Selam Arkadaşlar Merhabalar.
Bu son 5 aydır öğrendim Boynumda hafif şişlikle Hastaneye başvurdum. Biopsi felan istendi 3 kere biopsi yapıldı ilk biopsimde 18×12 ikinci biopsimde 18×22 üçünçü biopsimde 22×17 cıktı doktor ameliyat dedi tiroit olarak adlandırdı fakat aus denilen bi parcayı almamız gerek patalojide iyimi kötümü bakmamız lazım dedi
Kusua bakmayın Başınızı şişirdim Tirioit ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası en cok korkum kilo alımı oluyormu ve ameliyat sonrası nelere dikkat etmeliyiz olup pişman olan var mı.
Bu son 5 aydır öğrendim Boynumda hafif şişlikle Hastaneye başvurdum. Biopsi felan istendi 3 kere biopsi yapıldı ilk biopsimde 18×12 ikinci biopsimde 18×22 üçünçü biopsimde 22×17 cıktı doktor ameliyat dedi tiroit olarak adlandırdı fakat aus denilen bi parcayı almamız gerek patalojide iyimi kötümü bakmamız lazım dedi
Kusua bakmayın Başınızı şişirdim Tirioit ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası en cok korkum kilo alımı oluyormu ve ameliyat sonrası nelere dikkat etmeliyiz olup pişman olan var mı.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun ameliyat dendiyse olmak gerekiyor. kilo alımı olmaz eğer değerleriniz normal olursa
Değerlerin normal olup ol adığı neye bağlıdır acaba
Bu gün 3 tane tiroid ameliyatına girdim, ameliyat sonrası kilo alabilirsin yatacksın muhtemelen biraz
Peki bana denildi eğer sol taraf kötü cıkarsa sağ tarafta alnmalı denildi. Her iki taraf alınsa veya tek taraf alınırsa tekrardan oluşurmu
Hayır tekrardan olusmaz, tabi kötü degilise
Anladım Teşekkürler 😔
Saglikli gunler dilerim
Bu arada hangi sehirde ameliyat olacaksiniz?
Şanlıurfa
tamam
yatak yaticaksan yeme içmene dikkat et
Belli değil kac gün yataçağım ne kadar sürede toparlanacağım
yatma işi sıkıntılı iş ben 3 ay yattım kilo aldım halen düzgün veremedim
😔😔😔
Geçmiş olsun neden ameliyat dendi
Sol tarafta aus denilen bi parca alınması gerek denildi eğer kötü huylu cıkarsa sağ tarfta alınmalı dendi Tiroit için
Ultrasyonda baktı değil mi ayrıca
Evet bakıldı biopsi felanda yapıldı 3 kere
Geçmiş olsun o zaman şartdır keşke ilaçla geçseydi
Teşekkürler maalesef sordum ilaçla tedavi olmaz mı dedim ama hayır cevabını aldım amrliyat sonrası sadece ömür boyu ilaç kullanman gerek dedi.
Bende troid var geçmiş olsun
Sizede geçmiş olsun Ameliyat oldunuzmu peki
Hayır ilaçla tedavi devam
Bana ilaç önermediler malasef 😔 Ameliyat sonrası ömür boyu kullanıcaksın sadece dediler
Enişte doktor benim
Gravestrn haşimatoya dönecekmiş
Zehirli guatr derken anlamadım
Aynen
Seninkimi zehirli peki büyüklüğü ne kadar.
Vallaha enişte hocasına baktırdı haşimatoya dönebilir dedi
Belkide ameliyata gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin benimkide ameliyat sonrası belli olacakmış zehirlimi değilmi diye.
İnşallah geçer geçmiş olsun
Zordur
😔😔😔
Özel