ya arkadaşlar hamileyken gerçekten çok zorlanıyorum kaç kere doktora gittim çeşitli nedenler yüzünden ama hala baş dönmelerim felan geçmedi ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
HAMILELIKTA NORMALDIR BOYLE ŞEYLER İLK HAMILElıgınse ondandır. bide kaçıncı ayı o önemlı ilk 2 ayda 3 ayda olabilir vücudun alışmadı için başdönmesi mide bulantısı uyku olabilir kendini çok yorma dinlen ve rahat ol herkesde böyle oluyor hamılelıkta unutmakı en önemlı olan senın ruh halın bu bebegini çok etkıler sen uzuldugunde ya da fevri oldugu zamn kan akışın hızlanır bebegini etkıler :) :) kendine iyi bak Allah analı babalı buyutsun
04 Yorumla
Soran+1 yıl7. aydayım ve ilk hamileleğim amin
Soran+1 yıldaha fazla dinlenicem artık
En İyi Cevaplar
Ciddi bir soru sorulmuş nedir bu dalga geçmek ya?
Canım vücut bu tür reaksiyonlar verebiliyor. Yengemde de başlamıştı, başı dönüyordu midesi bulanıyordu yatıyordu hep. Sonunda erken doğum yaptı. Allah korusun böyle bir şey yaşamamanı dilerim. Bol bol dinlen sen eğer riskli durum olsaydı doktorların söylerdi. Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle.08 Yorumla
Soran+1 yılerken doğummu? erken doğum olablirmi
Soran+1 yıldoğru inşallah erken olmaz
- +1 yıl
bir siteden buldum,
Bayılma duygusu, gebeliğin ilk üç ayında ve son üç ayında görülür. Baş dönmesi, denge bozukluğu, oturma ya da uzanma gereksinimi duyma olarak kendini gösterir. Gebelikte, tansiyon normalden daha düşük olur, bu da bayılma hissi verir. Önlemek için, uzun süre ayakta durulmamalı ve birdenbire halsizlik hissedildiğine oturulmalı ve baş dizlerin arasına yerleştirilmelidir. Sıcak banyodan ya da yataktan birden bire çıkılmamalı ve sırtüstü yatılıyorsa önce yan dönüp kalkılmalıdır.
Soran+1 yılbaktım zaten bunları biliyorum
Soran+1 yılzor malesef
Sadece bayanlar özgü bir konuda bile, bayanlardan daha çok yorum atılmış burada :D Bir başlığa baktım, bir cevap sayısına baktım aşmış kendini Ks erkekleri :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz öyle:)
+1 yılbısı sorucam mıdende gaz oluyor mu galıba hamılelerde gegırme sorunu oluyomus sureklı gegırıyolarmıs sende de oluyo mu gegırme
018 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmuyo
- +1 yıl
nıye odun dedın bana az evvel :(
- +1 yıl
yalakalık yapıyodu sana besbellı bunu solemek odunluksa odunum eet
Soran+1 yılhayır iltifat edince yalakalık olsaydı benim kocam diğer bayanların eşleri hep yalaka olurdu
- +1 yıl
ıltıfat edılmesı hosuna gıdıyo yanı
- +1 yıl
ben o adamın erkeklerın cogu odun erkekler sole bole demesıne sınırlendım ole bısı yok genelleyemezsın kımseyı
Soran+1 yılsana iltifat etseler k arkadaş bana değl bütün annelere iltifat etti sana iltifat etseler hoşuna gidermi gitmezmi
- +1 yıl
bı kez de babalara ıltıfat etsın ama erkekler odun dıyor arkadas tam tersı butun kadınlar odun okuz dese senın hosuna gıder mı pekı
Soran+1 yılhayır gitmez o zaman söyle erkekelerede etsin
- +1 yıl
banane ya ben kımseden ıltıfat beklemem ıcten gelen bısıdır ıltıfat etmek
- +1 yıl
gıtmezse o lafı dedıgınde ole demıycen dıycen o zaman netıcede senın sorun bu
Soran+1 yıloff tamam tartışma benle noğlur zaten bin türlü derdim var
- +1 yıl
ne derdın var allah askına sole
Soran+1 yılsende hamile kalabilseydin anlardın
- +1 yıl
her hamıle kalan aynı acıyı mı cekıyo ne acı ceken var ya tek derdın hamılelık olsun
Soran+1 yılsen beni anlamıycasksın tamam dediğin gibi olsun
- +1 yıl
hayır senı anlıyorum zor tabı ama sabret yanı az kalmıs netıcede unutma sabrın sonu selamettır
Soran+1 yılsabrediyorum zaten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
30Cevap
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılilk hamileliğim riskliydi. 9 ay yattım. o zaman evde sürekli uzanmak dinlenmek yorucu geliyordu ama uzan dinlen. çocuk doğunca insan daha çok yorgun düşüyor. bol bol enerji depola, yediklerine dikkat et. demir depolarına baktır. kan tahliliyle anlaşılıyor, gerekirse demir takviyesi alırsın. tansiyon ve gebelik şekerine dikkat et, kontrollerini ihmal etme. çok geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemir takviyesi alıyorum zaten de artık gerçekten zorlanıyorum oturmak dinlenmek fayda etmiyo
+1 yılAni hareket yapmamaya çalış kalkarken yavaş ve yukarı doğru bakarak kalk bide mide bulantısı çoksa ağır yağlı yiyecekler kızartma baharatli seyler falan yememeye çalış geceleri yatmadan süt içersen rahat uyursun ve sol yan tarafına doğru yatarsan yatarken karnını yastıkla desteklersen daha iyi olur
05 Yorumla
Soran+1 yılyastıkla destekliyorum zaten sol tarafıma yatmaya çalışıyorum da süt midemi bulandırıyo gece gece
- +1 yıl
Hmm anladm yoğurt falan yemeye çalış
Soran+1 yılevet yoğurt daha iyi oluyo
- +1 yıl
Hayırlı olsun bebiş inşallah zamani gelince saglikli sekilde kucağına alirsn :)
Soran+1 yılamin inşallah
hahahha şu erkeklere bak ya :D :D canım doktora git bence vitamin eksikliğinden demir eksikliğinden olablr bence demir eksikliği kansızlıkta olabilir demir habı verir doktor ama tabi hamilesin iyi gelir mi bilemem doktor en iyisi doktora git bence geçmiş olsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılverdi doktor zaten
Soran+1 yılinşallah
+1 yılHamilelik için gerekli egzersizleri yapmak seni daha bir rahatlatacaktir bunun ilgili spor salonlarına başvuru yapabilirsin. Tabi esin ile birlikte. Yan gelip yatmak seni hantallastirabilir. Bununla birlikte en her ayağı kalktiginda istemsiz ve ağrı hissedersin
00 YorumlaErkeklerin cevap vermesi beni öldürüyorrr :D hamileyken çok zorlandınız heralde? gerçekten eşinizde falan problem olduysa konuşun toksa saçmalamayın ya...
13 Yorumla
Soran+1 yılbenmi?
Soran+1 yılbilgisi olan yardım ediyo işte :)
+1 yılhamileliğim boyunca defalarca hastanede yatmış biri olarak söylüyorum 40 hafta sabretmekten başka çaren yok :) doğumdan sonra o günlerini mumla arayacaksın nasılsa...
112 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sabrediceğimi bilmiyorum bir gün başım dönüyo sürekli halsizlik zaten 7 aylık oldu zor yürüyorum off çok zor ya
- +1 yıl
sabırrrr bebeğin için...
Soran+1 yılsabredicem artık bebeğim için sen ne yaptın geçirmek için ne gibi sorunlarla karşılaştın
- +1 yıl
düşük riski vardı sonra erken doğum falan. bide sürekli kusuyordum. sonuç olarak 41 haftalık dogurdum
Soran+1 yıl40 haftalık ken doğması gerekmiyomu geçmi oldu doğum
- +1 yıl
kızımın doğmaya niyeti yoktu daha gelmiyordu ama sezaryanla aldılar yeter artık diye :)
Soran+1 yılhımm rahattı belliki benimkide çok harekli bir an önce doğmak istiyo herhalde :) ama benim bebeğim erkek:)
- +1 yıl
sen gene şükret ben bide sabah akşam kan sulandırıcı iğne oluyordum :) az kalmış zaten Allah sabrını verir
Soran+1 yılinşallah yoksa bu gidişle varya çocuk felan yapmam bir daha:)
- +1 yıl
yapma zaten yeter bir tane :) en azından ben öyle düşünüyorum
Soran+1 yıleşim istiyo bir tane daha daha bunu bir doğuruyımda çok sabırsız :)
- +1 yıl
gıt calıs belescı
bunlar normal, herkesin hamilgi deysik, arkadasim 9 ay surekli midesi bulaniordu.. anem de öyleydi yapicak bir sey yok az kalmis, bosuna cennet annelerin ayaklarini altina demiyorlar,, ama kansizlik de olabilir anemde kansizlik cikti
10 Yorumla
+1 yılfazla stress yapıyor ve yoruluyorsun büyük ihtimalle, bence tv yerine güzel müzikler dinle bebeğin için günlük tut, hafif ve güzel şeyler ye. hamileliğinin keyfini çıkar.
06 Yorumla
Soran+1 yılya ben tatlı yemeden duramıyorum nasıl hafif beslenyim aşeriyorum b, ldiğin
- +1 yıl
dondur, sütlü tatlılar yiyebilirsin, çikolataya çok düşkünsen direk çikolatayı çok tüketmektense dondurma üstüne çikolata sos dökebilirsin. hem hafif hem de lezzetli olur. Hafif derken seni sıkıntıya sokacak ağır yemekler yemektense bolca balık ve ızgara kırmızı et yanında bolca sebze tüket. bebeğinin ve senin bolca proteine ve b12 vitaminine ihtiyacınız var. bebeğini zeka gelişimi için de çok önemli. Ayrıca ağır beslenme normal insanlarda bile sıkıntı yapıyor, kaldı ki senin sıkıntıya gelecek sabrın olduğunu sanmıyorum. dediğim gibi çok güzel bir dönemdesin. keyfini çıkar, bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.
Soran+1 yılevet çikolataya çok düşkünüm teşekkür ederim
- +1 yıl
bu aşerme olayı 4. aydan sonra bitmiyomu benmi yanlış biliyorum?
Soran+1 yılartık dayanamıyorumda sıkıntıya
Soran+1 yılvalla her dönem aşerebiliniyo
+1 yılKac haftalıksın ?
