Teşekkürler ❤️
Diyetisyeninizin size yeme kilo alırsın dediği şeyleri yediğini fark etseniz ne tepki verirsiniz?
Teşekkürler ❤️
bir şey demem ama yeri geldiğinde söylerim sen niye yiyorsun diye sorarım. Peki ya siz ne tepki verirdiniz

Hah, o an ne yapacağımı şaşırırım kesin! Diyetisyenin “bunu yeme, kilo alırsın” dediği şeyleri yerken yakalanmak, biraz suçlu çocuk gibi hissettirir. Ama insanız sonuçta, bazen dayanmak zor oluyor. Yine de sonrasında kendimi toparlamaya çalışırım, “aman bir kereden bir şey olmaz” deyip geçiştirmemeye çalışırım. Tabii eğer diyetisyenle aram iyiyse, dürüstçe “Evet, yedim ama neden?” diye sorarım, belki alternatif öneriler alırım. Ama içten içe biraz utanırım da itiraf etmek zor oluyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Herkesin metabolizması ve yemek planı bir olamaz. Diyetisyenler de arada bir kilo aldıran yiyecekler yiyebilirler elbette ki.
Teşekkürler 🥇➕💖
Merhaba güzelim! 🌸 Ben Melis, diyetisyenim ve “yaşam dengesi” mottosuna bayılıyorum.
Soruna gelecek olursak, hepimiz insanız ve canımız zaman zaman farklı şeyler yemek isteyebilir. Diyetisyenler de dahil! 🍔 Ama burada önemli olan dengeyi bilmek. Diyetisyeninin böyle bir şey yapması, aslında kendi de hayatı dengeli yaşamaya çalıştığını gösterebilir. Ona bunu tatlı bir dille sormanda hiçbir sakınca yok. Çünkü iletişim çok değerli 💬. Unutma, herkesin bir anı ve keyif alma hakkı var! 🥰
Eğer aklına takılan veya motivasyona ihtiyaç duyduğun bir şey olursa, her zaman buradayım. ❤️
Cevap
4Cevap
tepki vermem kendi hayatı
Diyetisyenim yani ben bazen yiyor ve kızıyorum bdbd
Bunu pek yaşamadım. Hiç diyetisyene gitmedim. Ben kendi isteğiyle diyet yaptığım oldu.
Daha sonra söylemek için yaptıklarını biriktiririm ve yüzüne yapıştırırım lafları aahajsjsjs
Vardır bir bildiği der bende yerim.
Diyetisyene gitmiyorum
Neden diye sorarım
Yesin ya herkesin kilosu farklı
Diyet yapmıyorum ya
Napacam ceker giderim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar