Ben her gün normal tempoda yürüyüş yapıyorum ama yetiyor kilo veriyorum 😂

Ben her gün normal tempoda yürüyüş yapıyorum ama yetiyor kilo veriyorum 😂
Evet bende çok seviyorum spor yapmayı haftada 4-5 gün yaparım oda 1 saat olur en çok her gün yapınca yoruluyorum çünkü ayrıca sporun faydası da çok benim için Spor yapmak, fiziksel sağlığınızı geliştirir. Kasları güçlendirir, kemik yoğunluğunu artırır, esnekliği artırır ve kardiyovasküler sağlığı iyileştirir. Düzenli spor yapmak, obezite, kalp hastalığı, diyabet ve diğer birçok kronik hastalığın riskini azaltır. Spor yapmak, zihinsel sağlığı olumlu yönde etkiler. Endorfin adı verilen mutluluk hormonlarının salgılanmasını teşvik eder, stresi azaltır ve ruh halini iyileştirir. Spor yaparken odaklanma becerisi gelişir ve zihinsel netlik sağlanır. Düzenli spor yapmak, enerji seviyelerini artırır ve dayanıklılığı geliştirir. Fiziksel aktivite, daha fazla oksijen ve besin maddesi alımına yol açar, vücudun enerji üretimini artırır ve genel olarak daha enerjik hissetmenizi sağlar. Spor yapmanın düzenli bir uyku düzenine yardımcı olduğu bilinmektedir. Fiziksel aktivite, uyku kalitesini iyileştirir, uyku düzenini düzenler ve uykuya daha kolay geçiş sağlar. İyi bir uyku, genel sağlık ve zindelik için önemlidir.
Cevap
3Cevap
Her gün yapıyorum. Hatta şöyle diyim sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkıp şınav çekiyorum o derece yani.
Bu sıralar hiç yapmıyorum ama başlıcam haftada iki üç giderim gibimsi
haftada 3-4 kez 😎😎😎
Hayatim spor zaten 😂
Çok sıklıkla)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?