Sağlık Kıl içeri dönmüş çıkartabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İçeri dönmüş 1 2 tane var farkettim bacağımı epilatör ile alıyordum şimdi farkettim çıkartmak mümkünmü yoksa hiç ellemiyimmi Kıl içeri dönmüş çıkartabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl epilatoru iki bastirsan o bile alırdı 😏@KızlarSoruyor gizli kullanıcıların sorularıni gormeme önerimi değerlendirmeyecek misiniz acaba? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bastırdım ama almadı Yorumla kaz-ayagi +1 yıl demekki iyi bastırmamissin Yorumla Soran +1 yıl İçine girmiş tüy nasıl Alıcak Yorumla a KızlarSoruyor +1 yıl Merhaba,Önerin için teşekkürler. Önerini ekibimizle değerlendireceğiz. Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi kaç kişi var şikayetçi değiller sana özel özellik getiricek halleri yok adamların Yorumla kaz-ayagi +1 yıl gizli üye , sana uyar ya da uymaz. batık göstermek için gizlenmeyi pektabii tercih edebilirsin saygı duyarım.@KızlarSoruyornasıl ki sorulara cevapları kapatabiliyorsak, cevaplara da soruları kapatabilmeliyiz, teşekkürler. Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. önce iğneyle ucunu çıkar sonra cımbızla çek çok basit bir işlem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya korkuyorum bişey olur iltihap falan kapmasın Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hiç bir şey olmaz iğneyi derine batırmıyorsun kılın ortasından geçirip yukarı kaldırıyorsun kendiliğinden çıkıyor zaten hissetmiyorsun bile Yorumla
Hehehehehhell Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızım sen ciddi misin sok iğneyi çıkar ya bunu da sormazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya bişey falan olur bide korkuyorum ben Yorumla
zipidicikidi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl canım ablam cımbızla tutçek hiiçbişey olmuyo bende çok oluyo bunlardan iğneye bile gerek yok cımbızla tut çek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız zaten içerde tutup çekemiyorumki Yorumla zipidicikidi +1 yıl üstünü ölü deri kapatmıştır sen cımbızla çekmeye çalış bendede öyle oluyo hatta o ölü deri çıkıyo Yorumla Soran +1 yıl Tamam denicem Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok var öncelikle duşunu al o bölgelere kese yap ve sonra hijyen hale getir cımbız ve iğneyi temizle ve kantaron yağı sür kil kökü çok kalmış 0 0 Yorumla
fanfinifinf0n Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl içeri doğru girecek o kıl ve sonra ameliyat olman gerekecek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne ciddenmi Yorumla fanfinifinf0n +1 yıl evet Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Iltihap kapabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Girmiş içeri nasıl cikarticam Yorumla Üsengeckiz1 +1 yıl Cilt doktoruna git Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İğne ve cımbızla halledebilirsin :) 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cımbızla tut çek bir şey olmaz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı. kalsin ya ne olacak ki 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. sok iğneyi çıkar sanki ameliyat yapacak yaw 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ortadn tut çek cımbızla. neresi bacaaanın burası? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Diz altı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl batık ilerlemez orada. ama al tbii. o yüzden sordum.. günahımı alma.. yukarıda olsa içe uzar. Yorumla Soran +1 yıl İyide girmiş ama içeri nasıl oluyo Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca benim bilek kısmımdada var bı tane oda içte kalmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkar hepsini işte🤷♂️müsait demekki buna yapın.. kıl dönmesi acı veren bir rahtsızlıktır. bacakta olan diğer taraflarında da olur Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neresi olduğu önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diz altı bilek diyebilirim Yorumla Komandoturk +1 yıl İçim fesatmis Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Nerede 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bacak Yorumla Soran +1 yıl Uzun orada bak yatay şekilde duran Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Jiletleme hiç Yorumla Soran +1 yıl Makine yapıyodum sanırım makine yapıyo girmiş içeri bu bişey olur mu ya Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. İğne ile çıkarabilirsin 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cımbızla çek 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. cımbızla tut çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İçeride ama ya Yorumla Adanaaşk +1 yıl bir iğneyle uçlarını çıkar cımbızla çek, yoksa kıl dönmesi olur Yorumla Soran +1 yıl Girmiski içeri zaten ya Yorumla Adanaaşk +1 yıl bir dene cımbızla ne kaybedersin ki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
epilatoru iki bastirsan o bile alırdı 😏
@KızlarSoruyor gizli kullanıcıların sorularıni gormeme önerimi değerlendirmeyecek misiniz acaba?
Bastırdım ama almadı
demekki iyi bastırmamissin
İçine girmiş tüy nasıl Alıcak
Merhaba,
Önerin için teşekkürler. Önerini ekibimizle değerlendireceğiz.
Senin gibi kaç kişi var şikayetçi değiller sana özel özellik getiricek halleri yok adamların
gizli üye , sana uyar ya da uymaz. batık göstermek için gizlenmeyi pektabii tercih edebilirsin saygı duyarım.
@KızlarSoruyor
nasıl ki sorulara cevapları kapatabiliyorsak, cevaplara da soruları kapatabilmeliyiz, teşekkürler.
önce iğneyle ucunu çıkar sonra cımbızla çek çok basit bir işlem
Ya korkuyorum bişey olur iltihap falan kapmasın
Hiç bir şey olmaz iğneyi derine batırmıyorsun kılın ortasından geçirip yukarı kaldırıyorsun kendiliğinden çıkıyor zaten hissetmiyorsun bile
Kızım sen ciddi misin sok iğneyi çıkar ya bunu da sormazsın
Ya bişey falan olur bide korkuyorum ben
canım ablam cımbızla tutçek hiiçbişey olmuyo bende çok oluyo bunlardan iğneye bile gerek yok cımbızla tut çek
Kız zaten içerde tutup çekemiyorumki
üstünü ölü deri kapatmıştır sen cımbızla çekmeye çalış bendede öyle oluyo hatta o ölü deri çıkıyo
Tamam denicem
Çok var öncelikle duşunu al o bölgelere kese yap ve sonra hijyen hale getir cımbız ve iğneyi temizle ve kantaron yağı sür kil kökü çok kalmış
içeri doğru girecek o kıl ve sonra ameliyat olman gerekecek
Ne ciddenmi
evet
Iltihap kapabilir
Girmiş içeri nasıl cikarticam
Cilt doktoruna git
İğne ve cımbızla halledebilirsin :)
Cımbızla tut çek bir şey olmaz
kalsin ya ne olacak ki
sok iğneyi çıkar sanki ameliyat yapacak yaw
ortadn tut çek cımbızla. neresi bacaaanın burası?
Diz altı
batık ilerlemez orada. ama al tbii. o yüzden sordum.. günahımı alma.. yukarıda olsa içe uzar.
İyide girmiş ama içeri nasıl oluyo
Ayrıca benim bilek kısmımdada var bı tane oda içte kalmış
çıkar hepsini işte🤷♂️müsait demekki buna yapın.. kıl dönmesi acı veren bir rahtsızlıktır. bacakta olan diğer taraflarında da olur
Neresi olduğu önemli
Diz altı bilek diyebilirim
İçim fesatmis
Nerede
Bacak
Uzun orada bak yatay şekilde duran
Jiletleme hiç
Makine yapıyodum sanırım makine yapıyo girmiş içeri bu bişey olur mu ya
İğne ile çıkarabilirsin
Cımbızla çek
Cikar
ya bir şey olmaz merwk etme herkeste oluyor