Nolur bana yardım edin. Normalde çok düzenli adet oluyorum 28 günde bir. Ve dört gün sürerdi. Ama şimdi 20. günde adet gibi kanamam oldu ilk üç gün sonrası hafif lekelenmeler. şu an 9. gün ve lekelenmeler çok çok azaldı ama sabah yine hafif vardı. Kasıklarım çok ağrıyor ve hep uyumak istiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Nolur yardım edin bunu yaşayan var mı. Üstüne görme olabilir mi? şu an merkezde değilim ve bi doktora gidemiyorum. Bi evladım olmasını çok istiyorum. Eşimle 7 aydır korunmadan ilişkimiz oluyor. Nolur yaşayan bayanlar yorum yazsın.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bu sekilde kalanlar var ama az cogunlukla kalmazlar bir iki kişi görmustum bu sitede kalan
Keske onlardan biri olsam cok saolun umut verdiniz
ilişki yasadıgına göre muhtemelen hamilesin
Umarım, cok tesekurler
Hamile değilsin sanırım ancak ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Gizli kullanıcı olarak burdan sorabilirsiniz
Nick zaten seni gizli tutuyor sorabilsem sorarım
Xper seviyem mesaj gondermek ıcın uygun değilmis hesabı yenı actım
Profilime gir takip et beni ben sana yazayım
Bekliyorum
Hadi bakalım inşallah hamilesindir
İnşallah :((
Olabilirsin ama umutlanmayın arabanız falan varsa gidin doktora görünün kan testi vs yaptırın
Teşekür ederim bu birkaç gün gitmemiz mumkun değil. Umarım öyleyimdir nolur bana şans dileyin çok teşekürler
En az 1 yıl korunmasız ilişki olup çocuk sahibi olamayanlara infertilite tanısı konur ve devlet tüp bebek gibi yöntemlere başvurabilirsiniz korkmayın, ama umarım bu defa olmuştur
Benim bi ablam doktor istersen sorayım ona
Nolur sorun :(
tamam ozmn mesj at bnaa
yüzünde veya saçında bir parlaklık var mı?
Saçlarım boyalı oldugu ıcın anlamadım cildim de hep parlaktır zaten
yakında bir eczane yok mu? cilt parlaklığı veya saçlarında biraz düzen olursa bazen oluyor diye biliyorum
Maalesef merkeze uzak bir yerdeyım. Keske olsaydı.
eşine söyle istersen, üstü kapalı sana alsın gelsin gebelik testi için
Üstüne görme ne oluyor
Yerleşme kanaması. Normalde kadınlar hamileyse adet görmezler ama büyük çoğunluk gebe kalınca bebek yerleşirken kanama yaşarmış bunu da adet sanırmış
Anladım ilişkiden kaç gün sonra olur ki
İlişkiden sonra 1 veya 2 hafta sonraymıs
Anladım ben korkuyorum içine boşalmaya hamile kalır diye siz 7 aydır maşallah yani sanırım ilişkiye sık girmiyorsunuz
Hayır aksine hemen hemen her gun giriyoruz
Bizde aynı bazen gece uyandırıyor uykumdan öyle giriyoruz ama dikkat ediyoruz biz içine mi boşalıyor sürekli
Evet. Genelde içime bosaliyor. Bi bebegimiz olmasını cok istiyoruz
Bazı pozisyonlar var bence o pozisyonları araştırıp deneyin ya da doktora görünün
İçine boşalıyor mu tamamen
Evet 6-7 aydır hiç korunmadan
Peki ne kadar sıklıkta iliskiye giriyorsunuz
Hemen hemen her yumurtalama döneminde. Ve nerdeyse her fırsatta
Ozaman baska bir sorun var
Tkpp atarmsn detayli konusalm
Niye sustun
Kan testi çözer işi
Keske bi sağlık kurulusuna gidebilsem ama maalesef merkezde değiliz bi süre
Normal test aldınız mı? Bu şekild e hamile kalan da var kalmayan da test olmadan her akıl yanlış olur
En kısa zamanda temin etmeye calısacagım
Genelde adet bitiminden 12 24 ve 16 günde içine boşalma olduğun da gebe kalıyorsun her zaman olmuyor yaşlar nedir bu arada? Adetten kaç gün sonra ilişki yaşandı
Ben 24ün içindeyim o 36 yaşında ve o dönemleri biliyoruz hep de o tarhlerde birlikte oluyoruz
Üzerine adet de olsan normal de 4 gün süren şey 9 gün sürmez kasiklar da ağrı olması başka bişey için olabilir mide bulantısı baş dönmesi bas ağrısı ağız kuruluğu felan yoksa
Üstüne görme 12 güne kadar sürüyor diye okudum o beni çok umıtlandırdı
Intette yazılan bilgi çok sağlıklı olmuyor aslında.. Ilişki sıklığı nedir? Takip edermisin bi
6-7 aydır hemen hemen her fırsatta ilişkimiz oluyor. O konuda o kadar cok yapıyoruz ki. Umarım olur tek dileğim
valla insallah olur ama şu an büyük ihtimal hamile degilsin baska nedenler olmalı
yok bi komsuya sorim
Keske bi mucize olsa /(
Yasamadim
Tesekurler yanıt ıcın
Sonuç ne oldu regl oldunuz mu lütfen cevap verin
Degilsin
:( keşke bi mucize olsa ama cok saolun