Sağlık Çok zayıf olmak kadında itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Fikrinizi merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl 163 e 47 kiloyum fakat iskelet gibi duruyorum Çok zayıf olmak kadında itici mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sopa gibi karı sevmem Kadınsı kıvrımlar hatlar falan olacak kanka göbelek de değil, ortası bişey iyidir 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Normalde balık etlileri hoş bulurum ama aşırı zayıfın da değişik bir çekimi var bence. 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Şahsen ben kadında da erkekte de göze batan zayıflığı ve kiloyu sevmiyorum. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl bence itici değil aksiyon esnasında estetik görünüyor... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence güzel ama çok mu çok zayıf diye düşündüm bi an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani kemikleri batan cinste zayıfında daha dolusu var ince ama yumuşak yapılı olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kemikleri görünen iticidir o hiç iyi değil normal zayıf iyidir bence Yorumla
eliza10 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl zayıflık kotu. kıyafet ustune yakısmıyo 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cok cok zayif olursa görünüm olarak hoş değl 0 0 Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zayıf olmak sağlıksız bir şey. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok ama armut olsa daha iyi 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 597 cevap paylaştı. Tahta gibide olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tahtadan hallice Yorumla Maturemale +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
tuana190619 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar mesela 0 1 Yorumla tuana190619 +1 yıl Çok kötü bu seyide etkiler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 182 boy84 kilo 0 19 Yorumla eliza10 +1 yıl 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama zayıflık kızlarda daha iyi Yorumla eliza10 +1 yıl etu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla eliza10 +1 yıl orada yaziyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 ile 24 arası yazıyor Yorumla eliza10 +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spora gidin ya da diyetisyenin yanına Yorumla eliza10 +1 yıl ihtiyacım yok teşekkür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla eliza10 +1 yıl ben teşekkür ederim allah korusun 182 olsam ölürdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla eliza10 +1 yıl bi kız icin cok fazla o boy :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama bazende çok yakışıyor bazılarına Yorumla eliza10 +1 yıl olabilir tercih Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayňn sizin boyunuz kaç ve kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim kızla hemen hemen aynı boydasınız ama onun kilosu daha fazla Yorumla Soran +1 yıl Soru sahibi benim gizliyim hahhahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaa doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sopa gibi karı sevmem
Kadınsı kıvrımlar hatlar falan olacak
kanka göbelek de değil, ortası bişey iyidir
Normalde balık etlileri hoş bulurum ama aşırı zayıfın da değişik bir çekimi var bence.
Şahsen ben kadında da erkekte de göze batan zayıflığı ve kiloyu sevmiyorum.
bence itici değil aksiyon esnasında estetik görünüyor...
Bence güzel ama çok mu çok zayıf diye düşündüm bi an
Yani kemikleri batan cinste zayıfında daha dolusu var ince ama yumuşak yapılı olan
Kemikleri görünen iticidir o hiç iyi değil normal zayıf iyidir bence
zayıflık kotu. kıyafet ustune yakısmıyo
Cok cok zayif olursa görünüm olarak hoş değl
Zayıf olmak sağlıksız bir şey.
aşırı zayıf tabiki itici
Evet aşırı zayıflık itici
yüzü güzelse sorun yok
Eğer kıvrımlı bir fizik yoksa evet itici
Yok ama armut olsa daha iyi
Tahta gibide olmasın
Tahtadan hallice
☺️☺️