Benim 18 haftaya kadar bulantı ve bas donmelerim devam etmisti
Bas donmesi icin yapilacak birsey var mı bilmiyrm ama bulanyi icin tedavi uygulaniyor
Tansiyon ve gelik diyabetine baktır05 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık ama baş dönmelerim kusmalarım geçmedi bir türlü
- +1 yıl
Doktorun ilac vermdimi?
Birde erkekte bu sorunlar cok devam ediyor yani. Cinsiyeti erkekse
Sabahlari tuzlu kraker ye baya yatıstırıyor
Soran+1 yıldoktor vitamin ve demir takviyesi uyguluyo cinsiyeti erkek evet
- +1 yıl
Benimde oglum olfu bendede bir sure devam ettik doguma yakin sadece mide bulantim kaldi oda azdi yani 18 haftayi gecerken azalfi biraz
Erkeklerde farkettim daha cok oluyor
Soran+1 yılevet erkeklerde daha çok oluyo
+1 yılBaş dönmeleri bazı vitamin eksiklikleri yüzünden oluyor.
Vitamin takviyesi yapmam gerektiğini söylemişti doktorum bana.
Senin doktor birşey demedi mi?05 Yorumla
Soran+1 yılvitamin ve demir takviyesi yapıyorum
- +1 yıl
Magnezyum kullanmıyormusun?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Hamileliğin ilk haftalarından, emzirme dönemine kadar kullanılması gerek magnezyumun.
Bir çok şikayetimden magnezyum kullandığım süre içinde kurtuldum.
Doktoruna danışıp, kullanmaya başlamalısın..
Soran+1 yıldoktoruma danışırım teşekkürler
+1 yılYayıl koltuğa al battaniyeni kumanda elinde yat dinlen mecbur kalmadıkça kalkma zor gerçekten ama bir o kadarda tatlı :))
05 Yorumla
Soran+1 yılçok zor ya yatsam sürekli bir iş çıkıyo artık öyle yapıcam
- +1 yıl
Bırak işler 7. Aymış zaten sen ve bebişin daha önemlisiniz :)
Soran+1 yılvalla en zor dönem zaten
- +1 yıl
Zordur gerçekten insan korkuyor ama yaşamadan bilemeyiz işte herşey güzel olur umarım sağlıklı bir bebek olur
Soran+1 yılinşallah amin
+1 yılBende ilk cocukda sikinti yoktu fazla ama 2. Hamileligimde bendede cok bas donmesi oluyordu ilk 6 aydan sonra
613 Yorumla
Soran+1 yılsenin kız olman gerekmiyomu
- +1 yıl
Deniz atiyim ben bizde erkekler doguruyo :Ssss
- +1 yıl
hiç güleceğim yoktu yaaa şu cevaba üç gün gülerim şimdi ben sen çok yaşa e mi jfdjlksdjf
- +1 yıl
Gul gul hamileyken stres yapma allah anali babali buyutsun simdiden tebrik ediyorum
Soran+1 yılyanlız yorumu başka biri yazdı karıştırdın herhalde
- +1 yıl
Neden disardan bakinca cok gevşek gibimi gozukuyorum gerektigi yerde dalga gecerim gerektigi yerde ciddi olurum saygi duyarim
Soran+1 yılyanlış anladınız sizinle dalga geçmedim
- +1 yıl
Yoo yanlis anlamadim kotu birsey anlamadim
Soran+1 yılyani dalga geçilcek gibimi felan deyince yanlış bir şey dediysem özür dilerim
- +1 yıl
Hayir ozur gerektiren bir durum yok iyi gunler :d
Soran+1 yılsizede
- +1 yıl
Ne oldu kuzen ya @oyhyiter
"ıkın, ama sadece o kadın söylediği zaman" *Matt Smith*
30 YorumlaSağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Yengemde boyleydi yapcak bisey yoktu yatiyodu kalkiyodu dinleniyodu zaten sonra bir bakmissin kucağında zaman cabuk geçiyor :) yorma kendini yat dinlen
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam artık
İstirahat et bol bol ve tabiki beslenmene de çok dikkat et. Kaç haftalık? Ve bulantıların ne alemde?
07 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık hafta 2-3 kere oluyo belki daha fazla
Soran+1 yıl15 kilo aldım yemekten sonra oluyo genelde normal yediklerimi çıkarıyorum
- +1 yıl
Canım o zaman şöyle yapacaksın. Bebeğin giderek büyüyor ve rahmin etrafındaki diğer organlara baskıda bulunuyor ve bunlardan biri mide. Senin bu durumda yapman gereken şey az az ve sık sık beslenmek. Aldığın kilo biraz fazla onunda etkisi var üstelik çok dikkatli beslen ekmek makarna pasta börek tatlı ağırlıklı beslenme. Sabah yataktan kalkarken birden kalkma ya da gün içinde ani pozisyon değiştirme. Yatağının baş ucuna tuzlu kraker koyabilirsin mide bulantın için ya da beyaz leblebide olabilir uyandığında yiyebilirsin. Katı ve sulu yiyecekleri aynı anda yemekten kaçın. Aşırı baharatlı ve yağlı yemektende kaçın. Eğer canın çok tatlı istiyorsa sütlü tatlıda yiyebilirsin ama aşırıya kaçmadan böylelikle kalsiyum ihtiyacının bir kısmınıda karşılamış olursun ;)
Soran+1 yılyani çoğuna dikkat ediyorum ama geçmiyo:)
Soran+1 yıldoktorum normal diyo her kadının hamileliği farklı oluyo dedi vitamin felan verdi bilmiyorum kaç kilo
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçıncı ay ya da haftadasın canım? Bazılarında baş dönmeleri mide bulantıları 4 üncü aya kadar devam ediyo.. Allah tek nefeste kurtarır inşallah kolay bir doğumun olur...
018 Yorumla
Soran+1 yıl7. aydayım 4. aya kadar yine sürse iyi
Cevap sahibi+1 yılDoğumunada az kalmış bu kadar uzun süren baş dönmesi duymamıştım. Süreklimi oluyo yoksa oturduğun yerden kalkarken falanmı?
Soran+1 yılkalkarken felan
Cevap sahibi+1 yılDaha dikkatli ol. Hareketli ol daima ama ani hareketlerden eğilmekten bişey kaldırmaktan kaçın. Birde yavaş kalk.. doktorun ne diyosa uygula. Allah yardımcın olsun canım..
Soran+1 yılamin hiç bu kadar uzun baş dönmesi ailede kimse yaşamamış belki genetiktir diycem ama
- +1 yıl
amin :)
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha sabret canım çok az kalmış zaten.. bazıları hamileyken çok zorluk çeker.. bazılarıda hamilelik geçirdiğini bile anlamaz. Benimde hamileliliğim kolay geçmişti bikez mide bulantım bile olmadı. 6 aya kadar hamile olduğum bile anlaşılmıyodu. Ama benimde doğumum zorlu geçti.. hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur inşallah senin doğumun kolay geçer..
Soran+1 yılbenim5. ayda karnımı farkettiler sende nasıl olmadı:)
Cevap sahibi+1 yılKarnım dik değildi. kenarlara doğru yayıktı bide bol kıyafetler giyince belli olmuyodu. Ev halkı biliyodu tabi ama biyere gitsem kimse anlamazdı. Fazla kilo almamıştım bide. Hiç hamile kıyafeti giymeye gerek duymadım :))
Soran+1 yılben giyiyorum çünkü karnımın üstüne küçük çay tabağı koyunca duruyo hafiften sen düşün
Cevap sahibi+1 yıl:)) maşallah diyim.. kızmı bekliyosun?
Soran+1 yılhayır erkek:)
Soran+1 yılsizin çocuğunuz kızmı erkekmi
Cevap sahibi+1 yılBenimkide erkek. Ama derler ya karnın dik olursa erkek yayık olursa kız diye. Yalanmış o demekki. Benim karnım yayıktı erkek oldu :))
Soran+1 yılhamilelikte zaten karnım o kadar büyüdüki artık hamile kıyafetlerimde olmuycak yani :)
Soran+1 yıleşim bile dalga geçiyo:)
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana boşver her söyleneni bebeğin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol gerisi boş.. eşinde destek olcana köstek olmasın söyle ona :)
Soran+1 yılşakasına söylüyo zaten ama iyice kilo aldın sen diyo ya:)
benimki 9 haftalık mide bulantısından kusmaktan kilo alacağıma kilo vermişim. Bu hafta bir gideyim diyorum doktora.
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin normal ben çok zorlanıyorum
Soran+1 yılinşallah ama sancılarım yavaş yavaş oluyo
+1 yılben ilk cocugum ama benden once annemin karninda bebek olmus bas donmesi yuzunden ayni senin gibi basi donuyormus dusmus evde uzan dinlen kalkmamaya calis cok gerekmedikce
01 Yorumla
Kac aylik hamile oldugunu yazmamissin fakar oturup kalktikca ani hareketler yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık
Soran+1 yıldoktorum bu hafta gel dedi bakalım gidicez ne vericek bilmiyorum
Ya şu adamlara bak sanki 10 tane dogurmuş gibi nasilda akil veriyorlar :p birakin bir soruyuda sadece kızlar cevaplasin merakinizin dibine
20 Yorumla- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılNe çileli bir meslek bu annelik. Valla kadınların yorumlarını okudum. Hemcinslerim biraz yardımcı olun hatunlarınıza olmadı romantikleşin bea ya.
011 Yorumla
Soran+1 yılo kadar zorki
- +1 yıl
ALLAH analı babalı büyütsün artık eşinize de iş düşüyor ne biliyim romantik olsun, yatağa kahvaltıyı hazırlasın ne biliyim güzel bir söz söylesin hanımlar sever böyle şeyleri.
Soran+1 yılyapıyo zaten
- +1 yıl
Hııım ne güzel eşinzi tebrik ediyorum.
Soran+1 yılsağolsun yardımcı oluyo
- +1 yıl
Valla geneli odun oluyorda ondan dedim. Bir ilişki kötü gidiyorsun %85 erkeği sorumlu tutarım, hanım bildiğin çiçek misali her daim bakım, kış gelir üzerini örtersin, bahar gelir gübresini suyunu verirsin, yaz gelir meyvesini yersin, sonbahar gelir doyumsuz pastel renglerini seyredersin :)
Soran+1 yılaynen öyle:)
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
tam yalakasın arkadas
Soran+1 yıladam güzel bir şey yazdı senin gibi odun değil en azından
- +1 yıl
zoruna mı gitti amip, evet zoruna gitmiş, uza bakıyım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılallahım sağ salim kurtulmak nasip etsin.
çok geçmiş olsun. sağlıklı evlatlar olur inşallah.11 Yorumla
Soran+1 yılamn teşekkürler
Erkekler bizden daha bilgili galiba :):) guldum simdi. Dinlenceksn yannda yardm etcek kmse yokmu?
03 Yorumla
Soran+1 yıloluyo yardım edecek biri :)
Soran+1 yılöyle olucak artık :)
Deneyim dedimde dikkat et erken doğum olabilir benim esim de boyle oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılerken doğummu ya olamaz
Soran+1 yılhayır o kadar çok değil
Soran+1 yılgidicez bu hafta
Tuxlu yeme her gun yuruyus yap duzenli olarak bol su tuket ve sogan ye sogan sut yapar:-)
013 Yorumla
Soran+1 yılsoğan önermiyo doktorlar
Soran+1 yılkayınvalidem zaten soğan ye deyip duruyo annem yeme diyo kisinin arasında kaldım @vavelya12
Soran+1 yılbence koca karı ilaçları çok faydalı değil sütten çocuğa geçebiliyomus emzirirken acılık tadı
Soran+1 yılevet ilk bebeğim zaten yapıyoruz ama ben yinede soğan yememeyi planlıyorum
Soran+1 yıldoktorum yeme dedi ama bakarız
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yıltuzlu ayran candır bir de yanında terlik olsun :)
00 Yorumla
+1 yılErkekler size ne oluyo l. n kendinize gelin cikin disari :D
00 Yorumlayenge doktoro sor bence durumu acıkla onlar san a yardımcı olurlar
00 YorumlaCakma hekimler gelir simdi. Burada zaman kaybetme. Kadin Doğum Uzmanina görün. Sikayetlerini bildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher gebelik kolay gececek diye birşey yok senin bünyene bağlı bu
09 Yorumla
Soran+1 yılben birtaz hassasım olabilirmi bundan
Cevap sahibi+1 yılbenim çok sıkıntım olmuştu sürekli yattım. bünyen seninde zayıf demekki
Soran+1 yılevet ya çok zayıf
Cevap sahibi+1 yıltehlikeli aylar dikkat et derim
Soran+1 yıledyorum ama bünye zayıf olunca
Cevap sahibi+1 yıldoktorunla iletişimde ol hep korkutmak istemem ama kendimden biliyorum kötü bir şey ile karşılaşma
Soran+1 yılinşallah umarım kötü bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılAllah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı ve zamanında gelir umarım
Soran+1 yılamin
Uzan, sürekli dinlen. :)
02 Yorumla
Bol bol yürüyüş ve su ic seni rahatlaticaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılyürüyorum ama çok değil zaten çok ayakta duramıyorum
Soran+1 yıldinlensemde zorlanıyorum ama mecburen yürüycem
Sigara mı kullanıyordun? Hamile olmadan önce
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç kullanmadım
ne kadar oldu canım bebek
05 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık
Soran+1 yıldikkat ediyorum ama yinede sorun oluyo bir tek tatlı çok aşeriyorum
Soran+1 yılevet faydası oluyomuş bebeğe
+1 yılKaç haftalık gebesin anemin var mı.
07 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık hamikeyim anemim yok
- +1 yıl
Hemoglobin miktarı düşmesine bağlı çoğunlukla baş dönmeleri görülebilir. Bu süre içinde düşme carpmalara bağlı komplikasyonlari onlemek için senin dinlenmen gerekir. Bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı artiyor bebek hacimce büyüyor mide bulantısı görülmesi normal. Ancak az az sık sık yemelisin. Ve bir de öğürmemeye dikkat et.
Soran+1 yılelimde değilki öğürüyorum ister istemez
- +1 yıl
Elinle destekle bebek strese girmesin. Eğer bulantı çok ileri düzeyde ise bebeğin için yan etkiye sahip olmayan bulantı önleyici kullanabilirsin.
Soran+1 yıldoktorum vitaminler dışında laç kullanmamı istemiyo
- +1 yıl
O zaman katlanmaktan başka çaren yok.
Soran+1 yılmalesef evet sabredicem
hamilelikte bunlar normaldır
04 Yorumla
Soran+1 yılfazla zorlanıyorum ama
Soran+1 yılbiraz hassas bir yapım var o yüzden olabilirmi ki
+1 yılCebaplara bakilirsa erkekler daha tecrubeli
12 Yorumla
Soran+1 yılevet erkekler daha tecrübel:)
- +1 yıl
Burada boyle şeyler normal regl sorusuna bile atliyolar ;-)
Benimde ilk 4 ay öyleydi ama geçiyor
014 Yorumla
Soran+1 yılsenmi kız olman gerekmiyomu
Soran+1 yılkalamıyo erkekler nasıl hamle kalsın mucize gibi bir şey
- +1 yıl
Yo değil işte buyrun https://www.hurriyet.com.tr/dunya/11834044.asp
Soran+1 yılşaşırdım şu an
Soran+1 yılemimisin yoksa bu bir şakamı
Soran+1 yılyanlış anlamazsan foto atarmısın
Soran+1 yılsiz bilirsiniz de çok garip ya
Soran+1 yılinanasım gelmedi ya aslında saçma değilmi
sabır başka çare yok :S
00 Yorumla
+1 yılYat kutup ayısı gibi boşver kocan hizmet etsin
05 Yorumla- +1 yıl
@plumb hangi anne artık nomal doğum yapıyor ki sezercik yaptırsın kurtulsun
Soran+1 yılsezeryan daha sonra çok ağrı yapıyomuş normal doğum olucak
- +1 yıl
Ayy hep kulaktan dolma bilgiler :D
Benim kaç tane sezercik yapan arkadaşım var hiçbiri ne ahh diyor ne ohh
@plumb daha geçen hastaneye gittim 24 tane kadından 2si normal çocuk pırtlatıyormuş
inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın
10 Yorumla
+1 yılHamilelik bu normal bişi..
