- 1 yıl
Şarjlı diş fırçaları büyük kolaylık. Üstelik dişleri, klasik fırçalardan çok daha iyi temizlediği söyleniyor. En iyi şarjlı diş fırçası hangisiymiş beraber bakalım. 😇
Diş Hekimlerinin Önerdiği En İyi Şarjlı Diş Fırçaları
Oral-B Genius Siyah 10000
Braun tarafından geliştirilen Oral-B Genius Siyah 10000, dünyada diş hekimlerinin önerdiği 1 numaralı marka Oral-B'nin en iyi diş fırçası olarak geçiyor. Standart manuel bir diş fırçasına göre %100'e kadar daha fazla plak temizleyebiliyor. 360 SmartRing ve Basınç Kontrol özelliği ile diş etlerine asla zarar vermiyor.
Philips Sonicare Hx3651/12 2100 Series Sonic Şarjlı Diş Fırçası
Görünümü klasik diş fırçalarına benzeyen Philips Sonicare Hx3651/12 2100 Series Sonic şarjlı diş fırçası, standart diş fırçalarına kıyasla 3 kata kadar daha fazla plağı yok ediyor. İnce ve ergonomik tasarımı sayesinde ağızda en ulaşılamayacak köşeye bile rahatça ulaşıyor. Oluşturduğu titreşimler sayesinde, klasik diş fırçasının 2 ayda yatığı temizliği sadece 2 dakikada gerçekleştiriyor.
Oral-B Genius Dragonfly
Birçok renk seçeneği sunan Oral-B Genius Dragonfly, yuvarlak başlığı sayesinde dişleri sararak sağlıklı diş ve diş etlerine kavuşmanı sağlıyor. Telefon uygulaması sayesinde, diş fırçalarken sana rehberlik ediyor ve hangi bölgeyi nasıl fırçalaman gerektiğini anlık olarak gösteriyor. Bu özelliği sayesinde diş etlerine de zarar vermiyor.
Xiaomi Dr Bei C01
Birçok üründe kalitesini ispatlayan Xiaomi, şarjlı diş fırçası Dr Bei C01 ile de baya iddialı. Sonik fırça darbeleriyle dakikada 31 bin vuruş yapıyor. Üstelik bunu diş etlerine zarar vermeden gerçekleştiriyor. 20 gün şarj ömrü ile de rakiplerine adeta meydan okuyor. 30 saniyede 1 bölge hatırlatması yapıyor ve toplamda 2 dakikada tüm ağzı temizliyor.
Oclean X Pro Elite
Son önerim olan Oclean X Pro Elite, dakikada 42 bin devre sahip. 35 güne kadar dayanabilen pile sahip olan şarjlı diş fırçası, şarj aletini unutturacak cinsten. :) Üstelik bütün ağzı temizlemesi ise sadece 2 dakikasını alıyor.
En iyi diş fırçalarından 5 model önerdim. Hangisini alırsan al pişmanlık duymayacağına eminim. 😇
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben yaklaşık 20 senedir kulanıyorum 😊 ilk Philips sonicare di sonra Oral-B aldım ve çok memnunum 😊tavisye ederim çok iyi fircaliyor
16 Yorumla- Soran+1 yıl
temizlik fark ediyor mu peki?
- +1 yıl
Evet 90% farkı var
- Soran+1 yıl
o zaman kesin almalıyım :) teşekkürler balım
- +1 yıl
10% dişlerin arasi😊 rica ederim
- 1 yıl
Ben de oral-b kullanıyorum braun ortaklığında olanı, normalde insanlar hep tahriş ediyor falan diye düşünüyor ama bence yersiz, en ideal fırçalama biçimi.
