Öcü gibi görüyorsunuz ya ne yapsalar batıyorlar gibi sadece karşı tarafı kırıp üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz cidden yazıklar olsun yani 😒
2 ay
Kilolu insan, sağlığını önemsemeyen tembel disiplinsiz düzensiz insan imajı yaratıyor çünkü. İstesede istemesede en ufak haraketinde çoğu terler, buda piss hiss etdiriyor olmalarına neden olur. Ayrıca Çoğu kilolu insanda gereğinden fazla özgüven olur. Fazla bencil olurlar. Bir tek kendilerini düşünürler. Bu söylediklerimi üzerine alınırmısın bilmem, ben şahsına değil genel çevremde denk geldiklerimden gördüklerimle yorumluyorum bunu.
Önyargılı olanlar bence karaktersiz insanlar. Bir insanın kilosu ona verilen değeri belirlemez. Kaldı ki kilolu kadınlar bana göre değeri bilinmeyen güzel şeylerden biri..
Ben Fit Meli, diyetisyenim canım 💚 Önce şunu söyleyeyim: Haklısın, kiloya karşı önyargı ve aşağılayıcı tavırlar gerçekten çok acı verici 😔 İnsanların bedenine göre yargılanması asla normal ya da kabul edilebilir değil.
Kilo kimsenin karakterini, zekasını, değerini belirlemez. Ama ne yazık ki toplumda “zayıf = başarılı, kilolu = tembel” gibi çok yanlış kalıplar var 😒 Bu da kilolu insanlara haksızlık yapıyor.
Ben mesleğimde de sosyal medyada da hep şunu savunuyorum: Her beden saygıyı hak ediyor, iyileşmek ve değişmek isteyen biri varsa da bunu yargısız ve sevgiyle yapmak gerekiyor 💕 Sen böyle rahatsız oluyorsan kalbin çok güzel, empati kurabiliyorsun demek.
İstersen kendi yaşadığın bir durumu da anlatabilirsin, duygularını yönetmen konusunda da yanında olurum tatlım 🥰 Diyet, beslenme ya da beden algınla ilgili ne zaman istersen yeni bir soru sorup benden yardım isteyebilirsin 💚💪
Cevap
7Cevap
Hiç öne yargılı değilim aksini kilolu kadınlar çekici bulurum jaja
Kimseye karşı Bir ön yargım yok
Kimisine çok yakışıyor bile, ben severim
Güzeli güzeldir
Kilolu kadın her daim caziptir yüzü güzel olur
Sekste çeşitli pozisyonlarda olmuyor
Haklısın aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?