00 Yorumlacanının her istediğini yiyemiyorsun normaldir :)
027 Yorumla
Soran+1 yılyan brazda o var:)
Soran+1 yılkneyi hahvaltı felanmı canımın çektiği şeylerimi
Soran+1 yılevet son iki ay:)
Soran+1 yılkızartma ve ağır yağlı yiyecekler
Soran+1 yılbaşka yok ya aklıma getirmesene canım çekiyo sonra:)
Soran+1 yılneyi söyliyceksin
Soran+1 yılnerden biliceksin ki diycem anladım
Soran+1 yılbence benim anlaığımı sende anladın
Soran+1 yılne dememi bekliyosun burada söylenicek şeymi sen neyi ima ettin
Soran+1 yılsen söyle bir şey olmaz
Soran+1 yılbence sorma ayıp yani yazamam bu rada ama anladım ne demek stedğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileyken zorlanan erkekler görüyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılya evet öyle bir yorum yaptılar da bence gerçek değil
Çocuk dogunca bir şeyin kalmaz
00 YorumlaKansızlik olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilirmiki
Gecer normaldir kaç aylık
07 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık
Soran+1 yılnormal
Soran+1 yılfayda etmiyo o kadar çok şey denedikki
Soran+1 yılöyle olucak artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanm hamile oldugunu nasıl ögrendin
09 Yorumla
Soran+1 yılilk başta midem felan bulandı başımm dönmeye baaşladı sonra test yaptım pozitif çıktı öyle öğrendimsonra belki yanlıştır sonuç dedim hastaneye gittim ordada hamile olduğumu öğrendim
- +1 yıl
MİDEN BULANDIDA kustunmu peki
- +1 yıl
ultrosandamı gördün bide evde gebelik testi yaptında pozitif mi çıktıbide son soru m kaç haftalıkken bebek ultrosanda görülür
Soran+1 yıl2 kere yaşadım evet
Soran+1 yılhayır ilk test yaptım sonra doktora gittim
- +1 yıl
Gebelik kanda 6. Günde idrarda 14. Günde belli olur. Bebeğin ultrasonla tespiti yani kesenin görülmesi ise SAT den 5-6 hafta sonra
Cevap sahibi+1 yılşimdi canm benimde şöle bir durum var ya ben sevgilimle yüzeysel yaptım bakireyim ve kendini tutaamadı boşaldı vajinama az da olsa aktı dogruldum sildim sonra ben en son 25 ya da 28 eylülde adet olmuştum 3 ekimde sevgilimle birlikte oldum 28 ekim adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve 5 kasımda adet oldum bu geçen zamanda 8 tane gebelik testi yaptım 7 si negatif 1i pozitifti doktora gittim adetimin geçtigi an ultrosandan baktı yumurtalıklar temiz dedi 2. s, ndede 7 kasımda adet oldugum 2. günü gittim acaba üstüne görme filan mı diye doktor yine ultrosanla baktı karnımdan ve hiç bir sorun yok canm dedi sence hamilemiyim korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıladetim 5 kasım da oldu 10 11 kasımda bitti daha da ilişki yaşşamadım hemen 15 kasımda evde isdrar testi uyguladım ve negatif
Cevap sahibi+1 yıl@gizemliyiZ
+1 yılUzmana gorun burada vakit kaybetme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşurada birşey kalmamış doğuma :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay var ama çok zorlanıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılelimden birşey gelmez yaşamadıgım için :(
Soran+1 yılneyse yinede teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılyakın çevren daha önce hamilelik geçiren varsa onlarada sor bir istersen
Soran+1 yılsordum ama benim kadar zorlanan yok
Cevap sahibi+1 yılallah yardımcı olsun. sağlıklı doğar inşallah.
