Çok strese giriyorum yaşlanmaktan hastalanmaktan korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bedensel olarak kalıcı bir hasar var mı? yani fizyolojik olarak bir şey var mı?
Bedensel yok. Ruhum yaralandı
yani bu tür şeyler başına gelmeyen insan bin de birdir belki. erkekleri de sevdikleri kadınlar terkediyo o da onlarda yara olarak kalıyo. yani hemen hemen herkesin ruhu yaralı. ama insanlar belli etmiyo yani
Terk edilme gibi bişey değilki benimki.16 17 yaşındayken yaptığım hatalar beni vicdanen bitiriyor özellikle içlerinden bir tanesi benim canımı çok yakıyor
öyle ya da böyle var diyorum herkesin bir yarası ama yaşamaya çalışıyoruz bu yaralarla. hayat devam ediyor
Kaldıramıyorum intihar edeceğim dayanamıyorum
hayır hayır saçmalama olur mu öyle şey. benim ticaret yaparken param gitti battım be. hiçbir şeye dokunmasam şu an belki 500 bin liram vardı. o kadar uğraştım ettim yağmur çamur şehir şehir gezdim aylarca. şu an batığım 15 e yakın icra dosyam vardır belki. eğer koltuğum da oturup keyif yapsam muhtemelen artı 500 bin liram vardı. keşke senin gibi dertlerim olsaydı ağlardım ağlardım geçerdi
Vicdanın yaptığı yükü anlayabilir misiniz? Aynı şey değil
ibs hastası oldum. nasıl olduğunu anlatmamı hâlâ neler çektiğimi duymayı hiç istemezsin. duyduklarına inanamazsın zaten. yok artık dersin.
Nasıl bir hastalıkki? İlk defa duydum. Çok mu zor?
büyük tuvalete girdiğin de bağırsağının ucu eline geliyo yaa. ve bu senin için normalleşiyo yeter ki öyle olsun diyosun yani çok önemli değil.
Ciddi misiniz? Allah şifa versin neden böyle olduki? Çok üzüldüm
ibs hastasısın. yani psikolojik bir durum olduğu için büyük tuvaletini yaparken sürekli ıkınıyosun saatlerce. tam boşaldığına ve gazını çıkardığına emin olman lazım yoksa yaşamak çok zor. zamanla bağırsağın ucu aşağı iniyo makata dayanıyo bazı insanların dışarıda çıkıyomuş ama doktor benimkini bağladı galiba ameliyatta makata ucunda kaldı. bi yere gezmeye falan gidemiyosun canın bir şey istese yiyemiyosun içemiyosun çikolatayı 6 ay da bir falan yiyebiliyosun cesaret edip de kolayı içmeyeli yıllar oldu zaten. kızın biriyle tanışıyorum konuşuyorum çağırıyo gidemiyorum. öyle bir şey yani. çünkü gitmek istesem bağırsağım kasılır rahatsız eder. zor yaa. ama idare ediyorum napiyim. yani fena değil alıştım sayılır
Allah şifa versin daha çok psikolojik sanırım. Umarım iyileşirsiniz de acılarınız temelli diner
Allah Razı Olsun sağol. hastalığın çaresi yokmuş. psikiyatra gittim antidepresan verdi. 2.5 seneyi geçkindir onu kullanıyorum. yani bir faydası oldu o da eskiden geceleri de 50 dakikam falan tuvalet mevzularıyla geçiyordu o nadirleşti yani ay da bir kereye falan indi. şu an işte 2 saat falan tuvalet olaylarıyla uğraşıyorum. yani hastalık azalıyormuş ama tam geçmiyormuş. bak daha önünde uzun uzun yıllar var. daha çok sever sevilirsin. Allah başka dert vermesin. çalış çabala başarılı ol hayata tutun.
Allah'tan umut kesilmez bende böyle sorunlar yok ama yine de mutlu değilim vicdan azabım dinmiyor ne yaparsam yapayım herkesin bir derdi var işte ama bazen diyorum hastalığım olsaydı da vicdanım rahat olsaydı
yok yok öyle deme yaa. neler çektiğimi bir ben biliyorum. hatta şu an normal oturamıyorum bile karnım gurul gurul. uzanarak kıçım yukarıda takılıyorum. ama bu formülü bulduğuma bile sevinçliyim yani. olsun yöntem yöntemdir yani. en azından psikolojik olarak rahat hissediyorum. sürekli bedensel acı çekmek canının istediği bir şeyi yiyememek falan çok kötü bir şey. yani diyettesin ama diyeti bırakma lüksün yok. öyle düşün yani. boş ver ye gitsin yaa diyemiyorsun. sabah ve akşam yemeği hariç aralarda bir şey yemeyeli yıllar oldu yani. can bu çekiyo ama yiyemiyosun
Ne hatan oldu? Ayrıca kimin hataları olmadı ki
16 17 yaşındayken yanlış kişilerle seks yaptım bana zarar verdiler şikayet etmek zorunda kaldım ama kendimi net ifade edemedim yıllar geçmesine rağmen hala kendimi suçluyorum
Gençlik hatalrı kimin hatası olmadı ki
Ama benimki içimi yakıyor beni öldürüyor
Alışmalısın olmuşla ölmüşe çare yok
😔
Ne kadar ah vah etsen fayda etmicek
Hasta olup ölüp gideceğim bu gidişle
paylaşmak ister misin?