi gününede kabuk atıyo geçiyo ama cildin hassas mı değilmi bi yan etkisi olur mu bilmiyorum sormadan araştırmadan kullanma ne olur olmaz
00 Yorumla
+1 yılSabun falan ıyıce yaramaz zaten... benimki daha önceden sivilce cok cogalttı cilt bakımı doktora gittim ilac kremi verdi surdum iyice gitti... ;)
bence cilt doktra gidin derim.00 Yorumla
+1 yılZeytinyağlı sabun iyi geliyor denemedim ama doğrdur
00 Yorumladove vücudu nemli tutar, sivilcelerin kuruması gerek, hacı şakirin sabunları kurutuyor biraz biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabun yerine kil maskesi kullan daha etkili olacaktır hem doğal sabunlar cildi kurutur zarar verebilir cildine
00 YorumlaFotoğrafında cok iyi görünüyosun bnce sivilce kremlerini kllanmana gerek yok
00 Yorumlakükürtlü sabun kullanmıştım biraz kötü koksada baya iyi gelmişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkükürt sabunu kesinlikle tavsiye ederim. kullandım etkisini gördüm.
00 Yorumlagarnie jeller ii bebgm
00 YorumlaSebamed var onu kullan.
00 Yorumla
+1 yılsebameddd kullnaıyoarlar genelde
10 YorumlaDove yumuşatıyor sadece
00 Yorumla
+1 yılSabun,kil vs zaman kaybı.kesin çözüm roaccutane :)
07 Yorumla- +1 yıl
Tedavi bittikten sonra yüzünü istersen 6 ay yıkama
- +1 yıl
o kadar etkili bir ilaç.
- +1 yıl
:)
+1 yıldermatoloğa git cildine uygun bişiler verir
06 Yorumla- +1 yıl
en doğrusu olur zira yanlış bişi alıp sürer daha kötü olabilir
- +1 yıl
nerde yaşıyorsun ?
- +1 yıl
evet
kükürtlü sabun ben çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılSabun gözenekleri tıkar..
00 Yorumla
+1 yılkükürtlü olan her sabun :)
00 YorumlaSabun bilmiyorum ama kil maskesi öneririm.
00 Yorumladove ya da kükürtlü sabun
00 YorumlaArko traş kremi...(Ciddiyim)
00 Yorumla
+1 yıldowe sabun kullan
01 Yorumla
+1 yılArap sabunu
00 YorumlaKükürtlü sabun
00 YorumlaKöpük kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldove kullan
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında