Neden yani neden çaya 6 şeker katmama her gün meyve suyu limonata içmeme rağmen
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şeker hastası olacaksın, yapma. Yavaş yavaş zehirliyorsun kendini.
Ben kendime acımıyorum sizde acımayın
30undan sonra görürsün ebeninkini
bende 27 yaşındayım 3 yıl kaldı mecburum böyle yaşamaya
Bi sonraki sene girersin üzülme
En kötü ihtimalle prgan kaybı yaşarsın
Organ*
keşke kötüye bir şey olmuyor
Olur olur merak etme biraz daha uğraş olur
11 yıldır uğraşıyorum her gün 1.5 kola çaya 6-8 kaşık şeker meyve suyu karpuz limonata kek gofret her gün yapamama rağmen hiç bi şey olmuyor
denendi oynaylandı
Şu an metabolizman hızşı çalışıyor :) ondan bir şey olmuyor ama bundan 15-20 yıl sonra ahvalin böyle olabilir
o kadar bekleyemem
Tez vakitte o zaman..
Teşekkür ederim ama kötüye bir şey olmuyor ölme ancak sürün
Peki
hiç de sormadın neden soracaksın ki
Aynen niye sorayım? Kendine acımıyorsun olum ben niye acıyayım sana bana ne
ne yaşadın merak etmez misin neyse
Yoo kurban psikolojisinden çık
tamam çıkayım 2012 den beri girdiğim psikolojiden
Sen kendine yardım etmezsen kimse etmez dışarıdan bekleme o yardımı kimse kimsenin umrunda değil
Benim kendime yardımım olsa bu halde olmazdım, bende kendimin umrunda değilim ya sal gitsin derdindeyim 11 yıl oldu ölme sürün ben ne yaparsam yapayım eziğim hep her zaman küçümsüyeceğim kendimi istersen acun ılıcalının hayatına koy yine de mutlu olamıcam hiç bir şey beni mutlu etmiyor etse bu halde olmazdım bu arada neden gizliye aldın rahatsız ederim diye mi
Hayır ben kendimi rahatsız hissettim ondan ve şu an kurban psikolojisinde hareket ediyorsun ben sana ne söylersem söyleyeyim söylediklerinden besleneceksin ondan bir şey söylemiyorum kendine iyi bak.
hiç bir şey anlamadım valla
ama kendime kötü bakıcam
Sen bilirsin :(
Aslında çözüm basitte özgüvenim yok kendime inanmışlığım yok spor salonuna git zayıfla asgari ücretli işe gir para biriktir dişlerini yaptır ücretli psikologa git çevre eş dost sosyallik için ama imkansız gibi geliyor işte ben kendimi hiç sosyal özgüvenli kendini beğenmiş kendini seven boyunu sesini görüntüsü beğenen biri değilim ölsem sorumluluk alamıyorum hiç bir beklentim yok şu hayattan olsaydı bu halde olmazdı ne çok para kazanmak ne istediğim mesleği yapmak ne kız arkadaş cinsellik ne dost muhabbetlik ne gezme aktivite sosyallik hiç bir şey beni mutlu etmez gibi istesemde normal biri olamayacağım gibi... O Yüzden sanırım yiyip içip yatmaya 11 yıl daha devam şeker komasına girmek kalp krizi olur kanser olur...
metabolizma genetik?
genetik değil