
Gitmek istediğiniz diyetisyen hekimin hakkında bilgi toplarken kilolu bakımsız olduğunu anladınız. Yine de seansa gider miydiniz? Ben giderdim🌸

Gitmek istediğiniz diyetisyen hekimin hakkında bilgi toplarken kilolu bakımsız olduğunu anladınız. Yine de seansa gider miydiniz? Ben giderdim🌸
Hayır ön yargı oluşturmaz bir şeyi bilmesi kendisinin de uygulayacağını göstermez çünkü. aynısı göz doktorlarının gözlük kullanması gibidir mesela.
Diyetisyen hekiminizin kilolu olması, onun profesyonel bilgi ve deneyimini etkilemez. Bir diyetisyen, sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı konularında uzmandır ve bu alanda insanlara yardımcı olmak için eğitim almıştır. Sağlıklı beslenme ve kilo yönetimi hakkındaki bilgilerini sizinle paylaşırken, kendi kişisel deneyimlerinden bağımsız olarak, bilimsel temellere dayanarak hareket eder.
Önemli olan, bir sağlık uzmanının profesyonel bilgi ve deneyimine odaklanmaktır. Kilolu olma, bir kişinin yetkinliğini veya profesyonel yeteneklerini etkilemez. Sağlık profesyonelleri, hastalarına uygun tavsiyelerde bulunmak, motive etmek ve sağlıklı yaşam tarzı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için eğitim almışlardır.
Sonuç olarak, bir diyetisyen hekimin kilolu olması sizde ön yargı oluşturmayı gerektirmez. Onların profesyonel bilgi ve deneyimlerine dayanarak size yardımcı olmalarını ve sağlıklı yaşam konularında doğru rehberlik yapmalarını bekleyebilirsiniz.
Senin görüşlerin hepsi mi nokta atışı olur ya 🌸
Teşekkür ederimm 🌸
Evet, ön yargı oluşturabilecek bir durum. En ufaktan şeyden dahi ön yargı oluşturabiliriz, sadece kilolu olup olmamasıyla değil.
Ancak bir diyetisyenin ya da sağlık çalışanın kilolu olması, bilgi ve yeteneklerini etkilemez. Diyetisyen mesleğini icra ederken bilimsel bilgilere veya kendi yöntemlerine dayanarak hareket eder.
Kısacası diyetisyenin kilolu olmasındaki sebep sağlık sorunu olabilir. Ya da tamamen kendi tercihi de olabilir. Her insan zayıf olacak diye bir kanun yok. Biz diyetisyenin profesyonelliğine odaklı kalırsak daha adil ve doğru olur.
O da bizim gibi bildiğni uygulayamayanlardan deyip giderdim. Önemli olan bilgisi. Bilse kendisine faydası olur gibi düşünmemeli. Birçok bildiğimiz şeyi iradesizlikten yapmıyoeuz misal
Bu kadar hızlı eig için teşekkürler :))
Unutmuşum 😂sende yazinca eig icin sen iyisin iyi
Çok seri geldi eiglerin 😅 pzar günüm iyi geçecek. Sorularına ilgi duydum bi anda. Tak tak tak cevapladım
Teşekkür ederim 🌷
Ricalar efendim 🌼
Cevap
14Cevap
E yaani kendisini kurtarması lazım önce insanlara faydası oluyorsa 🤭😊
Bir sebebi olmalı ama yinede çapla şikel formunda olmasını isterdim
Tabi ki. Biraz tuhaf karşılarım. İster istemez ön yargı oluşturur.
İkisi farklı birsey. Ama bizim buralarda genelde zayıf ve mini etekli hatunlar diyetisyen
Terzi kendi söküğümü dikemez derler. Ben giderim
Evett benimki tombik valla
Zayiflatti mi seni
😂Enes ya keksjdj
😂😂 dur önce kendinde denesin sıra sana gelir ksks
Meslegıne saygısı yok bana hıc saygısı olmaz dıye dusunurdum
Olsa ne okur olmasa 😂
Büyük on yargı
Biraz on yargi olusturutdu
Evet once kendini eritsinq
Ön yargı oluşturur.
Diyetisyensin ve kilolusun dimi
Ama var çünkü
Ne var anlamadım
Kendini zayiflatamamis diyetisyen diyorum bay gizli üye
Bay gizli üye seni yerr
kendisine faydası olmayanın
asla gitmem
Oluşturur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?