bebeğinin cinsiyeti nedir sakınca yoksa söyleyebilrimisni
Soran+1 yılinşallah erkek
Cevap sahibi+1 yıldoğum yapmışındır heralde :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyiyeceklerine dikkat ediyor musun
0111 Yorumla
Soran+1 yılevet ediyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman çok çalışıyon biraz dinlen
Soran+1 yılaslında çok iş yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılilginç. neden olabilir ki o zaman
Soran+1 yılbilmiyorum ki ya çok ağrılı geçiyo doktor ilaç içmemei istemiyo doğal olarak egzersiz verdi yapıyorum ama düzelmiyo
Cevap sahibi+1 yılilaç iyi değil zaten. egzersizleri sürekli yapmalısın düzelmiyo diye bırakma devam et illa faydası olur
Soran+1 yılbırakmadım zaten ama faydası yok
Cevap sahibi+1 yılzayıf biri misin
Soran+1 yılçok zayıp değilim kiloluda değilm orta
Cevap sahibi+1 yılkilonla ilgi değil o zaman bilemiyecem ama idare et :)
Soran+1 yılöyle yapıcam artık:)
Cevap sahibi+1 yılbaşkada çaren yok :)
Soran+1 yılevet orasıda var başka çarem yok:)
Cevap sahibi+1 yılne diyelim ağrın hafifler inş. :) aşerdin mi hiç
Soran+1 yılhemde nasıl :)
Cevap sahibi+1 yılen çok ne istedin :)
Soran+1 yılher türlü şeye aşerdim eşim genelde eve baklava ve turşu alırdı
Cevap sahibi+1 yılbaklava iyide turşu nasıl çekiyo :)
Soran+1 yılvalla çekiyo canım ikisini bir arada bile yedim:)
Cevap sahibi+1 yılbir arada mı. ekşi tatlı :) miden rahatsız olmadı mı
Soran+1 yılvalla canım çektiği için olamadı:)
Cevap sahibi+1 yılye ekşiyi doğur ayşeyi :)
Soran+1 yılbizimki erkek ama tatlı daha çok yedim
Cevap sahibi+1 yılye tatlıyı doğur atlıyı diyorsun yani
Soran+1 yılonun gibi :)
Cevap sahibi+1 yılacaba ikisini de çok yiyen var mı :) fatih ürek in annesi yemiştir
Soran+1 yılbilmiyorum valla ama ben tatlı çok yedim her gece yerim mesela
Cevap sahibi+1 yılşu an bile yiyorsun o zaman
Soran+1 yılşu an yemiyorum ama daha sonra yerim
Cevap sahibi+1 yılbu arada acaba o yaşadığın sorun tatlıyı çok yediğinden olmasın
Soran+1 yıldoktora söyledim ama benim yaşadığım kadar zorlamazmış
Cevap sahibi+1 yılhmm o zaman yemeye devam :)
Soran+1 yılvalla bazen çok iştahsız oluyorum bazen baya yiyorum
Cevap sahibi+1 yılcanın nasıl istiyorsa öyle ama iştahsız olduğun zaman azıcık bişeyler yemelisin
Soran+1 yıliştahsız olduğum zaman drek kusuyorum yiyemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılkustuktan sonrada yemiyorsun belki ondan oluyo.
Soran+1 yılyedikten sonra kusuyorum ondan sonrada yiyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkaçgünde bir oluyo bu
Soran+1 yılhaftada 1 ya da 2 kere
Cevap sahibi+1 yılondan olabilir bence kustuktan sonra azbişey yemeye çalışsana
Soran+1 yılyiyemiyorum onuda kusuyorum
Cevap sahibi+1 yılo gün aç kalıyorsun
Soran+1 yılaç kalmıyorum aç gibi de hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılilginç valla
Cevap sahibi+1 yılSabahın köründe buraya mı girdin :)
Soran+1 yıluyku tutmayınca girdim:)
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın :) sonra uyudun sanırım :)
Soran+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılyoksa az önce mi uyandın :)
Soran+1 yılevet:)
Cevap sahibi+1 yılkeyfine diyecek yok :)
Soran+1 yılsorma ne keyif ne keyif
Cevap sahibi+1 yıldünkü şorun mu yine? ama olsun yinede keyfin iyi :)
Soran+1 yılevet çıkartamıyorum ki ağrıdan
Cevap sahibi+1 yılnormal halin gibi keyfi yaşayamazsın zaten. yinede şanslısın
Soran+1 yılyani o da doğru
Cevap sahibi+1 yılkarışan eden yok tek başınasın istediğini yapabilirsin keyfini çıkar bidaha eline böyle fırsat geçmez
Soran+1 yılyan karışan eden yokta kayınvalidem rahat bırakmıyo ki
Cevap sahibi+1 yılne yapıyor ki
Soran+1 yılşunuda ye kızım süt yapar bunuda ye kızım bebeğe iyi gelir gına geliyo artık bazen evine yardıma gidiyorum eşim kızıyo gitme diye ama ayıp oluyo kadına
Cevap sahibi+1 yılhahaha seni düşündüğü için yapıyor ama bunalmakta haklısın. niye kızıyor acaba, bu halinle gittiğin için mi
Soran+1 yılevet eşim ya bir şey olursa ya doğum başlarsa diye kızıyo
Cevap sahibi+1 yılöyleyse adam kızmakta haklı ama
Soran+1 yılama kayınvalidemede ayıp oluyo sonuçta annem sayılır
Cevap sahibi+1 yılevt annen zaten. yanına git ama yardım etmemelisin sonuçta halin ortada
Soran+1 yılyani ama zaten duygusal olduğum için yapmıca da diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılannen halinden anlar. kibar yolla yapamayacağını söyleyebilirsin
Soran+1 yılöyle yapıcam artık inşallah kırılmaz
Cevap sahibi+1 yılbu haline kırılmaya hakkı yok, ki kırılması gereken biri varsa o da sensin :)
Soran+1 yılişte kırılamıyorum ya:)
Cevap sahibi+1 yılyufka yüreklisin :) bu arada sorun tavan yaptı, cevaplar çoğalıyor:)
Soran+1 yılyardım ediyolar diyelim:)
Cevap sahibi+1 yılgörünüşte öyle :)
Soran+1 yıl:)9
Cevap sahibi+1 yılyattığın yerde cevaplarsın artık :) erkek hamilelerde varmış :)
Soran+1 yılevet ya ona şaşırdım ama muhtemelen şakasına yapıyolar yoksa imkansız erkek hamilemi olur ya:) zaten yattığım yerde cavaplıyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla kıskandım bide şikayet ediyon halinden, işin iş :) aslında bende çok şaşırıyorum ama bir yandan da neden olmasın sorusu geliyor aklıma. kızdan erkekliğe dönen varsa onlar olabilir belki.
Soran+1 yılbilmem sormak lazım:)
Cevap sahibi+1 yılbir sor bakalım :)
Soran+1 yılkime:)
Cevap sahibi+1 yılhamileyim diyenlere :)
Soran+1 yılbence gerçek değil hamileyim diyenler:)
Cevap sahibi+1 yılşu haberi okur musun :)
www.haberci53.com/.../...nyayi-sasirtti-h5159.html
Soran+1 yılçok ilginç :)
Cevap sahibi+1 yılaynen. benim anlamadığım bebek nasıl süt emecek :)
Soran+1 yılevet orasıda var nereden emicek:)
Cevap sahibi+1 yılbiberonla içer buda sağlıklı değil sanırım :)
Soran+1 yılalısırsa evet zor olur
Cevap sahibi+1 yılevt kendileri daha iyi bilir ne diyelim :)
Soran+1 yılbencede:))
Cevap sahibi+1 yılağrılar devam ediyor mu :)
Soran+1 yılmalesef evet:)
Cevap sahibi+1 yıldemir eksikliğimi var acaba :)
Soran+1 yıldemir takviyesi alıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılilaç olarak mı :)
Soran+1 yılvitaminler gibi :)
Cevap sahibi+1 yılhım iyiymiş ama doğal olarakta beslen :)
Soran+1 yılöylede besleniyorum zaten de kayınvalidem sağolsun her şeyi yediriyo:)
Cevap sahibi+1 yılbu konuda çok şanslısın bak :)
Soran+1 yılya ne şanlıyım kusturana kadar yeditiyo ya:) bu sabah kahvaltıda bizdeydi kayınvalidem elime çatalı alamadım sürekli ağzıma bir şeyler vardi:)
Cevap sahibi+1 yılhaha bebek gibi bakmış sana :) biraz abartmış ama olsun sonuçta ilgileniyo :)
Soran+1 yılbelim ağrıyo desem hemen yastık koyuyo belime masaj yapıyo sağolsun çok ilgileniyo bide çok yedirmese tam olucak ama :)
Cevap sahibi+1 yılyani çok yardımsever biriymiş :) evt abartmış biraz yiyeceklerde, miden bulanıp kusabilirdin :)
Soran+1 yılkızından daha çok seviyo diyebilirim ama annemde sinir oluyo sürekli sürekli yediriyo kusucam diye tartışıyolar bazen:)
Cevap sahibi+1 yıliki taraftanda sevi saldırısına uğramışsın sen :)
Soran+1 yılbiraz öyle oldu ama ilgileniyolar işte:)
Cevap sahibi+1 yılyani hem ağrıların var hemde bu aşırı ilgi. çok zor gibi :)
Soran+1 yılbiraz öyle evet :)
Cevap sahibi+1 yılözelden yazmak istersen yazabilirsin :)
Soran+1 yılburdan mı konuşsak :)
Cevap sahibi+1 yılbura ulu orta oluyor sanki :)
+1 yılbiraz bekle bence ve yorma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfolik asit ne zaman bırakılıyor gebelikte?
00 Yorumla
+1 yıluzan dinlen ya
00 Yorumla
+1 yılGecer gecer
03 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiyo ama:)
- +1 yıl
Hassassindir ondandir:)
Soran+1 yılevet hassas biriyim ama geçmi yo
bidaha git
00 Yorumla
+1 yılNormaldir heralde
00 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılilk mi oluyor
024 Yorumla
Soran+1 yılney ilk mi oluyo
- +1 yıl
ilk çocuğuna mı hamilesin
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
kaç ay oldu
Soran+1 yıl7 aylık
- +1 yıl
sık dişini az kalmış
Soran+1 yılsabrediyorum zaten
- +1 yıl
kaç kilo aldın
Soran+1 yıl15 kilo aldım
Soran+1 yıldaha fazlada olabilir
- +1 yıl
ondandır birazda
Soran+1 yılkilo almak normal ama ondanda olabilirmi
- +1 yıl
evet bakıyorsun vücut senin değil her tarafın et yığını kişsel bakımını yapamıyorsun
Soran+1 yılyoo yapıyorum
- +1 yıl
eskisi gibi değil zorlanıyorsundur
Soran+1 yılzorlanıyorum ama yapıyorum
Soran+1 yılne alakası var cilt bakımıyla
- +1 yıl
tahmin ediyorum
- +1 yıl
ya normalde yaptığın şeyi yapamaman fiziksel değişilklikler kiloyu verememe korkusu bunlar seni sıkıntıya sokar
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yılözelin açıksa ne yapabilirim
- +1 yıl
yazabilirsin
Soran+1 yılher şeyi konuştuk zaten
- +1 yıl
yooo
krem sür geçer
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz