Bu lens markasını kullanıyordum hiç memnun kalmadım sürekli batıyor kuruyor kaşıntı yapıyor başka marka öneriniz var mı,

Bu lens markasını kullanıyordum hiç memnun kalmadım sürekli batıyor kuruyor kaşıntı yapıyor başka marka öneriniz var mı,
Soğru çapta aldığına eöinsin değil mi? Bu sebep olabilir. Aynı markayı yıllarca kullandım, beni hiç rahatsız etmedi. Bunun dışında air optix ve bausch lomb da kullandım sıkınrısız şekilde.
Lens konusunda rahatlık çok kişisel bir şey. Bu yüzden deneme yanılmayla bulman gerek rahat olanı.
Bausch lomb düşünüyorum yorumları okudum da lense yeni başladım bu ikinci olarak ama ilkinden memnun kalmadım mecburen kullandım sürekli batma kuruluk yaptı sürekli gos kapağının üstüne katlanıyor yapıyor gözümden yukarı kayiyordu
Yaklsşık 20 uıllık lens kullanıcısıyım ve aynı zamanda dr um. Çapı yani BC değeri muayenendeki/reçetendeki gibi olmalı. Bunu doğru seçtiğin halde soeun yaşıyorsan farklı markalardan deneme yanılmayla en rahat ettiğin lensi bulman gerek. İstanbul'da bazı hastanelerde muayene sonrası deneme lensleri takıp rahatlığını test edebiliyorsun. Bulunduğun yerde de böyle bir hastane varsa gidip orada muayene olabilirsin ayrıca
Doğru seçerek almıştım internetten benden daha deneyimli lens konusunda başka biri yardımcı oldu
Benim gittiğim hastane de 15 günlük deneme lensi veriyorlar istediğin marka o şekilde oluyor
Lens marketten aldım bende
Lensi. com ve lensoptikal güvenilir mi bilgin var mı ?
Lensci. com
Cevap
4Cevap
İnternette en çok ve en uzun süre bunu kullandıklarını yazmışlar
Dailies Total One Kontakt Lens
Süresi önemli degik de batma kuruluk yapmaması lazim rahat bir lens arıyorum
https://eniyi.blog/en-iyi-lens-markalari/
Bak burada ayrıntılı tek tek yazmışlar beğendini mağazadan bulup yorumlara bak faydası olur
Çok teşekkür ederim bakıyorum
Yor welkamm (modlar kaldırmayın ulan rica ederim demek)
Bır zamanlar kullanırdım acua oasy markasını memnundum
Ben memnun degilim ya 3 ay boyunca batti kutuluk yapti
Kız sen evlenmedin mi
Henüz değil önümüzdeki yıl Nisanlanıyorum nasipse inşallah da sorumlu alakası ne dkdndnd
Sorun öne çıksın diye yorum yapıyoruz daha ne :D
Lens önermem gözlük öneririm
Evde gozluk kullanıyorum dışarıda lens
Maalesef gozluk kullanmayı sevmiyorum
6 ay kullanıyorum 2 kutu alıyorum gozlukte de numara değişince degistiriyorsun gözlük kullanamıyorum denedim de ya camını kırıyorum ya çiziyorum
En son 2.50 ydi benim randevum var bir kaç gün sonra ama bayağı yükseldi hissedebiliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?