- +1 yıl
Oral-b tavsiye ederim. Ben küçükken bile varsı o 😅
01 Yorumla- Soran+1 yıl
benimde aklımda o var
- +1 yıl
Oral-B var bu işi brown ile beraber yapan. Bende genius pro 9000 var. Trendyol da indirimden almıştım. Tavsiye ederim. Başlıkları değiştirebiliyorsun. Trizone ismindeki başlıklarda güzel. Merak ettiğin bişey varsa yardımcı olayım. Yanıbaşımda masamda duruyor :)
08 Yorumla- Soran+1 yıl
peki temizlik konusundiğer fırçalardan daha mı iyi öyle diyorlar?
- +1 yıl
Tabiki daha iyi. Crossaction diye yuvarlak bir başlığı var. Kısmen sert. Kendi etrafında dönüyor ama tam tur değil. Salınım yapıyor. Sen sadece dişin temizlenmesini istediğin yerde tutuyorsun. Gayet temizleyici 😁
- Soran+1 yıl
sert mi ya ama benim dişlerim hassas o zaman kullanamam ben onu :/ başlık seçenekleri yok mu normal fırçalar gibi
- +1 yıl
Başlık seçeneği var. Pro 9000 zaten 4 farklı başlıkla geliyor. Çok yumuşak bir başlığı daha var. Baya yumuşak. İsmidr emin değilim ama soft gibi bişeydi.
Bu fırçanın en büyük avantajı birden fazla kişiyle paylaşabiliyorsun. Evde herkes kendi başlığını takıyor kullanıyor :) - Soran+1 yıl
ben herkesle kullanamam ailem bile olsa içim almaz
- +1 yıl
:) paylaştığın kısmı altta motor pil olan kısım. Başlıklar 10 cm filan. Herkesin kendi başlığı olursa sorun olmaz. Yani sağlık açısından sorun olmaz :)
Bu arada gözlerini görebilir miyim 🙏🏻 - Soran+1 yıl
ne alaka benim gözüm pardon!
- +1 yıl
Alakası yok sadece merak ediyorum 😇
- +1 yıl
Oral b en mantıklı olanı diye duymuştum ama kullandın mı dersen hayır denemedim ama marka olarak kabul edilen bir marka
13 Yorumla- Soran+1 yıl
bende oral-b almayı düşünüyorum ama
- +1 yıl
Hoşuna giderse ben de alayım bari :D
- Soran+1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- +1 yıl
Iyi değil tavsiye etmem. Oval olanını bilmiyorum ama diğer normal titreşimli olanını kullandım hiç memnun kalmadım.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
hepsi yuvarlak başlıklı değil mi
- +1 yıl
Hayır değil normal başlıklı olanlarda var.
- Soran+1 yıl
hiç görmedim onlardan
- +1 yıl
Ben kullandim beğenmedim. Yuvarlak olanı bir dene istersen çok büyük para değil neticede.
- u+1 yıl
Aslinda bende almak istiyorum oral-b markasinin fircalarinin iyi oldugunu duydum ama henuz hayata gecirmedim :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet benim aklımda da oral-b var ama bakim
Sağlık & Diyet konusunda 1,7b cevap paylaştı. banada toktor söyledi. tabi reklam vs yüzde 15 indirim cekide verdi. belki ondandır. beni tatmin etmedi bence gereksiz. 10bin tl yebile var bi baktım. oralb firmasının.
00 Yorumla- 1 yıl
kullandığım marka oral-b smart 4. epey bir ucuza almıştım. geçenlerde fiyatı baya bir artmış gördüğüm kadarıyla.
00 Yorumla Geçmişte denedim ben sevmedim ya yıllardır curaprox 3960 ya da 5460 kullanırım
03 Yorumla- Soran+1 yıl
o ne
- Soran+1 yıl
🙄🙄
Sağlık & Diyet konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben dişlerimi fırçalamama kararı almaya hazırlanıyorum 😞😞😞😞 yıllardır aksatmadan fırçaladım ama 10 gün önce dişim kırıldı, çürük yüzünden, iyi mi 🙁🙁🙁🙁
05 Yorumla- Soran+1 yıl
benimde çürüğüm var bende yıllardır fırçalarım 😔
- Soran+1 yıl
benimkisiler sonradan değil çocukluktan kalma
- Soran+1 yıl
çocukken de fırçalardım 😕
- +1 yıl
Epey kullanmıştım. Nedense artık kullanmıyorum. Oral-b bu işin piri
01 Yorumla- Soran+1 yıl
herkes aynı markayı dedi benimde aklımda o vardı zaten
450 liraya aldim hic bir ise yaramiyor. aralarda hep yemek artiği kaliyor. el fircasi daha iyi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
450 ₺ mi yuhh o ne ya benim gördüklerim hep 100₺ falan ama
- 1 yıl
Oral-B şarjlı olan her hangi bir model alınabilir, pilli çabuk biter gibi.
