Tabiki 🙃 Ve bende buna benzer bir olay yaşadım ortaokul yıllarında biraz şişman bir arkadaşım vardı benden hoşlandığını söylemiş ablama bende zayıf insanlardan hoşlandığımı söyledim çocukluk aklıyla tabi üzüldü kız ve daha az yemeye başladı şimdi ise üzülüyorum başkası için değermi diye 🥴
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle bir şey dünya dışında oksijenin olduğuna inanmak gibi bir şey imkansız en fazla 5-6 cm.
Yaa hayir ya :((
Boy uzatma egzersizleri var onu tavsiye ederim size yoksa herkes kolay yoldan ameliyat ister ama risk faktörünü atlarlar 🐏
1.75 olmam lazim
Nedenini öğrenebilir miyim?
Sevdigim cocuk uzun boylu ve uzun kizlardan hoslaniyormus
Tahmin ettiğim giib i
Peki ameliyat nasıl biraz açıklarmısın?
Beni cocuk gibi goruyor oysa benden sadece 5 yas buyuk
Ayak bileklerinden kemik kesiyorlarmis demir vidq gibi bisey takiyorlarmis her vidalari cozuo takiyormussun
Doktora gittin mi?
Hııı vallaha şimdi çözmeye çalışıyorum problemi 🥴
Başka bir yol yok mu?
Doktor sadece kemik hastaliklari olanlarda yapiyoruz diyor :(
Eee ne yapmayı planlıyorsun doktor onayıda yok.
Bilmiyorum
Imkansiz deniliyir
Seni anlamak istiyorum bence vazgeçme ama unutma hiçbişey senden önemli değil.
Oyle mi dersin
Tabiki 🙃 Ve bende buna benzer bir olay yaşadım ortaokul yıllarında biraz şişman bir arkadaşım vardı benden hoşlandığını söylemiş ablama bende zayıf insanlardan hoşlandığımı söyledim çocukluk aklıyla tabi üzüldü kız ve daha az yemeye başladı şimdi ise üzülüyorum başkası için değermi diye 🥴
Yaa peki o kiza ne oldu biliyormusun
Şu an üniversite okuyor hala bizim orada oturuyorlar instadan takipleşiyoruz ama sohbetimiz yok. Ve eskiisine göre daha zayıf
Olayım regl ile alakası?
Reglden sonra uzamadim
Hmm yani ameliyat ile max 5 6 cm
Ya hayir ya 1.75 olmaliyim
İmkansız
:(((
🤷♀️
Ya imkansiz degildir belki olur yinede ha
Maalesef
Yaa uff ya
Üzgünüm
Ama ben 1.75 olmak istiyordum