Bu arada yüzün gayet güzel görünüyor kilolu görünmüyor :) 🌸 ama genetik de olabilir. genelde kilo alıp verme belirli bölgeden değil vücudun her yerinden gerçekleşir. ama Dengeli bir diyetle beslenmek, yüzdeki yağ birikimini kontrol altında tutmaya yardımcı olabilir. Sebze, meyve, tam tahıllar, yağsız proteinler ve sağlıklı yağlar gibi besinleri içeren bir beslenme planı izlemek önemlidir. Ayrıca, işlenmiş gıdalardan, şekerli içeceklerden ve fast food gibi yüksek kalorili yiyeceklerden kaçınmak da faydalı olacaktır. Stres, kilo alımını tetikleyebilir ve yüzdeki yağ birikimine neden olabilir. Stresi azaltmak için rahatlama teknikleri kullanabilirsiniz. Meditasyon, derin nefes alma egzersizleri, yoga veya hobi edinmek gibi aktiviteler stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın ki yüzdeki yağ birikimi kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve tamamen yok edilemez. Ancak, yukarıdaki yöntemlerle kilo kontrolünü sağlayabilir ve yüz hatlarınızın daha belirgin hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz.
Engelleyebeileceğini sanmıyorum çünkü genetik bir şey. Benim de vücüdum ince mesela ama göbeğe gidiyor zayıf gözüküyorum ama göbek var çok sinir bozucu ya 🙄. Ama senin takılmana gerek yok bence yüzün dolgun olması tatlı gösteriyor. 🤗
Selam🎈 Aslında bu daha cok genetik bir faktör. Kilo alınca bazısınin göbeğine gider yağlanma orada başlar, kimisinin kalçası büyür yağlanma orada başlar.. sizin de yüzünüz kilo alıyor, ama bence çok tatlı duruyor. İnsanlar zayıflayınca ilk yüzden kilo verince, yüzün çökmüş çok kötü olmuşsun, gibi eleştiriler alıyor. Sizin öyle bir sıkıntınız yok bu artı bir durum bence.
Yanaklardaki yağ birikimini engellemek ya da azaltmak için bir kaç tavsiye vereceğim tabiki.
Dengeli ve sağlıklı beslenme:
Egzersiz yapmak:
Sıvı alımı: Yeterli miktarda su içmek, vücuttaki toksinlerin atılmasına ve dolaşımın düzenlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, su içmek, tokluk hissi sağlayarak gereksiz atıştırmaları önleyebilir.
Uyku düzeni: Yeterli uyku almak, kilo kontrolü açısından önemlidir.
Öyle bir teknoloji henüz gelişmedi ama çıkarsa mutlaka yorumu güncellerim. Bu durumdan hoşlanmıyorsanız, öncelikle yağlı yiyecekler den ve 3 beyazdan uzak durunuz. Un, Şeker, Tuz. Bol su içiniz ve egzersiz yapamıyorsanız bile günlük yürüyüşler bu durumun önüne geçecektir. Şimdiden sağlıklı günler dilerim.
Bu senin doğal güzelliğin saçlarını kivirmis önüne atmışsın su birde yüzüne düşen bir bukle yokmu birde demeden gecemiyecegim kalbinin güzelliği bakışlarına ve simana yansımıs kime bakıyorsun o an bilmiyorum ama çok güzel bakiyorsun bugünde çok guzelsin
Çozum varsa banada söyleyin lütfen ama benimki tam tersi çok zayıftım biraz kilo alıyom göbek çıkıyo 65 ten 80 de durduk göbek doblocu amcalarınki gibi oluyo şişti vazgeçtim şu an 78 geri dönecem 🤣
Bir seyler hissedilmez demedim 😅 Aşık olunmaz dedim. Ayrıca gerek var. Her bedenini beğendiğine açılmayan erkekler önce stalklar ve duruma göre hareket eder 🙂 Kendine iyi bak.
Dondurma topu külahtan düşünce anlarsın. Oysaki dondurma lezzetli görüntüsüde çok iyi ama yiyemiyorsun çünkü düştü neden düştü peki? Dış etkenlerden sıcak olur elini biraz yana çevirdin farketmeden karşıdan biri gelip çarptı yanlışlıkla gibi gibi:)
Böyle kalırsın işte.. Birdaha ulaşamayacağın konumdaki insanlara iftira atmaya çalısma :) Bir neden bulabilirsen söylersin ama neden olmadığının farkindasin. Iyi aksamlar 🤚
Ohoo sen olayı çok yanlış anlamışsın ne iftirası sjdjjs. Neden olarak şunu derim ki çekici bir karakterin var. Sana güzelsin seksi sin alımlısın derler ki demişlerdir zaten de ama ben çekici karakterini beğendim. Ve buda pek çok insanın hoşuna gider. Ve bu bi zaman sonra önüne daha değerli KONUMDAKİ insanlar çıkarabilir. Ve sende pas vermezsen bu insanlara Buda onların canını yakabilir. Çok can yakarsın mevzusu budur hanımefendi iftira gibi bir şey değil anlayacağın :))
Sonunda aciklayabilmene sevdim. Bant kaydı olduğunu düsünmeye baslayacaktim🐣 Karakterimin sevilmesi zaten benim icin daha iyi bir sey. Birinin boyum kilom vs icin gelmesinden daha anlamli elbette. Ama anlamadigim nokta şu. Sevgilimin benim karakterimi sevmedigini sana dusunduren nedir? Bir de nasil bir sans istiyorsun? Kanka olmak mi?