+1 yılKendinin en iyi versiyonu olmaya çalış. Kendini sev, geliştir, ozguvenli ol
Ve şunu unutma, seni kilolusun diye sevmeyecek kişi zaten hayatına girmemeli. Kilo bu, alınır da verilir de. Karşındaki kişi seni sadece "güzel' göründüğün sürece sevecekse ne anlami var ki bu sevginin?
Kendine güven. Sosyal çevreni genişletmeye çalış. Kilolu olmanı bir engel olarak görme. Hayatta olabilecek şeyler bunlar. Hayatını yaşamaya, yeni insanlarla tanışmaya devam et. Elbet bir gün seni seven çıkar.
Ayrıca ben hep şöyle düşünürüm: sahte bir sevgiyle sevecekse, sadece görünüşe bağlı bir sevgi olacaksa sevilmemek daha iyi. Sana da böyle düşünmeyi öneriyorum. Sorunu kendinde arama, özellikle sorun olarak gördüğün şey Hayatın her evresinde alınıp verilebilecek kilonsa. Sevgiye engel değildir birinin kilolu veya zayıf olması.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu hayatta hiç kimseyi memnun edemezsin çünkü insanoğlu doyumsuzdur sen zayiflarsin bu sefer kalkar başka birseyi bahane eder sağlık için zayifliyorsan zayıfla ama insanlar için kendini yorma derim ama şu da maalesef bir gerçekki bizim Toplumumuzda maalesef kişilikten önce tipe bakıyorlar sanki hiç yaslanmayacagiz sanki bu bedenleri ölünce toprak olmayacak gibi üstüne üstünlük kimseyi memnun etmek zorunda da değilsin ki sen kendine boy kilo endeksi yap mesela boyun 1.65 se kilon en fazla 75, 80 olsun fazlasına da kaçma ama bu senin için ve sağlık için 🙂
00 Yorumla
Bende şişmanım evet bizim ülkemizde maalesef böyle bisey var şişmanlar sevilmez şişmanlar kokar şişmanlar çirkindir gibi sebebide belli hepimiz ilk görüşte aşk yani fiziğe göre seviyoruz çok nadir görüyorum ben şişman erkek/kadın zayıf erkek/kadın sevgili olan...
Son olarak Ata demirer i örnek vericem karısından ayrılma sebebi yine kiloydu..00 Yorumla
+1 yılinsanların normali ile alakalı. bundan 300 sene önce kilolu insanlar cinsel olarak tercih edilir ve daha çekici geliyordu ayrıca zenginlik göstergesiydi kilolu olmak. kadinin kıvrımları dogurganligi hakkında ipuçları verdiği için fazla kilolu kadınlar bu sınıf dışında kalıyor olabiliri erkeklerin bilinçaltında. bu da tercihleri etkiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKalbe bakılmıyor çiçeğim... seven sevilmiyor..
00 Yorumla Aslında tam olarak sevilmediğin söylenemez. Şöyle ki, freudien bir bakış açısıyla, insanlar cinsel olarak çekim yaşadığı insanlarla arkadaşlık ederlermiş. Zaten romantik ilişkiler de bunun üzerine kurulu. İnsanlar, bilinçaltında sağlıklı gördükleri kişilere cinsel çekim hisseder. Senin de bu fiziksel durumun insanlarda sağlıksız olduğun düşüncesini uyandırıyor. Bununla birlikte, duygu ve düşünceleri sıradışı gelişen ve bu fiziğe sahip insanları çekici bulan insanlar da var bu dünyada ve az sayıda bu insanlar. Senin de azınlık olduğun gibi. Seni cinsel olarak çekici bulan arkadaş ve sevgiliyi henüz bulamamışsındır ve yanlış yerlerde arıyorsundur. Biraz daha yakınlarına bak.
