Güncellemeler
+1 yıl
herhangi bir sağlık sorunum yok
genetik olarak zayıf bir yapım var. boyum 1.61 kilom 48. öküz gibi yesem de kilo alamıyorum, en sevdiğim yemek soslu makarnadır, 3-4 tabak yiyorum ama bir türlü kilo alamıyorum. ne yapmam gerekiyor? etkili bir yolu yok mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gel evlenek bi seneye kalmaz ikimzde duba gibi oluruz 🤭
Şaka bi yana evlenenler alıyor.
Bende zayıfım denemez ama ideal kilomdayim.
Kas kütlesi olarak artırmak peşindeyim.
Gerçi artincada kafam küçük kalıyor.
Aman sal gitsin ya 🤭
Kilon ideal bence 50 üzerine çıkarsan bu defada zayıflamak için uğraşırsın
ideal değil zayıfım
Fitsin beş kilo alsan sarkar göbeğin oran buran kadın olarak boy kilo oranın tam ideal
nesi ideal acaba? 55 kilo olsaydım ideal derdim ben burada 48 diyorum. göbeğimin sarkıp sarkmaması umrumda değil ben sadece kilo almak istiyorum
Boyu 165 olup 48 kilo olanlar var gayet te ideal fit görünüyor. Benimde umrumda değil senin göbeğin olması. Ben fikrimi söyledim yorumumu yaptım kendimce.
aslında bu vücut yapısıyla alakalı kiloyla değil. fiziğim oldukça güzel ama zayıfım işte kilom da ideal değil uzatmaya gerek yok
Bana göre ideal kilon evet uzatmaya gerek yok
sana gore ideal olup olmamasi bir sey degistirmiyor ben mutlu degilim. neyse iyi gunler
Bütün kadınlar senin kilonda olmak isterken bu düşüncen tuhaf
bütün kadınlar benim kilomda olmayı değil, zayıf olmayı istiyor. 55 kilo olup fit olan o kadar çok kız tanıyorum ki. konu kiloyla değil, vücut yapısıyla alakalı anla şunu artık
Ben bu konuda bilgiliyim zaten sende bunu anla 160 boyunda bir kadın 50 kilo ise hafif balık etli olma belirtileri başlar 55 olursa kilolu görünür
Aynı durumdan şikayetçiydim, öküz gibi yemediğimi fark ettim. Daha çok yiyeceksin.
yiyebildiğim kadar yiyorum zaten günde 5 öğün yiyorum zaten işe yaramıyor
Yalan söyleme böyle bir şey imkansız. Bağırsaklarında avuç avuç kurt yoksa kilo alman lazım.
üslubuna dikkat etmeni öneririm, size yalan borcum yok. genetik olarak zayıfım zaten ne kadar yesem de faydası yok. ayrıca imkansız diye bir şey yoktur.
Üslupla falan alakası yok, bu işin matematiği belli. Fazla kalori alırsan kilo alırsın. Fazla kalori almıyorsun, çöp gıdalarla besleniyorsun ve boşa mideni dolduruyorsun.
peki şöyle söyliyim o zaman. her sabah peynir, ballı süt ve 3-4 yumurta ile besleniyorum. öğlen makarna ve yağlı gıdalar tüketiyorum. akşam da aynı şekilde. ben gece atıştırmalarını çok severim, yulaf ezmesi yiyorum. daha ne yapabilirim acaba? yiyebildiğim kadar yiyorum zaten tık yok. ayrıca çok eminmiş gibi konuşman hiç hoşuma gitmiyor sen nerden bilebilirsin ki benim ne yiyip içtiğimi? müneccim b.0ku yedin sanki
Üslup diyorsun sonda ettiğin cümleye bak. Senin aldığın max 1700 kalori falandır. 2300 alman lazım ki kilo alasın.
Diyetisyene gidip beslenme ile ilgili yardım alabilirsin
hadi ya bu niye aklıma gelmedi acaba
Ben kardeşimin gece birde 1 de tost yediğini bilirim gene de almıyor ben su içsem yarıyor 😏
Spor yapmayı denedin mi
2 yıl önce yapıyordum ama üşendiğimden bıraktım