00 Yorumla - +1 yıl
o titreşim farklı bişeyi andıran var mı kafasında :)
00 Yorumla - +1 yıl
Normal al 1 tane fırçala ama normal şarj edilmeyen lerden sen kendin elle kullanın.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanıyorum. Fakat bastırmaman gerekiyor yoksa dişleri ağrıtıyor
02 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle mi bunu bilmem iyi oldu teşeklürler
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Normal fircadan cok bir farki yok diye biliyorum ama mast yapmak icn iyi duydum titresimini ve arkasini kullanan var
11 Yorumla Oral b öneriyorlar çoğunlukla ama ben kullanmanı tavsiye etmek ben kullandım hiç temizlik hissi vermedi
00 Yorumla- +1 yıl
aynı şeyi düşünüyoruz hacıanne
03 Yorumla- Soran+1 yıl
hacı olayım inşaAllah :)
- +1 yıl
sen benim hacıannemsin
- Soran+1 yıl
tamam 😀
Tembellikten aldım bende :D
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 473 cevap paylaştı. Benimki Oral-B memnunum.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
temizliği etkiliyor mu diğer fırçaya göre
- Soran+1 yıl
o zaman niye o kadar pahalı
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
pil biter de o fırca yapısırsa napacan
01 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl yani anlamadım?
- +1 yıl
Gün de 2 kez fircalada sarjli veya sarjsiz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
fırçalıyorum zaten mütemadiyen
- +1 yıl
ya bırak kullandım hepsi yalan😂
017 Yorumla- Soran+1 yıl
yalan mı 😳
- +1 yıl
yalan tabi 😂
- Soran+1 yıl
alacam gene de 😒
- +1 yıl
al da gör 😒
- Soran+1 yıl
alasım var ama 🙄
- +1 yıl
Al sonra " ya işe yaramadı bu" dersin 😒
ağla😒 - Soran+1 yıl
inatçı damarım al diyor ama 😒
- +1 yıl
o kim ya 😒
- Soran+1 yıl
benim inatçı yanım işte 😀
- +1 yıl
kandırıyor seni inanma 😒
- Soran+1 yıl
aramızı bozma şimdi 😒🙃
- +1 yıl
bu şarjlı diş fırçası ile ilgili kötü bir anım var nerde görsem sövüyom😒
- Soran+1 yıl
niye noldu ki 🤔
- +1 yıl
hastaneye gittim bundan 2-3 yıl önce.
Doktor şarjlı diş fırçası kullanmalısın dedi.
Ulan nasıl kullancam bilmiyom şaka değil ilk defa duydum hayatımda tamam dedim. Heryere gittim yok. En sonunda buldum bir yerde, nasıl çalışıyor falan öğrendim.
Eve gittim kullanayım dedim dolgum vardı alt sağ dişimde, orayi da sarjli fircayla fircaladim, dolgumu çıkardı şerefsiz, dolguma bakarken fırça boğazıma kaçtı 😒
o günden beri sövüyom😒 - Soran+1 yıl
anaa 😀 geçmiş olsun ucuz atlatmışsın 🙂
- +1 yıl
eyvallah 😒
- 1 yıl
fırçalarken çokmu bastırdınız ondanı kırıldı dolgunuz
- +1 yıl
Kullanmadım şarjlı ama iyidir bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
normal fırçadan daha iyi temizler bence de
- +1 yıl
Tavsiye etmem