01 Yorumla
+1 yılBak şişmanlık kilo ile sorunum yok hatta benimde sağlıklı kilo almam lazım esas sorun sağlıksız düzensiz kilo alma diyabet obezite vb vücuda baskı olayıda var damarlarda yağlanma iç organlarda yağ birikimi vb sorunlarda olabiliyor insan sağlığına zararlı ha şu var dengeli beslenir kalori yakarsın balık etli olursun hem sen rahat olursun hem çevren beğenir ha şu olay var asla kızlar ile kilo yarışına girme bazı mallar var sınırları zoruluyorlar mezardaki cesetle utanmasalar yarışcaklar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insanı tanımak uzun süreli ve zahmetli bir iş. Bu yüzden önce dış görünüşe bakıyoruz. Belki bilinçli bir olay değil ancak devamı için bize motivasyon sağlayan şey tam olarak bu. Bir podcast konuşmasında geçen subcumle halen kulaklarımda. "Otobüste yanına ruh eşin otursa onu tanır mıydın?" " Kısa bir etek ve hoş bir parfüm sıkmadıysa muhtemelen hayır!" Bu herşeyi açıklıyor aslında. Ancak bu sadece kısa bir cümle ve herkeste aynı şekilde pek tabi olmak zorunda değil. Ancak bunun altında yüzlerce farklı konu ve binlerce kavram bulunuyor. Bunlarla yıllardır uğraşıyorum ve suanki tecrübem bana bunun pek mümkün olmadığını söylüyor. Belki benden daha bilge birisi mümkün diyebilir. Ona saygı duyarım. DSO'ye göre aşırı kilolu sınıfında yer alıyorum. Bundan öncesinde birçok teklif aldığımi söylemeliyim. Ancak uzun hir süredir teklif almanın yanında flört öz tavırlarım biek onemsenmiyor. Ne değişti? 25Kg
20 Yorumla- Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılŞişmanlık kimisi için çok büyük sorundur ama kendin gibi birini bulursan sorun ortadan kalkacaktır. Ama aynaya bakmayıp en iyisi benim hakkım diyen erkekler gibi isen işin zor. Kusura bakma gerçekler...
116 Yorumla- +1 yıl
En iyisi benim hakkım dese kadınların yüzde 5i anca abartmayın , en güçlüsünü alfasını zenginini isteyen sizlersiniz
- +1 yıl
@Bordo_Bereli0001 zenginlik değil konu, şişman birini zengin de olsa kim niye istesin. Karakter yoksa niye istesin tipi bile olsa boş. Ama insanın dengini istemesi hakkı konu buydu
- +1 yıl
Kusura bakma ama denginden daha fazlasını isteyen kadınlar oluyor hep , güzel kız sayısı fazla dünyada erkeklerin seçenekleri çok problem yok bizde , ama siz kadınlar illaki zengin olsun mesleği olsun diye diye kendinizi heder ediyorsunuz madem zengin kız değilsin kendi dengine göre zengin olmayan birini seç
- +1 yıl
@Bordo_Bereli0001 ben onlardan biri değilim kimseye parası için selam bile vermem. Ama denklik her konuda önemli, kilolu değilsem neden kilolu birine yok parası yok bilmem nesi için razı olayım, yapacağım şey değil
- +1 yıl
Sen öyle olmayabilirsin ama hemcinslerin TC kızları paraya bakıyor
- +1 yıl
@Bordo_Bereli0001 herkes kendinden sorumlu, bu tuzağa düşen erkek düşünsün bana ne bize ne
- +1 yıl
Düşün kadınsın paran statün yok diye kimse seni sevmiyor çalışıyorsun üniversite gidip kpssye girip ataniyorsun yaş oluyor 23-24 daha bitmedi askerlik yapıcan 6 ay sonra gelicen 1 sene çalisacan dügün masrafı biriktirecen en minimum 26 yaş o yaşa kadar seninle hiçbir erkek evlenmiyor sevmiyor düşüncen ne?
