acilen kilo vermem lazim
en hizli nasil veririm sagliksiz ve zor olmasi onemli degil yemek yemeyi kesmek en hizli zayiflama yontemi mi?
en hizli nasil veririm sagliksiz ve zor olmasi onemli degil yemek yemeyi kesmek en hizli zayiflama yontemi mi?
Düzenli fiziksel aktiviteyi hayatınıza dahil edin. Egzersiz yapmak, metabolizmanızı hızlandırır, kalori yakmanıza yardımcı olur ve genel sağlığınızı destekler. Aerobik egzersizler, direnç antrenmanları ve esneme hareketleri gibi çeşitli egzersiz türlerini deneyebilirsiniz. Yemeklerinizi kontrollü porsiyonlarda tüketmeye dikkat edin. Yavaş yemek yiyerek doygunluk hissinizi takip edin. Günde yeterli miktarda su içmek vücut fonksiyonlarınızın düzgün çalışmasına yardımcı olur ve tok hissetmenize yardımcı olabilir. İçecek seçiminde şekerli içeceklerden kaçınarak suyu tercih edin. Yeterli uyku almak, hormonal dengenizi korur ve kilo verme sürecinizi destekler. Her gece 7-8 saat uyku almaya özen gösterin. Stresinizi yönetmek, duygusal yeme alışkanlıklarını önlemeye yardımcı olabilir. Yoga, meditasyon, derin nefes alma ve hobilerle uğraşmak gibi stres azaltıcı yöntemleri deneyebilirsiniz. Unutmayın, sağlıklı kilo verme süreci zaman alır ve herkesin metabolizması farklıdır. Hızlı kilo vermek yerine, sürdürülebilir bir şekilde kilo verme hedefi belirleyin ve uzman bir sağlık profesyonelinden destek almanız önemlidir.
tamam saglikli kilo vermek icin diyetisyene gitme karari aldim vaktini ayirip yazdigin icin tesekkurler
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Dukan birası 1 haftada 5kg verdiriyomuş ama tekrar hızlı alırsın kiloyu
Yemeği saatlere böl kalori dengesini belirle , bol su tüket ve hareketini iki hatta üç katına çıkar günlük kalori yakımını artır
Bol terlemelisin ve yorulmali ama bunları yaptıktan sonra camis gibi yeme bir şey 🤣
Ben de taktik var ama nasıl dayanabilir misin bilmiyorum
Sadece su ve hurma ama 7 gün aralıksız
mesaj atamadım aç dm yi
Bol hareket ve ekmeksiz bir hayat dene
spor salonu kaydol
disarda koş 😅
az ye knk
Yemeyecen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar