Açken ben ben degilim yemek yedikten sonra çok gùzel sakinleşiyorum
Hep merak etmişimdir neden insan açken òfkeli vs sinirli oldugunu...
Hep merak etmişimdir neden insan açken òfkeli vs sinirli oldugunu...
Bende bazen öyleyim çünkü kan şekeri düşüyor abla. Açlık durumunda vücuttaki kan şekeri seviyeleri düşebilir. Düşük kan şekeri seviyeleri, beyin fonksiyonlarını ve duygusal durumu etkileyebilir. Beyin, enerji için glikoza ihtiyaç duyar ve bu nedenle düşük kan şekeri, sinirlilik, huzursuzluk ve düşük konsantrasyon gibi belirtilere neden olabilir.
Kan şekeriyle alakalı bir durum. Özellikle diyabet hastalarında kat ve kat fazla görülen bir durumdur mesela :)
Öğün geçirmemeye ve ara öğünlerinş atlamamaya dikkat et. Tarçını yediğin şeylere ekle seni dengeler. Gün içinde şeker katmadan kayısı üzüm gibi kuru meyveleri kaynat ve iç vitamin değerlerin için iyi olur.
Cevap
12Cevap
Vücuttaki su ve kan değerleri düştüğü için olmasın 🙄
Bilmiyorum
Çok sinirli olmam ya ben bilmiyorum gözleri aç olduğundan bence
Bilmiyorum ya acayip ellerim filan titreme oluyor yemek yedikten sonra gayet sakinlesiyorum
Gittimde bir seyin yok dediler anlamadim burdaki doktorlari zaten
Tskler kuzum ederim🌹
kan sekeri dustugu icin vucut stres altinda oluyor sinirlenmenin sebebi bu tokken sinirlenmedigin bir seye acken sinirlenebilirsin asiri stresten dolayi
Psikolojik bencə. Hərkəs acıkıyor ama hərkəs sinirli olmuyor.
Bu soru benim de aklıma geldi evdekilere sormuştum 😅😅
açken bir şey konuşmak istemediğin için birileri de seni konuşturduğu için sinirlenirsin asıl olay bu bence
O zaman oruçluyken senin yanına yaklaşılmaz
Yok oruc tutunca gayet sakinim rabbim sabirini veriyor
O zaman sen hiç aç kalmıcakaun sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıaksun
Yapiyorum zaten ama geceleri bambaska bir sey oluyor gece yemesini cok seviyorum
Gece kalkıyo musun yemek için
Kalkmak yerine sabahliyorum diyelim
Uyumaya gitmeden once bir seylr yeyip uyuyom
Ben de sabaha kadar uyuyamıyorum yaa uykum gelmiyo
Kan şekeri düşüyor ondan sanırım. Birazda bu durup yapıyla alakalı olabilir. Sabırsızlık varsa olabilir
Açlık vücut denge sistemini bozar.
Cunki açken ben ben degilim
His hormonları salgılandıgı ıcn
Bende sinirli oluyorum ya
kan şekerin düşüyo çok normal
yok ben sınırlı olmuyorumm
Kan şekeri düştüğü icindir
Babamı bile tanımam açlık şekeri var sanırım
Aynn öyleler
Açlıktan