- +1 yıl
@Bordo_Bereli0001 zaten evlilik için doğru yaş 30, gerisini boş ver
- +1 yıl
30 yaş evlilik olursa zina artar aşağı çekmek lazim olduğu kadar
- +1 yıl
Ayrıca 30 yaştan sonra hem kadın hemde erkegin cinsel hormonları yaşlanıyor gitgide azalıyor insan doğasına aykırı olmasi gereken evlilik yaşı hem kadın için hem erkek için 20
- +1 yıl
@Bordo_Bereli0001 20 de evlilik mi kaldı günümüzde ki zaten yanlışti eskiler şimdiki doğru ama sen 20 doğru diyorsan evlen de gör gününü kimse engel değil😅
- +1 yıl
Neresi yanlış?
Soran+1 yılAslında tam tersi bana fit erkekler denk geldi şimdiye kadar eski nişanlımda fitti ama yan yana gelince o benden iri duruyordu tabi benden hoşlanan kilolu erkekle karşılaşmadım
- +1 yıl
Nişanlın varmış daha ne olsun biz o evreye gelemedik sevilmiyorum diyorsun bide 😂
Soran+1 yıl@Bordo_Bereli0001 eski dedimm bu arada evlilik konusunda abla haklı su an evlenmedigime şükrediyorum ben
- +1 yıl
Bence haksız evlilik tabularını değiştirirsek sorun kalkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen balık etli seviyorum balık etli kız seven erkeklerde var muhakkak biri karşına çıkar :) ha ciddi derecede obez seviyesinde şismansan tabi zayıflamalısın ama balık etliysen mutlaka seven biri karşına cıkar :)) balık etli kızlar zayıf kızlada göre 10-0 önde bana göre
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç?
Boy/kilo kaç?
Hiç vermeye çalıştın mı?
Ben de kiloluyum😅
Bu aralar vermeye çalışıyorum mırın kırın bir şekilde😂
Pes etmesem manken gibi olurum da işte..
Neyse inşallah seni seven biri çıkar karşına tontişim🤗🤗11 Yorumla- +1 yıl
Tontiş mi🤣🤣
- Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKendiniz gibi kalbi büyük kişilere baksaydınız sevilirdiniz demek ki siz de kalbe bakmıyorsunuz. O zaman başkasından dış görünüşü bir kenara bırakıp kalbinize bakmasını beklememelisiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bakıyorum zaten bu yüzden yalnızım kalbi güzel insan yok
Dünyanın kanunu bu maalesef, yani evet ger şey dış görünüş değil ama çoğu şey dış görünüştür.
Bunu ben de sevilmemiş çirkin biri olarak söylüyorum yani yanlız değilsin.
Neyse ya koyver gitsin, sen kendini sev yeter.00 Yorumla
+1 yılCanım benim sen eminimki çok güzel bir kızsın kilona bu kadar takılma kendinle barışık ol canım
10 YorumlaBenim tanıdığım en şişman kadın kendisine inanılmaz benzeyen biriyle evlendi ve dünya mutlusu şu an bir de çocuğu var bu işler nasip işi elbet çıkar karşına hak ettiğin bir insan
10 Yorumla
+1 yılBen şişman sevdiğim halde tipimden dolayı kimse beni beğenmiyor şişman olacak poğaça gibi yanaklılara sahip olacak bide bana kızdığında tutunca duvara yapıstıracak 52 kiloyum sonucda 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Abi sen nasıl kafadasın ya😅
+1 yılŞişman olduğun için sevmeyen varsa kendini sevmiyor bnce. Kendiyle kavgası olan kişilerle arkadaşlık kurma senin güzel düşünceni karakterini ya da yaşama biçimini seven birileri vardır dış özellikler değişebilir önemli olan güzel kalbin ahlakın aklın duyguların. İyi ki senin gibi kalbi büyük insanlar var
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız
Sana bir şey sormak istiyorum, şimdi sana fotoğrafimi atsam beni begenmezsin diye düşünüyorum. Beni neden begenmemis olursun. Aynı şeyi karşı cins için düşün
00 Yorumla
+1 yılFizik değişebilir. karakter önemli olan. bakma sen kadın yaşıtlarına zaman geçtikce neyin önemli olduğunu anlıycaklar.
