Sağlık En iyi diş fırçası hangisi? Duygu1336697 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 kullananlar nasıl faydasi var mı plaklara iyi geliyormu evet pahalı ama bi kere alıp denemek istiyorum En iyi diş fırçası hangisi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Colgate bence 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 841 cevap paylaştı. Plak gidermeye yardımcı plağı tamamen gideremez ama ona hekim müdahalesi aşındırma gerekir 0 2 Yorumla Duygu1336697 +1 yıl o zaman almayım ya ne kadar yardimci olur bu diş fırçasi bilmiyorum dişimin altlarina plak var hep :( Yorumla MarsRafinha +1 yıl Dişinin altındaki plak değil diş taşı yüksek ihtimalle Onu gidip periodontolojide temizletmen gerej Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Colgate bence
Plak gidermeye yardımcı plağı tamamen gideremez ama ona hekim müdahalesi aşındırma gerekir
o zaman almayım ya ne kadar yardimci olur bu diş fırçasi bilmiyorum dişimin altlarina plak var hep :(
Dişinin altındaki plak değil diş taşı yüksek ihtimalle Onu gidip periodontolojide temizletmen gerej
oralla dişler bembeyaz flsidfkdk