Bu dünya da adriyana lima bile aldatılıyorsa...00 YorumlaŞişman biri olursan sadece seni seçen insanlarla olabilirsin. Ama azmeder kilo verir, fit bi görünüme sahip olursan senin seçme şansın olur. 🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar dış görünüş konusunda artık çook acımasızlar. Ben de çelimsiz bir erkeğim seni temin ederim aynı durum benim de sık sık başıma geliyor. Kimse karakterime kişiliğime nasıl sevdiğime falan bakmıyor. Adeta çöp muamlesi görüyorum
10 Yorumla
+1 yılÜzme kendini tatlı canını kıymetini bil takma kafana herşeyi toparla kendini dünyalar güzeli tatlı kız
10 YorumlaSevilmek için kilo bir öncelikse bırak kimse sevmesin benimde kilo problemim var ve bu düşüncedeyim ama çok şükür çevremde çok sevilirim sayılırım..
00 Yorumla
+1 yılYani buna bağlama kendini böyle demorolize etme.. sen önce kendini sev senin özgüvenin etrafına yansır insanlar da seni sever eminim
00 Yorumla
+1 yılSisman deme iri olabilirsin bazi erkekler iri kadin severler
Saglin icin kilo ver canim bu kadar da dert etme verirsin kilolarini👍00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan elbette ki iç güzellik ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz eğer ki sorun düzeltilebilecek bir sorunda ve sorunu olan kişi de bunu kafaya takıyorsa kesinlikle o sorunu çözmeye çalışmalı. Ama çözülemiyorsa da yapacak bir şey yok.
00 Yorumla1.70 boy 65 kilo falan olup kendine şişman demiyorsun değil mi kızlarda şişman mantığı farklı çalışıyor
02 Yorumla
+1 yılSende kilo ver tombiş, kimse seni sevmek ve katlanmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir kitlenin içerisinde olma ihtimalin yüksek bence
10 YorumlaÖzür dilerim ama erkeklerden kaslı , uzun olmasını bekleyip ben şişmanım neden sevilmiyorum demeyin.
11 Yorumla- +1 yıl
Smmdjshshahhs
Bence sen yanlış düşünüyorsun. Bilemezsin ki karşı tarafların duygularını
10 Yorumla
+1 yılgörsel önemlidir çünkü bu normal bi şey sen sevilmeye değmezsin diye değil.
10 YorumlaŞişman kadın asla istemem zayıf çıta gibi üstünde ziplayacak hatun isterim
,:)))00 Yorumla
+1 yılboş ver hepsini sen kendini mutlu etmenin yolunu bull
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYemin ediyorum o kadar çok istiyorum ki kilolu bir arkadaşım olsun pofuduk pofuduk bayılıyorum kilolu insanlara sevmezlerse boş ver kendileri kaybeder seni 😘😘😘😘😘
00 Yorumla
+1 yılSeninki gibi büyük bir kalbi doldurabilecek insan bulamadığıb içindir.
00 Yorumla
+1 yılBoş ver be arkadaşım takma kafana Seni de seven birisi illaki çıkacaktır karşına düşünme
00 Yorumla
+1 yılhmm ciddi bir problem bu 🤔 ne yapmak gerekir acaba 👀👀
00 Yorumlaİşte kalbine bakmıyor kimse görünen kısımlara bakıyor çoğu kişi
00 YorumlaŞişman seven de çok var merak etme. Her erkek aynı değil 🙂
00 Yorumla
+1 yılNedense şişman kadınlara hiç ama hiç güvenmiyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılBende şişmanım beni bu yüzden sevebilecek misin? 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende şişmandım 9 yıllık ilişkimde aldatıldığımı, aldattığı kadınla evlendiğini öğrenene kadar, 20 kilo civarında kilo verdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil verdin
Cevap sahibi+1 yılİştahım kapandı üzüntüden böyle çiğniyorum mesela ekmeği tadı yok tuzu yok anlamsız geldi yemek yemek, boğazımdan geçmiyordu
+1 yılArtık dış görünüşe önem veriyorlar sevgiyi arayan yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumu yaşıyorum gayet bakımlı yım çok güzel giyiniyorum bakım yapıyorum kilomda fazla yok o kadar ama bakıyorlar ama teklif yok
01 Yorumla- +1 yıl
Teklif 😈
Görselllik bakışagöre degişir kimin gözünden güzelsin önemli olan bu güzel sevdik de ne oldu seveceksen çirkin sev enazından kimse bulaşmaz güzel olunca peşinden koşan çok olup aklını alanlar olur çirkin olsun benim olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kilo ile alakası yok. Erkekler de artık menfaatçi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmenin karşılığı her zaman sevilmek olmuyor maalesef. Kilo ile ilgisi yok.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar artık tipe paraya Bakarak seviyo ne yazikki
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın emircan
- +1 yıl
Tmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver onları tombik kızlar çok cana yakın
İyi insanlar olur
Yüz nakışları çok güzel olur00 Yorumla
+1 yılboş ver ya kendini bisey sanıp heryerini aynı estetik yaptıran kadinları seven adamlardan medet umuyorsan salla gitsin umursama onları elbet karşına birisi çıkacak
03 Yorumla- +1 yıl
Estetik yaptıran yapay kadın kadar itici birsey yok doğallık her zaman daha iyidir ayrıca siz kizlar uzun boya ücgen vücuda paraya makam mevkiye bakarken iyi
- +1 yıl
Tutup da yüzünüze sen cirkinsin demiyoruz ya da başka kalbimiz başka yerlerimizde atmıyor
- +1 yıl
Seni biri üzmüş :) bütün erkekler böyle değil öyle genelleme yapacaksak kadınlarda aldatiyor yarı yolda bırakiyor daha zenginini yakışıklısını görünce bırakan kız çok fazla :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeviliyorsundur ama fizik olarak begenilmiyor olabilirsin
00 YorumlaMutlulugu yanlis yerde yanlis insanlarsa ariyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOyy bitanem seni seven çıkmamıştır önüne. En sonunda çıkar merak etme. İnsanların senin kalbini tanımasına izin ver ve zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılTombişim aşkım inan şişman seven erkekler de çok ama daha çok balıketli seviyorlad az biraz zayıflayıp sıkılaşsan var ya üff
00 YorumlaŞimdi ben bir şey duymuştum kilolu kizlar çok terlediği için -1 başliyomuşlar bide yüz hatlari oturmuyomuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyum 180, 95 kiloyum, diyete girdim mesela hedefim 75. Sende diyete gir.
Toplumda belli bir güzellik algısı var ona uymak zorundayız yoksa dışlanırız bu kadar basittttt
10 Yorumla
+1 yılEmin ol karşına biri çıkar kimseyi takma hepimiz çok güzeliz
00 Yorumla
+1 yılKimin sevmedigine göre değişir askocum sen üzme kendini ve kendine geliştir
00 YorumlaÇünkü insanlar genelde dışını beğenmediğinin içine bakmıyor da ondan canım benim
00 Yorumla
+1 yılAbi o kisiyle daha karsilasmamissin sadece biraz sabir
00 Yorumla
+1 yılValla bende şişmandım şimdi herkesin dilinde nasıl zayıfladın var ama hala bekarım birini bulamadım
00 Yorumla
+1 yılBen zayıfım ama gene sevilmiyorum güzeli uzuyorlary☹️
00 Yorumlaİnsanlar önce tipe bakıp ondan sonra kalbine odaklandıkları için olmuyodur.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat